Webshop i Malmö

19 rekommenderade webshoppar i Malmö kommun

• Pelle Vävare

4,098 omdömen
    Textiltradition i varje vävtag - välj lite extra lyx i vardagen med badrock, handduk eller sängkläder av högsta skandinaviska kvalité!
    Ronny H
    Ronny H: Lätt att handla på nätet. Snabb leverans och utsökt kvalite på de badrockar jag köpte.
  • Driver du webshop i Malmö?

• By Billgren

1,045 omdömen
    Leila A
    Leila A: *Armbandet Save the Ocean *Excellent fint bemötande *Förväntningarna sammanföll till 100% med företagets vision = 1) Syftet, 2) Bemötande, 3) Kvalitet *Mycket nöjd ty nu kan jag föra budskapet vidare även med att alltid bära det på min högra handled. Jag värnar om hav och oceaner eftersom jag är ättling till sjöfartsfolk, och bär på en yrkesstålthet med min 20-års anställning ombord både internationellt och nationellt. Inbiten havsseglare privat.
  • Bluegaz AB

322 omdömen
    Mikael W
    Mikael W: Bra produkter med bra kvalitet! Mycket nöjd!
  • Stenskivor.se

429 omdömen
    Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd.
    Charlotte R
    Charlotte R: Tyvärr dålig sten levererad vilket leverantören vägrar erkänna. Jag beställde Carraramarmor Bianco C och fick en gråaktig sten med fula vita spår. Leverantören hävdar att det är naturligt vilket säkert stämmer men därför inte lämpligt eller särskilt snyggt. Jag bad dem lägga upp mina bilder som exempel på hemsidan för att varna andra (vilket de vägrade). Nästa gång beställer jag av någon som tar ansvar för slutleveransen. Trist. Trevligt bemötande och smidigt i övrigt.
  • Leo L
    Leo L: Perfekt tjänst! Äntligen slipper jag en massa samtal och skräppost.
  • EVERAND

294 omdömen
    Rose-Marie K
    Rose-Marie K: helt okej vara, Tack! Jag är glad för mina broscher
  • Pooltime.se

66 omdömen
    Lasse H
    Lasse H: Snabbt och prisvärt ! Bra kommunikation ! Proffsigt !
  • Zhang C
    Zhang C: Jätte trevlig personal,hjälpa mycket.,tack så jättemycket
  • Är miljön runt omkring dig tillräckligt ren? Du dammar, skurar och städar men luften förblir densamma. Välkommen in till oss på Clear Sky och testa våra luftrenande produkter.
    Madeléne Ö
    Madeléne Ö: Vi köpte en clear sky av en fantastiskt trevlig säljare. Vi är hur nöjda som helst med både produkten och bemötandet från både säljare och företag! Jag ska erkänna att jag inte hade så höga förväntningar på vad maskinen kunde utföra, men ju längre in i visningen vi kom ju mer chockad och övertygad blev jag! Det jag tyckte var bäst var ju att vi fick prova på och utföra grejerna själva för att känna efter hur lätt det är att jobba med maskinen! Så man inte luras över att det ser lekande lätt ut när en säljare visar. Men som sagt det är ett köp vi inte har ångrat en sekund av då det bara fanns fördelar efter fördelar! Verkligen supernöjda!!! :)
  • 75 omdömen
    Naphatnan S
    Naphatnan S: Jätte bra varor snabb leverans. Tänkte beställa med varor . Jag är jätte nöjd och glad 😊🙏🙏
  • 16 omdömen
    Ulf S
    Ulf S: Sällsynt trevligt bemötande från de jag haft kontakt med i olika frågor. Snabb respons och väldigt hjälpsamma medarbetare. Snabba uppdateringar och enkla fakturor. Helt ärligt är det svårt s att hitta något att anmärka på. Och dessutom obegripligt billigt. All heder åt företaget som har gjort sig förtjänt av en stor eloge.
  • 88 omdömen
    Niclas Ingemar H
    Niclas Ingemar H: För det första så svarar de inte på mejl. För det andra så svarar de inte på sin kundtjänst på telefon. För det tredje så tar det 100 år att få tillbaka sina pengar. För det fjärde så har dom på sin hemsida och på baksidan står det att det är svensk text jag fått hem filmen och det är ingen svensk text på överhuvudtaget står det klart och tydligt på baksidan men på hemsidan så har de en baksida där det står att det ska vara svensk norsk och dansk text. Så nu får jag reklamera den här. Jag får se hur länge jag får vänta nu om det blir fyra fem veckor innan jag får mina pengar tillbaks!! Så jag vill bara varna för CDON där ett riktigt skitföretag!!
  • Lejla S
    Lejla S: Usel service! Beställde blommor som levererades 2 dagar efter önskad leveransdatum. Ingen förståelse alls och skyllde felet på mig. Aldrig mer euroflorist!
  • 25 omdömen
    Johan Petter K
    Johan Petter K: Jag blev för ett tag sedan otroligt glad när jag hittade en skruvdragare från Bosch. Den hade varit pricken över i. I alla fall till det jag skulle ha den till. När paketet kommer med express leverans som jag betalat extra för så märker jag att det inte finns någon skruvdragare med. På följesedeln har Conrad.se skrivit "Levereras bara inom Tyskland". Med tanke på att jag behövde ha skruvdragare redan nästa dag så blir jag förståss mycket irriterad. Jag går därför in på Conrad.se igen för att dels försöka leta upp ett telefonnummer till kundservice. Detta finns inte på deras sida utan dem vill att jag mailar istället. Så jag mailar förstås till dem för att fråga följande: 1. Varför marknadsför ni något som inte säljs i Sverige på en svensk sida? 2. Produkten är kvar på min faktura, varför? Jag vill även varna andra från att köpa denna produkt från Conrad.se så jag skriver en recension på deras sida. I recensionen står följande: Köp INTE Fick just hem min order från Conrad.se där denna skulle funnits med. På följesedeln har man skrivit "Levereras bara inom Tyskland". Vad är vitsen med att sälha något som man inte kan leverera. Detta kanske gäller fler av produkter på Conrad.se. Hursomhelst köp INTE denna produkten om du bor i sverige vilket är troligt eftersom du är på en svensk sida. ------------- Detta tycker jag är en helt relevant uppgift att lämna. Svaret jag får glr mig ännu mer irriterad. Här är deras svar: Våra medarbetare har läst din recension och värdesätter ditt bidrag även om det inte uppfyllde alla riktlinjer för vår webbplats. Tack för att du delade med dig, och vi hoppas kunna publicera ditt nästa bidrag! Tack än en gång, Conrad ------------- Vad håller ett företag på med när man gör så här? Produkten ligger kvar på deras sida och ingenstans står det något om att den bara levereras i Tyskland. https://www.conrad.se/p/bosch-home-and-garden-ixo-vi-classic-skruvdragare-batteri-36-v-15-ah-li-ion-2182245 Jag kan till viss del köpa att dem inte lägger upp min recension eftersom den inte riktar sig mot Bosch utan mot Conrad.se men dem borde hur som helst ta bort produkten från sin hemsida.
  • 2 omdömen
    NICKLAS S
    NICKLAS S: Super duktig personal, gick ut ur butiken med 2 stora påsar :)
  • Beata B
    Beata B: Otroligt snabba och tillmötesgående i kommunikationen! Proffsigt och serviceinriktat bemötande!
  • 9 omdömen
    TANJA S
    TANJA S: Väldigt nöjd! Roliga prylar och bra support!
  • 1 omdöme
    Jimmy N
    Jimmy N: Köpte från Badshop pga ok pris. Dock så är produkten defekt och kundtjänst går inte att få tag på och svarar inte på mail. Tråkigt.
  • Driver du webshop i Malmö?

• 2 omdömen
    lena r
    lena r: gillae dem i början men vill inte ta alla saker på en gång, vilket gjorde att jag inte fick beställa av en annan sort figuriner jag kunde tänka mig.