Dreamclean

Dreamclean

www.dreamclean.nu
  • BadgeEightYears
4.7

Drömmer du också om ett rent hem? Dreamclean är städfirman som uppfyller dina drömmar. Vi hjälper dig med professionell städhjälp i Jönköping, Bankeryd och Huskvarna. Handlar det om smuts och fulla papperskorgar på kontoret eller bara ett hem som du inte känner att du har tid att städa - Vi hjälper dig. Vår specialitet när det...

493 omdömen om Dreamclean

Sedan starten hos Reco 2018

Richard K
Skrev om Dreamclean

Blev väldigt bra bemött både på telefon men även på plats innan städningen. Det blev väldigt bra städat. Jag är väldigt positiv till dreamclean och deras arbete och bemötande!! Köpte flyttstäd med lite extra. Det extra löste dem utan problem!!

Pär B
Skrev om Dreamclean

Ni var jätteduktiga. Rent o fint o höll vad. I lovade!

Yvonne P
Skrev om Dreamclean

Vi fick kontakt med Dreamclean efter att en annan städfirma inte dök upp hos oss trots överensskommelse och avtal. Samma dag som vi hörde av oss till Dreamclean, vilket också var årets sista arbetsdag, löste de flyttstäd för oss. Vi blev oerhört vänligt och professionellt bemötta genom hela processen av samtliga från Dreamclean som vi pratade med. Men sen också det viktigaste: på en eftermiddag flyttstädade de vår lägenhet och det var verkligen superfint och noga städat. Vi kunde inte ha haft en bättre upplevelse och rekommenderar Dreamclean varmt!

Svar från Dreamclean

Stort tack för er fantastiska recension! Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa er med flyttstädningen, särskilt under så pressade omständigheter. Att höra att ni kände er vänligt och professionellt bemötta genom hela processen betyder mycket för oss. Er rekommendation värmer verkligen och vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden! MVH Team Dreamclean

Eva V
Skrev om Dreamclean

Blev rekommenderad att anlita er. Tyvärr kan jag inte göra det till någon annan. Då fönsterputsningen fick göras om och inte blev bra gjort ändå p g a att ni inte hade rätt verktyg. Golvet i köket kändes klibbigt. Och när jag sköt tillbaka kyl/frys så var det tjockt klibbigt lager med dammråttor mitt på golvet mm. Och man kan undra om ni städat bakom spisen. För den fick jag skjuta tillbaka och koppla in, för att ni behövde ha lyse i den när ni skulle göra rent i ugnen. Och i badrummet en stor pöl med vatten och damm under...

Svar från Dreamclean

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du inte blev helt nöjd, då vi alltid strävar efter att leverera ett så bra resultat som möjligt. Vi städar alltid bakom vitvaror när de är utdragna och ser till att ställa tillbaka dem efter oss. Vi beklagar om detta inte var tydligt i ditt fall. När det gäller fönsterputsningen var väderförhållandena dessvärre inte optimala den dagen, vilket påverkade slutresultatet trots våra ansträngningar. För att säkerställa att du var nöjd åtgärdade...

Oskar S
Skrev om Dreamclean

Allt var kanon! Gick igenom allt noggrant, både vår köpare och vi var mycket nöjda!

Petra J
Skrev om Dreamclean

Mycket trevligt bemötande, både i mail- och telefonkontakt inför städningen. Hyresvärden hade inget att anmärka på efter flyttstädningen, han var mycket nöjd med resultatet.

Marie H
Skrev om Dreamclean

Proffsigt och inlyssnande bemötande.

Oscar K
Skrev om Dreamclean

Tyckte det var bra bemötande och väldigt tillmötesgående när det uppstod fel. Riktigt nöjd!

Joakim J
Skrev om Dreamclean

Fungerat riktigt bra under alla år som vi använt deras tjänster. Allt från kontakt, bemötande samt den leverans som utförs har varit riktigt bra. Kan varmt rekommendera deras tjänster.

Per-Ivan M
Skrev om Dreamclean

Flyttstädning villa. Professionellt och trevligt bemötande, höll vad de lovade, lätta att få kontakt med.

Marie L
Skrev om Dreamclean

Personliga vid kontakt och duktiga städare:)

Louise R
Skrev om Dreamclean

Väldigt trevliga hjälpsamma. Var smidigt att boka dem.

Amir A
Skrev om Dreamclean

Det är utmärkt verksamhet. Jag tycker om den flexibilitet som ni egna.

Leif Ludvigsson (

Jag är mycket nöjd med städningen.

Ulla-Britt J
Skrev om Dreamclean

Trevlig personal bra städat smidigt med abonnemang

Curt Ronald J
Skrev om Dreamclean

Trevlig personal. Vi är nöjda med städningen . Arbetet görs noga och blev som vi hoppades

Ingvar S
Skrev om Dreamclean

Helt nöjd med städhjälpen hälsningar Ingvar Ström.

Mikael P
Skrev om Dreamclean

Ordnade städhjälp på mycket kort varsel! Väldigt trevligt bemötande och bra städning.

Erik A
Skrev om Dreamclean

Mycket bra och proffsigt. De överträffade mina förväntningar och var väldigt nöjd med tjänsten

Ann-Britt B
Skrev om Dreamclean

Storstädning och fönsterpts utfördes med kort varsel. Grundligt snabbt och effektiv

Karin( Mamma) M

Bra bemötande ! Snabba svar på mejl vid bokning och en fråga som kom under vägen.

Martina T
Skrev om Dreamclean

Testade dem efter en vän rekommenderat dem. De kom för en storstädning och var oerhört professionella och vänliga hela tiden! Lägenheten ser fantastisk ut och det känns som om en tyngd lyfts från våra axlar. De var väldigt mottagliga för feedback inför slutinspektionen och noggranna med att lämna oss helt nöjda. Vi har en blyg katt som kanske inte var helt glad med att ha gäster över, men DreamClean skrämde honom inte och de hade inga problem med att jobba runt honom. Om vi behöver städservice i framtiden kommer vi...

Svar från Dreamclean

Vad roligt att höra att ni är så nöjda med DreamClean! Det låter som en toppenupplevelse med både deras professionalitet och hur de hanterade er katt. Tack för att ni delar er rekommendation, det låter som ett företag man kan lita på om man behöver städservice i framtiden! MVH Dreamclean Teamet

Rita Y
Skrev om Dreamclean

Professionellt samarbeta med de ansvariga som är även hjälpsamma och trevliga. Så nöjd med städningen, alltid på lika bra nivå. Skulle inte vilja ersätta detta företag med en annan. Får bäst bestyg av oss!

Noah Z
Skrev om Dreamclean

Första intrycket var bra. Jag kände mig nöjd med första städningen. Har hemstäd.

Svar från Dreamclean

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med första städningen. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och hoppas kunna göra dig ännu mer nöjd framöver! 😊 Är det något som vi kan förbättra får du alltid höra av dig till mig på info@dreamclean.nu eller 010-4248800. MVH Markus K

Marjaana H
Skrev om Dreamclean

Trevlig och duktig personal, ett fint bemötande och välstädad lägenhet!

Svar från Dreamclean

Tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med städningen, och vi ser fram emot att fortsätta hålla ditt hem skinande rent! MVH: Dreamteamet!

Eva L
Skrev om Dreamclean

Effektiv noggrann punktlig Har henne gärna igen

Gabriel A
Skrev om Dreamclean

Det är OK men det har succesivt blivit sämre

George J
Skrev om Dreamclean

Vi bokade storstädning med kort varsel dagen innan julafton. Initialt va städbolaget fullbokade men efter att en lucka dykt upp ringde de oss vänligt och frågade om vi ville ha önskad tid. När de anlände kom ett fullt team om 4 arbetare + 1 arbetsledare. Det gav oss ett fantastiskt seriöst intryck. Städningen va väldigt bra, det doftade rent, huset sken och golvet såg kliniskt ut. Väldigt tacksamma över deras tjänster och bemötande. En papperskorg i porslin råkade gå sönder under städningen men bolaget erbjöd snabbt kompensation...

Svar från Dreamclean

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vår service och bemötande. Beklagar återigen olyckan med papperskorgen, men uppskattar er förståelse. Varmt välkomna att boka med oss igen!

Andreas L
Skrev om Dreamclean

Enda anledningen till att det inte blir en 5a är att en lampknapp och väggparti runtom i köket missades. I övrigt mkt bra resultat!

Svar från Dreamclean

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och tar till oss dina synpunkter för att förbättra oss ytterligare. Välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver! MVH Markus K - Dreamclean!

Pernilla J
Skrev om Dreamclean

Service är verkligen på topp här. Tack för ett fantastiskt arbete ❤️

Inger F
Skrev om Dreamclean

Jag blev fint bemött. Mina förväntningar blev som jag väntat mig. Jag köpte städ och jag är jättenöjd med både städ och personal.

Inga-Britt M
Skrev om Dreamclean

Mycket bra , enda mindre problem var att personalen inte kunde svenska då inga britt bara kan svenska

Arlinda A
Skrev om Dreamclean

Så tacksam för detta företag som kunde rycka ut med kort varsel av en städning. De är proffsiga i sitt bemötande och lyhörda. Rekommenderar dom starkt och detta förtag är de jag kommer anlita framöver

Sven-Enar J

Mycket bra , städar som man vill !! Kommer i tid

Rune N
Skrev om Dreamclean

Mycket bra . Väldigt noggrant städat och trevlig personal.

Ingegärd S
Skrev om Dreamclean

Ni är toppen jag är supernöjd

Pia Z
Skrev om Dreamclean

Rekommenderas varmt! Bokade flyttstäd, mycket nöjd!!

Harald B
Skrev om Dreamclean

Trevligt bemötande. Fick hjälp med det som vi tidigare kommit överens om. Kändes fräscht och rent. Kommer att rekommendera Dreamclean till vänner.

Svar från Dreamclean

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera en ren och fräsch känsla, och det är roligt att höra att du upplever det. Tack för att du vill rekommendera Dreamclean – det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar, Ninorta, Dreamclean

Keen J
Skrev om Dreamclean

Positiv kommunikation. Lätt att samarbeta med.

Eva Louise H
Skrev om Dreamclean

Bra service. Får alltid snabba svar. Jättebra städning helt efter våra önskemål. Toppen på alla sätt!

Gustaf L
Skrev om Dreamclean

Fick hjälp med att lösa städ inför en visning som skulle vara samma dag. För detta är jag evigt tacksam!

Astrid G
Skrev om Dreamclean

Personligt bemötande. Alltid bra och noggrant städat. Vi har städning var 14 dag vilket passar oss. Våra grannar anlitar er också efter rekommendationer från oss. Ett bättre betyg är nog svårt att få.

Svar från Dreamclean

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du uppskattar vårt arbete och det personliga bemötandet. Att få höra att ni rekommenderat oss till era grannar värmer extra mycket – det är verkligen det finaste betyg vi kan få. Vi ser fram emot att fortsätta hålla det rent och fint hos er varannan vecka! MVH Ninorta.

Anette P
Skrev om Dreamclean

Trevliga, lämnade snabb feedback. Trevlig kille som kommer och städar. Mycket noggrann städning, lägenheten blänker och doftar rent när vi kommer hem. Vi har städning här 14:e dag och det fungerar bra. Behöver inte städa emellan.

Birgitta W
Skrev om Dreamclean

Fönstren blev rena och fina. Det gick snabbt att få service.

Grabriel S
Skrev om Dreamclean

Väldigt professionella och extremt trevliga och bra bemött, kunde inte ha varit bättre hjälp,

Svar från Dreamclean

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du fick ett professionellt och trevligt bemötande. Vi finns alltid tillgängliga om behovet uppstår framöver. Mvh Markus K, Dreamclean.

Berit J
Skrev om Dreamclean

Professionellt bemötande och utförande.

Christer S
Skrev om Dreamclean

Vi har blivit mycket bra bemötta av såväl utförare som administrativ personal. Bra och tydlig kommunikation. Vi har självklart haft höga förväntningar och tycker att Dreamclean levt upp till dem. Städning 3 timmar varannan vecka.

Svar från Dreamclean

Tack för ert omdöme och er feedback! Vi är glada att ni är nöjda med vår service och att vi kunnat möta era förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta ge er en bra upplevelse med städningen framöver. MVH Markus K

Bo J

Fungerar perfekt ! Aldrig några problem

Patrik H
Skrev om Dreamclean

Funkar perfekt Marcus var kanon smidig

Stig P
Skrev om Dreamclean

Bra bemötande men städresultatet var långt under förväntan. Jag beställde en storstädning. De flesta lister var inte torkade och alla dörrkarmar var inte heller torkade. Det var även missat på element och vissa ytor. Stora fläckar på köksgolvet efter moppning fanns och det såg flottigt ut. Är inte alls nöjd med resultatet.

Svar från Dreamclean

Hej, Tack för din feedback och för att du tog dig tid att höra av dig. Vi beklagar verkligen att städresultatet inte motsvarade dina förväntningar. Det är synd att du aldrig hörde av dig till oss tidigare, då vi erbjuder en nöjd kund-garanti och gärna hade åtgärdat eventuella missar om vi fått återkoppling. Vi strävar alltid efter att du ska vara helt nöjd med vårt arbete och hade mer än gärna rättat till det. Tveka inte att ringa mig på 010-4248800 om du har några frågor eller funderingar! MVH Markus K.