Lokalvårdare i Jönköping

9 rekommenderade lokalvårdare i Jönköping kommun

• Dreamclean

Verifierat företag
    489 omdömen
    Välkommen till Dreamclean. Vi hjälper dig att uppfylla din dröm om ett rent hem utan slit. Vi erbjuder professionell städhjälp i hela Jönköpingsområdet!
    Ing-gun O
    Ing-gun O: Tjänsten jag köpt är städ varannan vecka och jag är nöjd med den, även om tre timmar ibland känns som för mycket. Jag hade önskat att det gick att få städningen var tredje vecka, det hade passat mina behov bättre. Städerskan har bemött mig på ett positivt sätt, hon har städat bra och har i vissa fall gjort mer än vad hon behöver. I vissa enstaka situationer hade jag önskat något större noggrannhet.
  • Driver du städfirma i Jönköping?

• Scent of Clean

Verifierat företag
    73 omdömen
    Madelene Ellinor L
    Madelene Ellinor L: Veckostädning var 14e dag. Kvaliten på städning varierar. Svårt att få kontinuitet, tider ändras varje gång, även timmarna som debiteras är olika. En gång missade man ett helt rum. När allt funkade var det jättebra. Trevligt bemötande men svårt att ta till sig kritik, kunden har alltid rätt gäller inte här. Vill tillägga att ni i svaret enbart valt att publicera mitt första sms (utan någon tillåtelse från mig) och inte allla sms med klagomål och missar. Och det visar tydligt att ni inte vill ta till er av era misstag utan bara skjuter det ifrån er, vilket bara bekräftar precis det som jag skriver ovan. Oseriöst.
  • Agneta N
    Agneta N: Bra, Amela vänligen och tillmötesgående/lyhörd för ändringar etc.
  • Rolf R
    Rolf R: Mycket bra i mitt tycke. Så rent haer jag aldrig haft det p golvet.
  • 16 omdömen
    Pernilla P
    Pernilla P: Vårt första möte med Malin har varit mycket bra. Sedan tycker vi att kvalitén städningen har varit väldigt mycket. Hon som jag tror är vår "ordinarie" då har det varit väldigt bra. Men senast var det flera ställen som det inte var dammsugat på. Tycker inte att man dagen efter städningen ska hitta stora dammtussar. Tror v har haft städning 6 gånger, 3 gånger har varit mycket bra och 3 gånger har varit sådär.
  • 5 omdömen
    Ullrika M V
    Ullrika M V: Fimans har också ett ”företag” som heter ❌ POOSTERWALL❌ - och det är lurendrejeri!! Sök på POOSTERWALL på FB eller INSTAGRAM så ser ni att Majda och hennes man står som ägare till det! De tar betalt för posters och Canvas men de svarar inte på mejl och skickar inga varor. Fruktansvärt!! Ska anmäla till konsumentombudsmannen men det kommer dessa oseriösa människor såklart strunta i.
  • Burgstaller G
    Burgstaller G: Kan ej kalla detta "företag" för seriösa. Ett sk familjeföretag där kompisar, flickvänner o f.d flickvänner ges arbete och sedan i annonser kallas för professionella arbetare. Är ren falsk marknadsföring. Lögner verkar vara en signum.....vid oklarheter, påstår företaget på ett väldigt otrevligt sätt att man har ringt kunden trots att man ej har gjort det, man påstår dessutom att man ringt otaliga gånger utan att få svar. All städning kunde lika gärna vara gjord av vem som helst från gatan,. Ett genomgående osympatiskt bemötande, där definitivt INTE talesättet "kunden har alltid rätt" gäller !!!! Det finns många andra städ företag att anlita än denna cirkus med dessa clowner.
  • Lars Martin Andreas L
    Lars Martin Andreas L: Otrevliga chefer. Om man påperkar bristande städning tex glömt rum eller ytor så är svaret att dom inte gjort fel. Listan som finns på vad som skall städas efterlevs inte, bland annat så hoppas rum över.
  • Driver du städfirma i Jönköping?

• Karin F
    Karin F: Beställde flyttstädning av min lägenhet på 34kvm. De var försenade men hörde av sig och talade om detta. Förseningen innebar att de inte blev klara i tid så slutbesiktningen fick flyttas fram två dagar. Vid slutbesiktningen fick vi 15 anmärkningar på städningen. Allt från ugn, plåtar, diskmaskin och fönster till badrummet, lister, lampknappar och golv. Firman kom tillbaka och gjorde en kompletterande städning. De var aldrig otrevliga i kontakten men hade gärna velat höra att de beklagat att det blev som det blev. Kommer inte anlita dem igen.