Absolut en av de bästa Sushi restauranger som finns i Sverige!
East West - Sushi, Grill, Lounge
Det här är ingen traditionell japansk restaurang - konceptet är East West, öst möter väst. Välkommen!
64 omdömen om East West - Sushi, Grill, Lounge
Bästa sushin jag ätit!
En fantastiskt restaurang och lounge, med lika trevlig personal som god mat och dryck. Utsikten över Svartån och slottet sätter bara pricken över i. Har man inte besökt East West - då har man inte besökt Sveriges bästa sushirestaurang! Testa också deras grillmeny - fantastiskt!
Underbar mat, trevlig och kunnig personal!
Helt fantastiskt!
Med ett oerhört trevligt bemötande i alla lägen samt en meny full av vällagad mat, är East West alltid ett alternativ!
Trevlig personal och bra mat samt trivsamt inrett
Mumms!
Maten håller alltid hög kvalitet, det är fräscht och gott. Godaste sushin jag har ätit!
Otroligt bra kvalitet på maten, mysig atmosfär och bra service!
bra ställe med superbra sushi. äter inte fisk/skaldjur men här är det inga problem. de är dock bättre på sushi än grill.
mycket bra tycker jag !!!
Jättebra mat, superbra personal. Finns inget att klaga på!
Härlig miljö, toppen-personal och fantastisk sushi!
Fräsch och trevlig lokal. Mycket bra service, trevlig personal. MKT GOD MAT!
Mkt bra sushi, trevligt bemötande mm
Stället där man alltid får en smakupplevelse utan dess like.
Otroligt trevligt ställe, god mat, god dryck, trevlig service, mysig lokal, bra läge =)
Fantastisk mat, fantastiska drinkar och professionell personal. Jag rekommenderar East West Sushi till ALLA jag känner!!!
Fantastisk sushi! Bästa i landet?! Trevlig personal dessutom och fina lokaler. Rekommederas starkt!
Har tappat mycket under det senaste året. Blir ofta fel på beställningar eller små bitar ibland.
Ett enkelt ord - bäst!
Jag älskar att kunna hämta hem en portion sushi från East West och sedan sitta på min altan och äta det med ett glas kallt vin till.
Ett trevligt och mysigt ställe.
Mycket trevlig restaurang med god mat och väldigt roligt dryckessortiment.
Ett säkert kort. Man blir aldrig besviken. Och de små detaljerna överraskar.
Mycket bra Sushi restaurang.
Bra mat god stämmning
Bland livets höjdpunkter finns mat från EastWest på en framstående plats! Kan avnjutas på plats eller hemma!
Absolut den bästa sushi i Sverige!
Tycker det är den i särklass bästa sushi resturang jag ätit på i Sverige. Vi hämtar ofta sushi där och det är alltid lika bra.
Troligen Sveriges bästa sushi restaurang Att de dessutom kan leverera bra företagsevent med sushikock på plats gör inte saken sämre
God sushi och trevlig och kompetent personal som inte är omöjliga vid ändring av kockens urval vad det gäller fisk odyl. De utlovade tiderna som anges via sushionline eller av personal i telefon stämmer mestadels med verkligheten. Restaurangen har en fin och trevlig miljö sedan byte och utbyggnad av lokal. Dock föredrar att jag ta med maten hem och njuta. Maten anser jag vara prisvärd då råvarorna som används håller en hög kvalitet, dock är priserna höga i jämförelse med andra typer av restauranger. Ska du äta...
Fantastisk mat men de som serverar den är tyvärr inte av samma klass. Inte bara en gång utan vid tre tillfällen har jag varit på kvällen på east west och blivit besviken på servicen. trist på ett annars toppenställe! Man känner sig helt ignorerad av personalen, ingen ser när man ger tecken att få beställa. Värsta gången var en sommarkväll då vi togs emot av personal och fick bord. Sen fick vi vänta på menyn en jättelång tid. Fick menyerna men ingen kom för att ta beställning. Satt över 40 min innan vi fick beställa och när servitrisen kom så hade köket tyvärr precis stängt!
Superbra
Örebros bästa sushirestaurang har bara ett problem som jag känner till. En dag skulle jag och frun käka på East West. Går in sätter oss vid ett bord, men inget händer, vi ignoreras av personalen och böjar undra. Till slut går jag själv och hämtar en meny och vi bestämmer vad vi vill äta och väntar på betjäning, men inget händer. En anställd går runt blad borden och ställer i ordning men säger inget till oss. Vi fattar ingenting just då. Då går jag fram till "disken" och frågar om vi kan få beställa!! Svaret blir; Nej du...
En supertrevlig restaurang med toppenservice! Bästa sushin i stan!
Supergod mat och trevlig personal. Dessutom gratis WIFI :-)
Bästa sushistället helt enkelt! Inte billigast, men bäst! Även grillen har fått väl godkänt av mina kollegor som jag haft med mig.
Klart bästa sushin i Örebro och en av de bästa i landet.
God mat, bra service, trevlig personal. När jätteräkorna är borta är det bäst!!
Fantastiskt!
Särskilt onlinebeställningens utformning är lysande; har gjort hämtmatslösningen från nödlösning till fest!
Underbart god sushi!
Allt är kanon!
Bästa sushin jag ätit. De har även väldigt fina grillrätter, spännande drinkar och ett bra sortiment av öl, sake och vin. Personlen har bra servicenivå och det märks att gänget på East West har passion för det dom gör. Ett ställe som funkar både kvällstid och som lunchställe. Allt från inredning till menyer, skyltar och annat profilmaterial håller en hög standard och bidrar till helhetsupplevelsen. Stort plus för deras tjänst där man kan beställa online (sushionline.se).
En mycket trevlig restaurang med God mat modern inredning och en mycket behaglig ljudmiljö. Mixen av sushi och grill är perfekt. är du inte hungrig utan bara vill ta en drink så har dom bland Örebros bästa drinkar. Chili Mojito mmmmm. Hittar inget med denna restaurang jag inte gillar och har återkommit hit många gånger.