Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

• BadgeTwoYears
4.3

Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås! Vi har lång erfarenhet av tjänster som städning, golvvård och fönsterputsning för hem och företag. Våra tjänster innefattar allt från hemstädning till städning på kontor och städtjänster inom lager & industri, med professionella resultat och ett trevligt bemötande. Vi använder...

169 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Sedan starten hos Reco 2023

Simon H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Beställt hemstäd för 10 dagar sen till i slutet på nästa månad. Har inte fått återkoppling om datum eller orderbekräftelse. Har dock fått faktura med kort förfallodatum på något jag inte beställt. Har mejlat deras kundtjänst men inget svar på flera dagar.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Hej, Tack för du hörde av Jag har nu bett ekonomi makulera din faktura, mycket olyckligt att du fått en faktura som du inte skulle ha. Bokningen är också uppklarat //Marina

Karl-Johan K
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi har blivit väl bemötta och det känns tryggt att lämna nyckeln. I bland har det varit lite slarvigt städat men inga problem när man ringer och påpekar, det åtgärdas. Vi har veckostäd och fönsterputs.

Tack snälla :) Hoppas städet blir bättre framöver ... //Marina

Benny O
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Hemstäd fönsterputs mycket bra kan rekommenderas

Härligt och höra :) //Marina

Eva W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag blev jätte trevligt bemött av tjejen som jag pratade med i telefonen, Hon bokade in mej på den tid som passade mej bra. Tyvärr så blev inte städningen så bra genom förd, men det löste hon genom att skicka en till städare som fixade till det. Så nu är jag lika nöjd den här gången med min ” hel städning ” som förra gången. Då blev städningen toppen o det är den nu oxå.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Skönt att vi kunde rätta till städet så det blev till belåtenhet till slut :) //Marina

Birgitta L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Bra städning och trevligt bemötande! Mycket nöjd!

Jättekul och höra att du är nöjd :) //Marina

Eva S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Fantastiska killar som gjorde fönsterputsningen hos mig! Har aldrig haft så rena och fina fönster när jag anlitat annat företag. Kommer alltid kontakta Ekbergs!

Underbart och höra :) Hoppas du får se solen skina in snart också ;) //Marina

Birgitta M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Ungefär som förväntat. Ankomsttiderna stämmer däremot inte alltid, senaste gången 1.15 senare än överenskommet.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack för ditt ärliga svar, vi får försöka bättra oss ang tidenen hos dig såklart //Marina

Anna S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi är mycket nöjda med städningen , bra och trevligt bemötande av er på Borås kontoret och även personalen som städat hos oss.

Tack snälla för dessa ord :) //Marina

Leine J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Blivit bra bemött av chefer och personal som städat. Om ngt som blivit fel är de mkt bra på att vilja åtgärda det direkt. Har lärt känna de som städar och blivit bra bemött. Har rekommenderat denna städfirman till flera av mina vänner och även de som har företag. Hoppas på fortsatt bra samarbete.

Tack Leine :) Ska framföra detta till teamet också :) //Marina

Ingela B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Lite slarv ibland, undrar om de moppar alla golv.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack, detta får jag kolla upp, så ska det inte vara! //Marina

Laine W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Det är alltid roligt att komma hem när det är städat. Det är fint över allt! De som städar gör ett bra jobb!

Härligt och höra :) tack! //Marina

Kenneth G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag tycker att det är ett väldigt bra utfört arbete. Trevlig personal. Vi är jätte belåtna

Underbart och höra :) :) Tack! //Marina

Sören C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Bemötandet var det inget fel på. Däremot skickade ni hundrädda städare fast jag bett om medarbetare som skall vara trygga med hund. Jag har snälla, vänliga men glada hundar! Förväntningar: hade inga men genomförandet var väl ok Bra men det gick fort !? Sören Cederqvist

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack Sören att du tog dig tid och svarade :) Ledsen men vi har så många hundrädda hos oss och är man rädd så är man oavsett om hundar är snälla i matte/husses ögon //Marina

Annelie S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag är supernöjd med den service Ekberg erbjuder. Vi har i stort sett alltid samma personer som kommer och städar och det är så fint när de varit här!

Tack Annelie för respons :) Ska framföra detta till tjejerna :) //Marina

Harriet S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jätte duktig kille och städar fint. Jag är jätte nöjd.

Vad glad jag blir och höra detta :) //Marina

Marita S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Allt var bra, anlitat Ekbergs för enbart fönsterputs.

Härligt och kunna titta ut igen :) //Marina

Göran J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Allt var toppenbra.Fönstrena glänser och även jag.

Ha ha härligt :) :) //Marina

Magdalena J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi har städ varannan vecka vilket underlättar enormt i vardagen. Duktig och trevlig personal, luktar alltid så fräscht när man kommer hem efter ett städ. Vi har även husdjur vilket inte är något problem, och de är noggranna med att få bort hår från mattor och möbler.

Tack Magdalena, Det är den känslan vi vill förmedla till kund :) //Marina

Rolf Rehvbinder L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Trevligt bemötande Städat så rent o fint jag är mycket nöjd med städningen o personalen Jag rekommenderar verkligen detta Mvh Barbro Ruthberg

Ljuvlig och höra, jag blir jätteglad :) //Marina

Ingerd B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag är mycket nöjd med ert arbete hos mig. Att det var så kallt just denna morgon var ju otur men det löste er personal på ett bra sätt. Trevlig personal som inte alls tog illa upp trots att jag klagade utan de rättade till det med en gång. Jag lommar att återkomma till er flera gånger o har rekommenderat er till mina vänner. Mvh nöjd kund❣️

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack , helt rätt gjort att du sa till på en gång så dom kunde rätta till det! //Marina

Torwald C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Snabba och det glänser på spis och diskbänk

Härligt och höra :) //Marina

Gunnar C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi är jättenöjda med städningen, alltid jätterent och fint!

Tack för dessa fina ord :) //Marina

Richard D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Hej! Kan bara svara hur jag blev bemött av i tids bokningen….väldigt förtroendeingivande och trodde på det tills första städningen var gjord. Om jag beställer en STORSTÄDNING i en liten etta med kokvrå, då vill jag ju att det är städat ÖVERALLT. Inte i min vildaste fantasi tänkte jag att jag skulle behöva kolla efteråt o upptäcka ställen där det inte var städat, men vilken tur jag gjorde det….ostädat bakom sängen, lamporna, tavlor, hyllor, …🎶ja, kan inte räkna dem alla…🎶, och då hade jag ändå inte gjort nån tidsbegränsning...

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Mycket tråkigt att det inte blev den upplevelsen som ni förväntade er. //Marina

Carina A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Fantastiska städare. Noga trevliga! Kan man ge er mer än en femma!? Kommer be om hjälp igen. Rekommenderar till andra vad ska man skriva mer!? Trevliga noggranna bra jobb

Tack snälla, kommer förmedla detta till teamet :) :) //Marina

Björn B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Trevlig personal som gör ett mycket bra jobb och till ett positivt utförande

Tack Björn, jättekul och höra :) :) //Marina

Inger A

Alltid trevliga Städ ich fönsterputs väldigt bra Nicholas nogrannt utförd

Underbart och höra :) //Marina

Bente J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Trevliga personer som städar både effektivt och noggrant. Vi är nöjda 👍

Underbart och höra :) //Marina

Ylva S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Väldigt positivt Trevligt bemötande Väldigt rent och fint efteråt Jag hade städning och fönsterputs

Underbart och höra. tack :) //Marina

Barbro S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Blev rent o fint, de var noggranna o engagerade, brydde sig verkligen.

Jättekul och höra :) ska framföra detta till städteamet :) //Marina

Maria B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag är väldigt nöjd och kommer att fortsätta att anlita Ekbergs städ.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Det är alltid kul och höra när kunden blir nöjd och vill fortsätta hos oss :) //Marina

Julia Y
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jättefint bemötande! Proffsig personal som kan sitt yrke!

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack för fin recensionen :)

Lisa T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Seriösa och väldigt rent och fint hem. Supernöjd!

Underbart och höra :) :) //Marina

Emma E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Våra fönster var skinande rena! Fönstrens hade vi försökt putsa innan, men inte lyckats få rena, men Ekbergs lyckades!

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Härligt Emma, varmt välkommen tillbaka när de är dax för Fönsterputs igen :)

Jan-Erik R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Glänsande rent efter första städningen i vårt radhus. Mycket nöjda!

Tusen tack för recensionen Jan-Erik 🌹🌹

Urban G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Mycket nöjda! Vi fick ett fint bemötande när vi beställde tjänsten, personalen som kom hem var trevliga och fokuserade på att göra ett gott arbete och det gjorde de! Vi är mycket nöjda.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tusen tack för de fina omdömet Urban🌸🌸🌸

Gert J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Samma två ytterst trevliga kvinnor, med utländsk bakgrund, städar min lägenhet var fjärde vecka. De är trevliga och de får ”härja” fritt i min 2:a eftersom jag alltid går ut. Har hittills alltid varit helnöjd med deras utförda arbete. Extra bonus för att de tar med mina soppåsar. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha fullgod städning av sitt hem.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tusen tack Gert för den fina recensionen, skall vidare befordra detta till tjejerna☘☘

Mikael T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi har testat flera olika företag men Ekbergs är utan tvekan den bästa. Riktigt nöjda.

WOW, tusen tack för recensionen Mikael 🌟✨🌟✨

Birgit S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Jag är nöjd med städningen Jag får städat badrummet och dammsugit golven och vaskat det jag begärde utför dom.

Ljuvligt att höra Birgit, tack för den fina recensionen ✨✨

Veronica Olsson/ J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi har haft hemstäd i vår villa i lite olika omfattning i sex år nu från Ekbergs och är självklart väldigt nöjda, annars hade vi inte varit så trogna. Det är alltid lätt och trevligt att vara i kontakt med företaget, både på kontoret och de som utför städet. När vi har vårt "vanliga" team blir det alltid precis som vi vill ha det, och ibland det lilla extra. Extra plus för att de också i barnens rum visar omsorg om deras älskade gosedjur och andra saker. Att det inte blir fem av fem beror på att det tydligt märks när ett...

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack för din fina och ärliga recension 🌷🌷🌷

Lina P
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Toppen! Alltid tillmötesgående och serviceinriktade.

Tusen tack för din fina recension Lina 🌷🌷

Maria U
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Information har inte gått fram och instruktionerna om larm följs inte trots påstötning.

Tack för recensionen Maria 🌷 Vi skall ha med oss detta till framtiden

Amanda B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Funkar ok, problem när det kommer nya som inte har koll på vad som gäller i vår lokal. Städet brukar vara bra.

Tack för recensionen Amanda! Vi skall ha med oss detta till framtiden 🌻🌻

Ragnhild L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Väldigt service minded, snabb återkoppling , levererar med hög kompetens, inom städ servicen.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tusen tack för den fina recensionen Ragnhild🌻🌻

Ab Fondaco A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi är generellt väldigt nöjda ,men skulle önska att vi har samma städare så mycket det går för emellanåt så kommer helt ny personal som inte vet vad dom ska städa så att vi får gå runt och visa dom . Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi har företagsstäd.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack för recensionen, vi skall tänka på detta framöver ✨✨

Emma Ö
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Mycket nöjd med städningen. Rent och fräscht samt väldigt effektiva och trevliga.

Tusen tack för recensionen Emma 🍀

Annicka Ö
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Fönsterputs är klockrent,smidigt & fort går det,utmärkt resultat. Städ fungerar väldigt bra.Snabba svar och städar även efter egna önskemål. Supernöjda!

Vilka fina recensioner Annicka. Stort tack för dem🌸🌸

Stefan M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Från första kontakten har allt fungerat fantastiskt bra. Vi har regelbunden hemstädning från Ekbergs sedan 9 år och är alltid nöjda med resultatet. Trevlig och relevant kommunikation med bra framförhållning. Flexibilitet och lyhördhet. Inte billigast men värt varje krona. Rekommenderas varmt!

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tusen tusen tack för den fina recensionen 🌹🌹🌹

Ingemar N
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Vi har både fönsterputs och städning. Vi är hyfsat nöjda. Saknar en av de städerskorna vi hade från början. Hon var otroligt noggrann.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Tack för recensionen Ingemar, Kontakta gärna oss om de är något ni vill lägga till i eran städning framöver ☀️☀️

Lena T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

min upplevelse är att de genomför veckostädning med mycket gott resultat.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Ljuvligt Lena, tack för den fina recensionen🍀

Jan B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Borås

Trevlig personal. Bra städning. Svårigheter med att passa tider.

Härligt att höra Jan! Tack för recensionen 🌟🌟