Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

• Badge2024
4.2

Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn har erbjudit städtjänster sedan 1981. Vi strävar efter att få våra medarbetare att trivas på sin arbetsplats, då vi tror att om vår personal mår bra så gör de ett bättre jobb. Vi tar hand om ditt hem både vid enstaka tillfällen och via abonnemang. Våra tjänster inkluderar städning och golvvård,...

61 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Sedan starten hos Reco 2023

Christina B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Ganska höga förväntningar. Damerna som kom levde upp till det bästa å tillmötesgående och trevliga. Vill ha dammsugning över altt, torka av golv, damma på alla ytor bad rum torkas, torka av speglar toalettn.duschen rengöras.Köket torkas av på alla ytor.

Inger K

Snabba och effektiva.Noggranna.

Marie H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Har idag mycket bra kommunikation både med handläggare och utförare. Ann & Emilia är båda två perfekta för Bogelack AB. Vill inte ändra på något.

Conny S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

De har ett trevligt sätt att bemöta kunden på . Personalen som kommer är trevliga , samt gör ett bra arbete .

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag tackar för ditt fina omdöme. Du får ha en fortsatt fin dag //Birgitta

Ulla A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag som anhörig och har kontakten upplever bara positivt, bra bemötande och villiga till att hjälpa till. Mamma själv tycker det är tryggt med samma team som kommer och städar samt att de pratar svenska.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Det är alltid lika roligt att få ett så fint omdöme som innehåller både Trygghet och kontinuitet- Det är det vi strävar efter att alla kunder ska känna.

Alf E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Var inte missnöjd.med resultatet.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tack för ditt fina svar, Och resultatet är ju det som syns utåt.

Claes W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

De fungerar bra och framför allt att jag har samma personer varje gång

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vår personal trivs så bra hos dig så de gör alltid sitt yttersta, Jag tackar för dina fina ord. //Birgitta

Jan-gunnar J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Gör bra jobb och alltid trevligt bemötande. Än så länge anlitar vi dem endast till städ av vårt badrum ungefär var tredje månad.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag tackar för dina fina ord. //Birgitta

Pär W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Duktiga medarbetare. Vi har haft hjälp i över 10år och småstrul från och till men det har gått att lösa.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tackar för dina fina kommentarer, De säger rätt mycket om oss på Ekbergs. //Birgitta

Oskar S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Funkar bra, kommer när dom när dom ska annars så talar dom om det. Oftast en bra nivå på städer

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag tackar för dina fina ord, //Birgitta

Mats L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Städning på industrifastighet kontor och matsal

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag tackar för att du tog dig tid att svara och jag hoppas att du är nöjd med det arbete som utför.

Eva E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Att komma hem till min nystädade lägenhet är rena lyxen. Det fungerar alldeles utmärkt och det oavsett vilken personal som kommer. Jag är mycket nöjd.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tackar! Det gör mig så glad att det funkar med lite olika i bland. //Birgitta

Mimmi M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Städningen motsvarar m a förväntningar. Jag upplever kommunikation som god när vi har kontakt. De är tillmötesgående och försöker hitta lösningar.

Tack Mimmi för dina fina ord. //Birgitta

Monika H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Har köpt varannan vecka städ av kök och toaletter en gång om året hela husetMycket trevligt bemötande

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tackar det var roligt att höra //Birgitta

Morgan E

Mycket lätta att samarbeta med, Snabba svar Bra utförda arbeten

Tack, Precis det vi eftersträvar, //Birgitta

Johanna G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Alltid nöjda. De är tillmötesgående om önskemål och de gör ett bra arbete med städningen.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tack det är alltid trevligt att höra allt det positiva

Britt-Marie L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevlig personal som hjälper oss med veckostädning.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tack så mycket det värmer en kulen dag!

Bo T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Många år har vi anlitat Ekbergs. För det mesta är det samma personer som kommer. Det är bra för båda parter. Tack!

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Det är vi som ska tacka för de fina orden, //Birgitta

Ulla Z
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi har under många år haft regelbunden hemstäd av Lena o Carro från Ekbergs i Ulricehamn. De är toppen, jobbar bra ihop, och sköter vår bostad exemplariskt.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tack Ulla vi blir så glada och jag vet att tjejerna åker till er med ett leende på läpparna. //Birgitta

Ulf P
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Enkelt att boka. Mycket trevligt bemötande av utförande personal. . Snabbt och effektivt utfört jobb. Upplever att alla trivs och verkligen vill och gör sitt bästa. Pålitlighet och ärlighet genomsyrar verkligen Ekberg Städ. Är jättenöjd som framgår av ovanstående och kan stå för det till 💯.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi tackar för dina fina ord! //Birgitta

Annika B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi är nöjda, tidigare har det varit problem mellan synkning fakturering och utfört arbete - men känslan är att det blivit bättre. Alla som är här och städar som man möter är superbra.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi tackar för det fina omdömet. //Birgitta

Christina S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevliga och duktiga, både sräderskorba och fönsterputsarna. Pålitliga och jag har förtroende för dem.

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Tack för din fina recension. //Birgitta

Dan P

Trevlig personal och välstädat

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Det var roligt att höra. //Birgitta

Malin O
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi blev väldigt bra bemötta av Ekbergs städ. Första gången de var här var huset helt skinande rent. Kan uppleva att det har gått lite upp och ner efter det men vi är på det stora hela väldigt nöjda

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi tackar för de fina orden. //Birgitta

Monika H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevligt bemötande vi d beställningen av tjänst.Noggrannhet och vänlighet vid utförandet av tjänsten Får hjälp varannanvecka med toaletter och kök Vill senare ha en genomgång av hela huset

Svar från Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi tackar för de fina orden.

Åke J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Väldigt nöjd med jobbet, trevlig personal. 👍👍👍

Susanne S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag är sedan ett år tillbaka inte längre kund.

Jan-Ivan J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi är nöjda det är så bra vi kommer att fortsätta med ekbergs

SUSANNE M

Supernöjd . Städar och putsar fönster väldigt bra

Per E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Rent och fint! Har inget att klaga på!

Håkan J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevligt bemötande från såväl kontor,. städpersonal samt fönsterputsare gör att vi är mycket nöjda.

Gun M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Städ och fönsterputs sedan ngt år tillbaka. Trevligt och respektfullt bemötande. Pålitligt!

Marie H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Företagsstäd: alltid positiva arbetare och tar kontakt direkt om problem upplevs. Smidigt att styra om eventuella planavvikelser. Lätt att få kontakt, oftast samma städare på plats.

Thomas F
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Fönsterputsen och är jag jätte nöjd med Städningen är jag jätte nöjd med

Annika B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Städningen är jättebra och borde ha högre betyg. Ibland kommer någon ensam och hinner inte städa klart det är synd. Däremot är det administrativa lite mer krångligt. Fakturor känns som att de nu är ok, men kommunikationen har mer att önska. Jag får frågor om sommaren tex svarar på det och sen kommer frågan igen - då blir jag osäker på om jag faktiskt svarat - behöver lägga tid på att kolla igenom allt. Dubbelkolla vilka tider jag bestämde. Och sen svara att jag har svarat på detta. Då får jag till svar att det är ett utskick...

Marika H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Svårt att boka på kort varsel. Dock bra städ när de väl är på plats.

Marcus F
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Duktig personal, som gör jobbet och håller tider och kostnader.

Roger J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Kanonbra !! Lätta å trevliga att ha å göra med. Rekommenderas varmt.

Birgitta E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevliga blev ett bra resultat är nöjda. Kan rekommendera.

Catarina J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi är nöjda med städningen . Det städas hos oss tidigt på morgonen innan vi kommer. Vi träffar aldrig personalen

Sten M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevlig personal och bra utfört arbete

Josefin F
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Bra och lätt att få kontakt med. Inte helt nöjd med städningen då jag anser att dom missat en del men de nya ägarna var okej med det.

Johanna G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Jag tycker städet överlag alltid är bra! Det som inte fungerar lika bra är återkopplingen när man vill boka ett städ. Ofta får jag påminna igen och fråga om städet verkligen blir av.

Anna B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Snabba effektiva. Punktliga smidiga Tyvärr tyckte inte tanten som köpt huset (flyttstäd) detsamma.Ni fick komma och göra Om en del småsaker. Men inget knot från er sida Tack

Gullevi B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Utmärkt! De levde upp till alla förväntningar jag hade. De städar i mitt hus en gång per månad.

Helena W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Kontinuerlig städning. Trevlig personal Städar bra Mycket bra med påminnelse via sms dagen innan Lite sämre på att återkomma, vid en överenskommen tid, med uppgifter om tider o dy från planerare Fö är jag mycket nöjd med deras tjänster o har rekommenderat dem till andra

Lage G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Trevlig personal som brukar fixa med inredning lite blommor och prata med mig socialt. Inga direkt förväntningar att det skulle städas var det som gällde.

Ulla W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Bra kommunikation både vid beställning och utförande av städningen. Trevlig personal och väl utfört arbete.

Cecilia S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Bra bemötande. Lever mer än väl upp till förväntningarna. Det är rent och fint när de städat hos oss i huset.

Ulla Z
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Ulricehamn

Vi prenumererar på Ekbergs Städ, Ulricehamn sedan ett antal år tillbaka. Alltid vänligt bemötta och med kunden i fokus. Våra förväntningar var att möta samma personal med ansvar, kunskap och arbetsglädje. Tack vare företagets lyhördhet och att vi får möta de duktiga kvinnorna Lena o Carro kontinuerligt så är vi nöjda kunder. Vårt hem blir städat med kunskap och glädje till välbefinnande för oss. Ulla o Urban Zander