Snabbt svar, snabb leverans av varmvattenberedare inkl installation. Höll det som man lovade med tider mm.
Eklöws Rör och Värmepumpsteknik AB
Välkommen till Eklöws Rör och Värmepumpsteknik AB! Vi är ett lokalt VVS-företag i Håbo och hjälper våra kunder med installation, service och underhåll av värmepumpar. Våra medarbetare är certifierade och utbildade för att kunna utföra skickliga arbeten hos våra kunder. Tjänster: - Luftvärmepumpar - AC/luftkonditionering -...
115 omdömen om Eklöws Rör och Värmepumpsteknik AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabba och effektiva! Superproffs Tack för det fina jobbet!
Bra bemötande. Bra service! Kommer att fortsätta ta hjälp av de vid behov.
De kunde snabbt byta ut min frånluftsvärmepump som haverat. Trevligt bemötande och bra pris.
Våran varmvattenberedare gick sönder och Eklövs var inom 1 dag på plats och installerade en ny. Trevligt bemötande och exceptionellt snabbt utfört.
Snabba och trevlig personal st rekommendera
Snabb hjälp med att installera varmvattenberedare, seriös och kunnig personal .serviceinriktade.! Rekommenderas starkt !!
Pålitliga och kunniga. Alltjämnt tillgängliga och service minded! Rekommenderas!
Vi blev mycket väl bemötta av er personal som var kunniga och angav hur olika fel skulle åtgärdas
Mycket trevligt bemötande och snabbt utförande av installation av värmepump.
Bra bemötande och snabbt agerande.
En kunnig och serviceinriktad firma som ställer upp för kunden.
Väldigt trevliga och professionella! Dom kom enligt utsatt tid och blev klara väldigt snabbt. Fick även bra instruktioner m.m!
Hör av sig omgående. Snabb hjälp. Trevlig personal.
Snabb återkoppling och utförande. Fanns där för oss när värmen inte var igång efter ett dygn, men det var inte den nya värmepumpens fel , utan ventiler som behövde motioneras. Skapade ett stopp i flödet ut till golvvärmen. Men kan önska att det skulle genomförts direkt i samband med installation.
Tack för ditt omdöme Magnus! Eftersom att det var ett helt eget fel i värmesystemet var det tyvärr inget vi kunde upptäcka vid installation av den nya värmepumpen.
Snabb återkoppling och trevligt bemötande.
Snabb service och trevlig personal
Snabb hjälp och bra utfört jobb Susanne
Funkade jättebra med rördragning och installation och service indin helhet. Några detaljer som att justera in diskmaskinens höjd samt gummiduk fick vi sätta dit själva. Feedforward: Eftersom man inte gör det så ofta själv kan man få den infon innan installationen av insallatören att det inte ingår. Att få snabb hjälp är dom mycket duktiga på! Stort tack!
Hade problem med varmvattenberdare. Fick hjälp så snat det gick. Trevligt bemötande.
Bra återkoppling Inte så långt väntetid Akut reparation på en luftvärmepump Snabb åtgärd
Installerade en luftvärmepump. Snabba, trevliga och proffesionella!
Jättenöjda! Allt fungerar bra och jättetrevlig personal!
Ett mycket kompetent företag. Noggranna, snabba och pålitliga! Rekommenderas!
De håller vad vi kom överens om och kom vid utsatt tid.
Trevlig, punklig, snabb, noggrann, pädagogisk/tydlig, serviceminded
Snabbt och perfekt.utfört av Viktor.
Eklöws Rör och Värmepumpsteknik kom samma dag jag ringde dem, trots att det var julhelg och företaget egentligen hade julstängt! Trevligt och professionellt bemötande.
Snabb respons, kompetent utförande, alltid tillgängliga!
Snabb och bra service. Mycket trevligt bemötande. Kompetent personal.
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
Alltid trevliga och hjälpsamma!
Hej! Tack för de fina orden.
En duktig och trevlig representant för Eklöws rör, Isak!
Hej Dag och stort tack för det!
Snabba, ekonomiskt vettiga och proffesionella på sin uppgift
Hej! Tack för de fina orden.
Bra service och bra information för ökad kunskap om hur jag tar hand om golvvärmen.
Hej Robert och tack för din recension. Hoppas golven håller sig varma under vintern.
Trevliga, kommer inom rimlig tid och gör ett bra jobb.
Tack så jätte mycket för de fina orden Carina!
Trevligt kundbemötande. Som jag kan bedöma bra urfört jobb. Känns bra att anlita en lokal firma.. Dom gjorde service på värmepumpen.
Tack för din recension och ditt förtroende Leif!
Väldigt dyrt för att inte utfört något arbete
Hej. Vad tråkigt att du känner så. Vi åkte hem till dig och gjorde en felsökning samt konstaterade felet. Vi ligger lågt i pris om man jämför med våra konkurrenter.
Bra och snabb respons på min kontakt Trevlig och kunnig personal Snabb och bra installation Fick problem med anläggningen, firman kom ut direkt och fixade problemet Jag är en mycket nöjd kund
Tack Gert för din recension samt ditt förtroende.
Företaget har installerat en frånluftvärmepump. Från första kontakt, offert och installation har allt fungerat snabbt och bra. Vi är nöjda med utfört arbete och ett trevligt bemötande av företaget.
Snabbt och effektivt, väldigt nöjd, rekommenderas varmt! Dock gjorde den externa elektrikerfirman dom tog in en miss i en installationen som gjorde att vi behövde modifiera vissa delar för att kunna återställa som det var innan.
Vi har bytt vår bergvärmepump. Eklöws rör har bemött oss på ett professionellt sätt, de är tillgängliga och har svarat snabbt på vår förfrågan. De är också tillmötesgående och flexibla vad gäller tider för när de ska utföra arbetet.
Obs. Betyg enligt ovan fungerar inte. Jag kan således inte fylla i betyg. Jag anser att företaget är mycket kundvänligt även mot mig som liten kund. Jag kommer att fortsätta att anlita företaget. Jag är mycket tacksam för deras snabba insatser och jag rekommenderar till andra personer att företaget är mycket bra.
Har köpt en luftvärmepump. Alla kontakter med Tony per mail och telefon har varit trevliga och bra! Killarna som monterade pumpen var mycket treviga och gjorde ett bra jobb!
Seriösa, lokala med snabb återkoppling och kort ledtid till utfört arbete. Svarar på frågor och har trevliga och kunniga installatörer. Mao mycket nöjd
Tack Stig! Hoppas att värmepumpen snurrar på bra i vinter.
Jag var beredd att skrota min gamla luft-luft värmepump. Men efter 1-2 timmars besök av Eklöws är den som ny. Besökte idag en granne där Eklöws nyinstallerat en luft-vatten värmepump, i en gammal villa från 1960-talet med tidigare oljepanna och el-panna. De är helnöjda med låg uppvärmningskostnad, snabb, snygg och punktlig installation, samt faktura enligt offert, utan konstigheter.
Tack för förtroendet och ditt fina omdöme.
Proffsigt bemötande, stabilt prissatt och ett gott och välvilligt utförande till belåtenhet Jag är lite mer nöjd än man behöver vara Tack !!
Tack Håkan! Hoppas du blir nöjd med din nya fina tvättstuga och värmepump.
Snabbt och bra kontakt vid beställning. Teknikerna trevliga och gjorde ett bra jobb. Eftersom jag hade dålig koll på säkringar m.m fixade dom snabbt en elektriker som kollade och åtgärdade. Vad jag däremot saknar är en fysisk manual men fick ju så klart en genomgång när pumpen var installerad
Hej Lena och tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme! Vi vet att det ibland har saknats bruksanvisning med värmepumpen men nu ska du ha fått den. Tack för förtroendet!
Trevlig. Utmärkt utfört arbete, service på värmepanna.
Snabbt och bra jobbat mvh Hans-Åke Ström