Rörmokare i Uppsala

Östhammar  (1 st)
Heby  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Uppsala

• Katja L
    Katja L: Snabb kontakt och respons, lätt att boka tid, punktliga och ett väl utfört arbete.
  • Svenskt Avlopp

372 omdömen
    Ulf J
    Ulf J: Är service orienterade och gav mycket bra support. Kan rekommendera dem
  • Bålsta Rörmokeri

460 omdömen
    Välkommen till Bålstas lokala rörmokarfirma som har lång erfarenhet inom yrket och svarar i telefonen 24 timmar om dygnet.
    Kristoffer Ö
    Kristoffer Ö: Ett väldigt bra och seriöst företag som är otroligt serviceinriktade! Otroligt trevlig personal/montörer som gör det bästa för kunden. Inte dom billigaste och heller absolut inte dom dyraste men man får verkligen valuta för pengarna. Jag har haft med Bålsta VVS och göra i ett ex antal år och det kommer jag också fortsätta att ha framöver.
  • ProfessRör AB

166 omdömen
    Ditt självklara val för VVS-tjänster i hela Uppsala, vi är rörmokaren som verkligen bryr sig!
    Ingvar B
    Ingvar B: Tack Giannis och Professrör för hjälp! Mitt golvvärme har varit trasigt i 2 år. Ingen kunde fixa det, men Giannis gjorde det! Han var proffsig och fixade problemet snabbt och inte dyr. Jag bor i Knivsta och är glad att ha en bra rörmokare nära.
  • Håkan H
    Håkan H: Proffsigt bemötande, stabilt prissatt och ett gott och välvilligt utförande till belåtenhet Jag är lite mer nöjd än man behöver vara Tack !!
  • Stig Ove S
    Stig Ove S: En bra kontakt och bra jobbat av montören och jag är väldigt nöjd.
  • Hans R
    Hans R: Ett mycket kompetent och trevligt bemötande företag.
  • Spolpatrullen AB

64 omdömen
    Monica L
    Monica L: Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
  • Cyril S
    Cyril S: De är bra och trevliga! Jag rekommenderar de.
  • Joakim H
    Joakim H: Fick bra råd över telefon så att jag själv som lekman kunde fixa felet istället för att rörmokaren kom. Allt fixat snabbt o enkelt. Kommer anlita firman igen om det uppkommer större fel.
  • Carin H
    Carin H: Jätte duktiga killar har varit hos oss och hjälpt oss med värmepannan. Stort tack 🙏 tror den ena hette Albin.
  • YLVA A
    YLVA A: Vi behövde akut rörmokare, då vår vv-beredare sprang läck några dagar före julafton. Jag ringde runt, men de allra flesta var på ledighet/uppbokade veckor i förväg. Vi lyckades hitta en vv-beredare på blocket, men själva inkopplingen måste göras av fackman. Fick tag på denna trevliga hantverkare som kunde göra installationen redan i mellandagarna. Rekommenderas varmt.
  • Tina A
    Tina A: Härligt jobbat grabbar! Ringde måndag morgon om problem med vatten. En timme senare stod de på gårdsplan :) Efter felsökning och upptagande av pump på 100m djup fick ny pump beställas och var installerad redan till lunch dag 2. Tack för all hjälp! Ni har helt klart överträffat alla mina förväntningar.
  • Linda B
    Linda B: Jättetrevligt företag! Kanonbemötande. Uppfyller det dom säger att dom ska göra och lite till. Verkligen nöjd. Rekommenderas varmt.
  • Peter D
    Peter D: Vi renoverade köket och fick hjälp med att modernisera genom att dra el och sätta dit fler vägguttag, kakla samt byta diskbänk och blandare. Frösunda skötte entreprenaden och tog även in en riktigt bra el-firma. Trevliga, proffsiga och hjälpsamma när små tekniska problem uppkom! Fakturan var även den human! Stort tack till Frösunda kakel & vvs.
  • ELISABETH B
    ELISABETH B: Har fått hjälp med ett par mindre jobb, varav ett akut. Har fått snabb, proffsig och serviceinriktad hjälp.
  • mattias E
    mattias E: EDIT: Efter att rätt person på JF-rör fick tag på ärendet blev det helt annat. Allting var på plats på strax över 1 månad och väl utfört av duktiga och trevliga hantverkare. Vi är helt klart nöjda. Synd att man måste komma förbi Comfortbutikens usla hantering innan det händer något. 2 veckor innan midsommar lämnade vi in deras formulär för att få en kostnadsuppskattning på renovering av tvättstuga. 7 veckor senare var vi in och frågade vad som hänt med ärendet. Vi förstod att det varit semester och att det var mycket att göra. Vi förklarade att vi ville bara ha lite information om hur det låg till. Dom skulle kontakta oss när ansvarig var tillbaka 1 vecka senare. Det gjorde han inte så vi väntade ytterligare 1 vecka, det är ju mycket att stå i när man kommer tillbaka från semestern. Jag var in igen i butiken och frågade vad som hände och sa att jag ville bara bli uppringd och få lite info om hur läget var. Ingen respons på 1 vecka. Ringer upp och vill prata med butikschefen, som är upptagen. Får prata med annan ansvarig för Entreprenad delen. Hon kan bara säga att dom skall höra av sig igen, ingen ursäkt eller någonting bara att "dom har haft mycket att göra". På eftermiddagen ringer han som har ansvaret för vårat fall. När han får höra lite detaljer så menar han att det är inte hans område utan måste prata med VVS-killarna. Han skall ringa inom en timme. 1 vecka senare och han har inte ringt. Jag tänker avsluta mitt ärende hos dom då jag inte fått någon somhelst "attention" från dom under 2+ månader. Helt sanslöst hur man kan driva en seriös verksamhet med denna inställning. 5 minuter tar det att lyfta på luren och ringa för att meddela "Vi har skitmycket att göra men du är välkommen i början på nästa år" eller liknande.
  • Christian S
    Christian S: FUSKARE!!! Fick en akutläcka på natten och ringde jouren. Guidade runt hantverkaren dem 2h han var där. Fick sedan en räkning på 4,5H + Milersättning! Dem ska tydligen ha betalt för mil + tid när dem kör bil. När jag sedan påpekade att det tar max 30 min (med råge) att åka till mig enkel resa så vart chefen helt galen och började svära och kalla mig både det ena och det andra. Helt otroligt. Förhoppningsvis gör detta att flera väljer andra VVS firmor. Trots att jag inte ser några tidigare inlägg som Maria w skriver om så är jag inte förvånad av att fler personer har haft problem.
  • Pui Wah T
    Pui Wah T: Anlitade en rörmokare via dem. Och dem skickade en riktig amatör till mig. En skojare som gav mig fel information om problemet och gissade till sig en lösning. Kontaktade företaget och berättade. Och efter 1 månads granskning av ärendet kunde dem inte göra något. Erbjöd mig bara lite kompensation. Dem har ingen koll vem dem samarbetar med.
  • Stefan F
    Stefan F: Förfrågan på vebb-sidan besvarades inte överhuvudtaget. Förfrågan över mail besvarades efter lång tid. Offert skickades utan att någon seriös kalkyl gjorts m.a.o. rejäl marginal på både material och arbetstid. Utfört arbete bra förutom några mindre skönhetsfel.
  • Mahmut Ö
    Mahmut Ö: Bedragare flera extra debitering på timmar och transport saknar helt kompetent helt besviken aldrig mer
  • Mazen S
    Mazen S: Överdebiterar timmar och saltar sina räkningar. Tar sedan inget ansvar för fel och garantier. Välj någon hederlig istället.
  • Hanna B
    Hanna B: Om jag kunde skulle jag ge minusbetyg. Företaget orsakade vattenläcka i min lägenhet när det skulle installeras vattenmätare. Det tog ca 10 månader att få det klart. Flera gånger när ordförande i bostadsföreningen ringde och pratade med dom så ljög dom och sa att det var färdigt - fast dom inte ens hade börjat. De sa även att det inte fanns droppskydd för min kyl och frys vilket jag hittade på en gång i en affär. Upptäckte då att de hade gjort slangen till min ismaskin som sitter i frysen alldeles för kort så det ej går att dra ut kyl och frys. Har snart väntat 3 månader på att dom ska komma hit och förlänga en slang. Svarar sällan när man ringer och ringer aldrig upp.
  • Kristina Kirsi P
    Kristina Kirsi P: Fuskar med certifikat Vattel VVS utförde rörmokarejobb i min badrumsrenovering år 2021. Jag krävde rörmokare med branschleg. Rörmokaren Erald påstod att han hade branschlegitimation och utförde allt rörjobb. Placeringen av Tillvatenkranen och avloppsröret till tvättmaskin blev fatalt fel. Jag får inte längre rum med en stor tvättmaskin (fick det innan). Dom placerade avloppsröret mitt i väggen isf golvet i mitt lilla badrum, tillvatten placerades 30 cm ut från hörnet så att man inte kunde skjuta in tvättmaskinen dikt mot vägg. Mitt badrum är 2,4 kvm. Dessutom blev fixturen sned, och varm- och kallvattenledningen placerades dikt (skapar legionella tillväxt).VD och ägaren utförde inte rörjobben men skrev sedan ut Säker Vatten intyg, som innebär att han påstår att det är han som har utfört rördragningarna. Detta är inte enligt Säker Vattens Branschregler. Dom har fuskat med Säker Vatten certifikatet. Ärendet är anmält till Säker Vatten auktorisationsnämnd. Ägaren (VD) var i början helt öppen mot mig att han inte utfört jobben, sa att han "går i god för sin kompanjons jobb om något skulle hända i framtiden", och att "kompanjonen är indirekt certifierad för att han själv är utbildad". Så funkar inte verkligheten.
  • Claes T
    Claes T: Tar ut överpris och tillskriver arbetet fler timmar än det tar att utföra. Riktig skojarfirma, undvik!