Vi kan verkligen rekommendera Ekonomi Kriz. Margareta är alltid positiv, proffsig och mycket enkel att sammarbeta med. Det känns väldigt tryggt att hon hanterar vår ekonomi så att vi kan fokusera på det vi är bra på.
Ekonomikriz AB
6 omdömen om Ekonomikriz AB
EkonomiKriz har varit med sedan starten av mitt bolag och har varit en trygg och kunnig tillgång för allt som har med redovisning att göra. Är så nöjd och glad för all support som Margareta tillför varje månad och jag kan varmt rekommendera EkonomiKriz.
Margareta har varit med oss från start och sett till att allt gått rätt till. Att ha en trygg punkt när det kommer till redovisningen och allt det skattemässiga har varit väldigt skönt. Alla frågor vi haft har vi även fått svar på som bara visar på kompetensen Margareta besitter :) Vi har alltså varit supernöjda och rekommenderar verkligen ekonomikriz till alla.
Rekommenderas varmt. Nena är lyhörd, nogrann och professionell. För mig är det viktigt att jag kan känna 100% tillit. Det gör jag när Nena sköter mina räkenskaper i mitt enmansbolag. Vill du ha en riktigt bra redovisningsekonom då har du hittat rätt.
Vi har varit mer än nöjda med allt vi har fått hjälp med under åren. Med en positiv attityd och ett djupt engagemang finns där inga knutar som inte kan lösas av Ekonomikriz. Rekommenderas varmt!
Vi behöver ha full kontroll på vår ekonomi. Ekonomi Kriz är mer en en vanlig redovisningsbyrå. De är noggranna, kunniga och fungerar som ett bra bollplank när det gäller hela vår ekonomi och de utmaningar vi står inför. Jag kan varmt rekommendera dem.