Elfix Sweden AB

5.0

11 omdömen om Elfix Sweden AB

Mikael S
Skrev om Elfix Sweden AB

Mycket bra utfört arbete, rekommenderas varmt.

Elias R
Skrev om Elfix Sweden AB

ElFix var tillmötesgående och hade bra lösningar på utmaningar. Jag renoverade min lägenhet och elen drogs om på många ställen, ElFix fixade allt på bra sätt. ElFix arbetade effektivt och resultatet blev snyggt! Levde upp till mina förväntningar.

Armin A
Skrev om Elfix Sweden AB

Fick hjälp att komplettera med ett extra vägguttag i min lägenhet. Smidigt och välutfört arbete! Rekommenderas

Mohammed A
Skrev om Elfix Sweden AB

Jag anlitade Elfix Sweden AB för att installera el i köket och dom hjälpte mig även med en felsökning i elcentralen. Personalen var mycket professionella, Arbetet utfördes snabbt och utan problem, och de lämnade allt rent och snyggt efter sig! De höll tidsramen och priset var rimligt jämfört med andra företag. Jag är mycket nöjd med Elfix och skulle definitivt anlita dem igen och rekommenderar de starkt!

Daniel N
Skrev om Elfix Sweden AB

Mycket nöjd med arbetet, snabbt och smidigt gick det. trevlig grabb också!

Osama T
Skrev om Elfix Sweden AB

Jag är mycket nöjd med Felix på Elfix. Han kom i tid, var professionell och förklarade varje steg under arbetets gång. Kvaliteten på jobbet var utmärkt, och han städade upp efter sig. Jag kan varmt rekommendera honom!

Jacob L
Skrev om Elfix Sweden AB

Felix på Elfix har gjort flera arbeten hemma hos oss. Alltid mycket proffsigt utfört och med en bra och tydlig kommunikation innan, under och efter arbetet. Kan varmt rekommendera att anlita Felix! // Jacob

Faraz S
Skrev om Elfix Sweden AB

Jag anlitade Felix nyligen och jag är otroligt nöjd med hans arbete. Han var duktig, trevlig och professionell. Han gick verkligen över mina förväntningar och gav bra råd under hela processen samt utförde arbetet perfekt. Jag rekommenderar honom starkt till alla som behöver elektriker!

Annette S
Skrev om Elfix Sweden AB

Trevlig kille som var punktlig, bra information på vad som skulle göras och gjorde en snygg montering utan konstigheter!

Rasmus L
Skrev om Elfix Sweden AB

Jag är otroligt nöjd med den service jag fick från ELFIX. De är proffs på sitt arbete! Från första kontakten till slutförandet av installationen var de både trevliga och effektiva. De kom på utsatt tid, arbetade noggrant och städade efter sig. Jag kände mig trygg genom hela processen och uppskattade deras tydliga kommunikation. Rekommenderar varmt till alla som behöver hjälp med elinstallationer!

Carl Max E
Skrev om Elfix Sweden AB

Ärligt och schysst genomfört arbete på ett gammalt hus med gammal el. Har varit tillgänglig för frågor och mindre arbeten.