Övrigt i Sundbyberg

41 rekommenderade övriga företag i Sundbyberg kommun

• 11 omdömen
    Mikael S
    Mikael S: Mycket bra utfört arbete, rekommenderas varmt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundbyberg?

• Suzanne H
    Suzanne H: 60 min healing massage. Rekommenderas varmt! Här flyr man all stress och boostar sig själv med total avkoppling och förnyad energi. Lyhörd och behaglig terapeut. Ser redan fram emot nästa behandling 😊
  • Henning S
    Henning S: Däckhjältar med svart bälte i god service!
  • 2 omdömen
    Håkan A
    Håkan A: Edyte Städ har hjälpt mig och min familj med städning i Stockholms området både i villor och lägenheter. Alltid perfekt städat och aldrig några problem. Enkla och lätta att ha och göra med och mycket pålitliga. Har inte så mycket erfarenhet av andra men kan inte tänka mig att så många andra kan göra det bättre.
  • Berith E
    Berith E: Bästa utlämningsstället för paket. Trevligt bemötande.
  • Leif mikael E
    Leif mikael E: En hantverkare av det gamla slaget, som gör gedigna jobb. Rekommenderas varmt!
  • Matilda B
    Matilda B: Supernöjd med både bemötande och behandlingar. Har gått till Global i snart 1 år och rekommenderar de varmt!
  • Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Mitt förtroende för giriga bankers pensionsrådgivning är noll. Därför ville jag anlita en proffsig person som inte har något egenintresse i var jag placerar mina pengar. Jag ville veta hur mycket jag bör avsätta till pension som egenföretagare, hur jag ska placera dem och hur jag ska resonera kring lön och utdelningar på företaget utifrån min ekonomiska helhetssituation. Så jag betalade en rejäl slant för en timmas videokonsultation, pengar som jag är övertygad om kommer ha betalat igen sig inom kort. Vi tittade på min livssituation, min ekonomiska situation, hur mitt pensionssparande historiskt har sett ut och diskuterade runt det. Jag lämnade mötet med en tydlig plan för hur jag minimerar onödig skatt och orimligt höga avgifter till olika pensionsfonder. Monica på Pensionsguiden verkar van vid att hjälpa personer som inte har energi och intresse av att sätta sig in i allt, kommer med tydliga råd och förklarar på begriplig svenska. Dessutom fick jag lite bonustips för hur jag på ett smartare sätt hanterar företagets pengar än vad jag gör idag.
    Thomas H
    Thomas H: Toppjobb! Helrekond, stor 7sits SUV, jättesnyggt inne o ute, två stora repor borttrollade, trevligt bemötande. Rekommenderas!
    Marcus Erik Olov A
    Marcus Erik Olov A: Bra och pedagogisk instruktör för en livsviktig utbildning!
    Gunnar A
    Gunnar A: Helt perfekt! Bra pris, jättesnabb leverans.
  • Patric M
    Patric M: Brukar vara otroligt tveksam till fiskerestauranger då de ofta förstör fisken de lagar. Med samma inställning besökte jag detta mysiga ställe som ligger ganska centralt i Sundbyberg. Möttes upp av en otroligt kunnig och trevlig servitris som gick igenom vad de serverade samt vad som passade till de olika rätterna i dryckesväg. Maten i sig var otroligt god, vågar till och med påstå att det var den godaste fiskrätt jag ätit. Det är inte den största restaurangen men stämningen är på topp.
  • John F
    John F: Mysig butik med stor variation på borstar, korgar och hemslöjd. Perfekta present butiken!
  • Yvonne U
    Yvonne U:
  • Ningjing C
    Ningjing C: Best texas long horn ribs I have eaten in Stockholm ~~ I thought the one in flemingsgatan was the best (quantity), but this one is even better (quality&quantity).
  • 5 omdömen
    Bertil B
    Bertil B: Sämsta Markisgrossisten beställde markis den 25 april och har inte kommit idag 16 maj kl 12,00 mailade dom 3 gånger och ringde tio ggr skrev i mailet att jag inte vill ha deras markis väv sämsta företaget jag har beställt hos svarar aldrig i telefon
  • Mikael E
    Mikael E: Här spelar jag badminton och squash varje vecka. Bra banor och fräscha lokaler. Priserna är bland de lägsta i hela stan.
    Per S
    Per S: Detta är ett av de bästa lunch-ställen i Sundbyberg. För det är just lunch man kommer hit på. En resturangskola driver denna matsal och eleverna är duktiga och man blir väl omhändertagen. Menyn är mångsidig och det verkar finnas något för alla. Det är serviering vid bordet, vilket medför att prisnivån ligger på ungefär dubbelt jämfört med en vanlig "bricklunch". Men detta är värt pengarna för maten är vällagad. Ett perfekt ställe för kundluncher?
    Catharina E
    Catharina E: Efter många svettiga, avklädda timmar i ett provrum på Twilfit i centrala Sundbyberg kan jag lugnt konstatera att de vet vad service är och är mån om sina kunder. Jag gled in och blev omedelbart tillfrågad om de kunde hjälpa till med någonting. Det tyder enligt mig på en bra butik, bra personal och intresse för sitt arbete. Väl i provrummet sprang säljarna omkring och sökte med ljus och lykta efter rätt underkläder för just mig, en ganska så "besvärlig" kund då det gäller bh:ar då det sällan finns de kupstorlekar jag kräver i vanliga butiker. Jag fick hjälp med hämtning, provning, åsikter, passning och en hel del vänskapligt snack och skratt. Detta utan provisionsbaserad lön vilket är ovanligt.
  • Per H
    Per H: Helt OK förening. Väldigt lugn, centralt beläget i centrala Sundbyberg.
    Maria A
    Maria A: Trevlig personal och härliga saker! Underbart skönt att kunna klämma och känna på alla dom där fina sakerna man oftast bara hittar på internet. Perfekt om man letar efter en present till sig själv eller någon man tycker om. Färgglatt, fint och inspirerande.
  • 7 omdömen
    Tobias B
    Tobias B: När alla stora konditorier i Stockholms innerstad INTE kan leverera en smörgåstårta samma dag valde jag att googla; "Smörgåstårta samma dag". Efter en snabb browse på deras hemsida ringde jag en exceptionellt lösningsorienterad kvinna som snabbt förstod mitt problem. Istället för att svara det går inte tvingade hon självaste chefen att baka en smörgåstårta till mig. Väl där inser jag att det här verkligen är vad folk brukar kalla en "hidden gem" eller ett smultronställe. Här sitter locals och njuter av allt hembakat som erbjuds. Om du behöver en smörgåstårta samma dag i STockholm är det här min varmaste rekommendation.
  • 2 omdömen
    Anette N
    Anette N: Bara att maten var god och vällagad räddar den här restaurangen från bottenbetyg. Problemet här är servicen. Konstigt bemötande redan från start. När vi skulle välja nanbröd till vår beställning började servitrisen förklara för oss vad nanbröd är för något, vilket kändes rätt pinsamt. Finns det någon som inte vet vad nanbröd är? När sedan maten kommit in kom de 6-7 ggr och frågade om maten smakade bra, vilket till slut blev störande då vi satt inbegripna i ett samtal. Ingen verkade fatta när de skulle duka av, därför frågade de om de kunde ta ut assietter, fat mm. När vi då sa ja fick det mesta av disken ändå stå kvar på bordet. När de skulle ta ut en skål med ris spillde de ut ris över hela bordet. Utan att be om ursäkt. Utan att städa upp det. Vi fick själva sanera bordet med att plocka upp ris för hand och slänga i ett tomt ölglas för att slippa att sitta och äta efterrätt bland risresterna. (Ölglaset fick naturligtvis stå kvar.) Lika på som de var när vi började äta, lika frånvarande var de när vi ville beställa annat och be om notan. För att få betala var vi tvungna att gå och hämta personalen efter att ha väntat i en halvtimme. De markerade tydligt när vi gick att de tydligen väntat sig dricks (!) för eländet. Ridå.
  • Simon C
    Simon C: Gjord en ögonbrynspiercing och blev nöjd. Antar att det inte säger mycket om dom för ett sådant litet ingrepp men ändå, jag är toknöjd i slutändan. Bra bemötande och schysst service. Kan rekomenderas för mitt ändamål i a f, resten vet jag inte om.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundbyberg?

• 3 omdömen
    Robert V
    Robert V: hur kan ni tycka den här kina restaurangen är så bra att den får 3 plus? de e en kines i mängden där all mat smakar olja med senigt kött... smakar som vilken förorts kina som helst..