Mycket bra. allt perfekt Rekommenderas Mvh Nicklas
Elitfönster På Plats Nyköping
Välkommen till Elitfönster på plats Nyköping! Välj mellan att beställa direkt online hos oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi använder oss av fasta priser vilket gör att du alltid vet vad ett fönster- eller dörrbyte kommer kosta. Tjänster: Dörrar, dörrbyte, fönster, fönsterbyte Vi kontrollmäter alltid så att allt...
35 omdömen om Elitfönster På Plats Nyköping
Sedan starten hos Reco 2021
Vi bockar och bugar för både projektet och bemötandet ifrån er, blev ett riktigt lyft med denna investering :) Må bäst!
När det var dags att ta fram underlag för byte av fönster på vår bostad så var en av leverantörerna Elitfönster på plats i Nyköping. Sebastian kom hem till oss och räknade på jobbet samt besvarade våra frågor. Vårat beslut landade på att beställa genom Sebastian då han var mycket hjälpande, gott bemötande och väldigt professionell sida. Vi har haft hjälp från offert, till beslut och även efter att jobbet var avslutat har vi haft otroligt bra återkoppling samt diskussioner. Var väldigt mån att allt skulle bli så bra som möjligt...
Ett stort tack Fredrik för dessa lovord, jag tar åt mig och uppskattar verkligen att du skriver av dig ordentligt. Otroligt kul med positiv respons på det jag lägger ner min själ i, skönt med lite bekräftelse att vi är på rätt spår vad gäller kundvård. Vi vill även rikta ett stort tack till er, montageteamet har uppskattat hur ni har bemött dem väl på plats och hur ni har samarbetat med grabbarna under hela projektets gång. Som jag har sagt ifrån första början, är det minsta lilla i framtiden så är jag alltid tillgänglig...
Positivt bemötande. Inspirerande
Tack för väl valda ord, dessa tar jag med mig :D
Trevligt bemötande, med god respons på frågor. Bjuder på sig själv på ett lagom sätt. Höll ihop trådarna bra i smb med vårt fönste/dörr byte.
Jag bockar och bugar, jag är själv väldigt nöjd utöver projektets slutresultat, alltid roligt när man gör något utöver det vanliga med :) Stort tack för denna gång, är det minsta lilla så finns jag alltid nära till hands :) Ha det fint!
En mycket trevlig person som kan sitt jobb. Lätt att nå. Inger förtroende
Tackar så hjärtligt för den fina kommentaren och ett stort tack för ett fint omdöme jag tar med mig :)
Sebastian är lätta att få kontakt med och försöker alltid lösa problem på bästa sätt. Enkel, trevlig och serviceminded. Precis som man önskar av en säljare.
Detta var ljuvlig läsning, stort tack för ett riktigt fin omdöme. Sen ska vi tacka för ett otroligt roligt projekt, dyker det upp frågor eller funderingar så vet du vart du hör av dig för minsta lilla :) Må bäst!
Han lovade vid säljbesöket att hans mål var att vi skulle vara 100% nöjda när allt var klart. Men så blev det inte. Ett fönster var fel vid leveransen, persiennerna monterades slarvigt och vi har precis nu upptäckt att tilluftsventilerna har blivit täckta på utsidan av plåt som hindrar luftflödet och utomhusdel saknas. Hur går vi vidare med problemet?
Hej Hans, Det är alltid min målsättning, det fönster som kom med en mittpost på fel sida kunde vi beställa ett helt nytt att montera men där valde ni att erhålla ersättning för att behålla detta fönster. Persiennerna var en tråkig historia att montörerna lyckades missa att få till magneterna på rätt plats, men även här såg vi till att korrigera alla persienner och hitta en lösning på problemet :) När det kommer till spaltventiler på ett vridfönster så syns det ingenting på utsidan och finns ingenting som kan täckas...
Mycket bra bemötande, snabba svar, serviceinställd, trevlig.
Hej Dick, Stort tack för de fina orden, detta tar jag verkligen med mig :) Ert projekt var helt klart något utöver det vanliga, men herregud vad bra det blev! Ha det fint och ta hand om er! :)
Funkat klockrent! Trevlig, bemötsam, allt fungerade so det skulle!
Hej Anna, Superkul att du är nöjd med hela upplevelsen, dyker det upp frågor eller funderingar så vet du att jag alltid finns tillgänglig för support :) Ha det bäst! :)
Jag har aldrig träffat honom men jag har haft mycket kontakt med honom. Det var ju lite olyckligt att firman skulle ha så lång semester så vi inte hann få terassdörrarna innan alla kom hit under sommaren, utan först i mitten av augusti. Men när de väl var på plats är jag väldigt nöjd. Tyvärr har inte knäppningen i handtaget blivit åtgärdat än. Jag väntar att det ska åtgärdas! När det är åtgärdat får han en stjärna till i min bedömning.
Hej Britta, Det är fabriken som varit stängd pga industrisemester som påverkar leveranstiderna lite extra på sommaren :) Knäppning i handtaget är registrerat hos eftermarknad, nytt handtag är sedan tidigare beställt och du kommer bli kontaktad utav serviceteam så fort det är din tur :) Är det minsta lilla så finns jag alltid tillgänglig för support 😊👌 Tack för denna gång och ha det bäst! 🥳
I det stora hela är det bra. Jag hade förväntat mig att det skulle bli en besiktningen efteråt när det var färdigt
Hej Lars-Erik, Vi har haft en hektisk period där vi varit på flera orter samtidigt och logistiken inte alltid gått ihop, snickarna har gjort en egenkontroll som finns på papper efter avslutat projekt :) Stort tack för denna gång! :)
Bra bemötande. Det utfördes fönsterbyten samt altandörr.
stort tack för förtroendet! Ha det bäst Lora! :)
Vi tycker att Sebastian var bra, skickade vi någon fråga så svarade han alltid, trevlig person,så Sebastian är vi mycket nöjda med.
Jag bockar och bugar för den fina kommentaren, uppskattas! :)
Trevlig säljare som är mån om att det ska bli bra. Snickarna var duktiga och förklarade vad de gjorde samt att de var trevliga..vi hade beställt en altandörr och det blev jättebra.
Det blev verkligen ett jättelyft med den nya altandörren, dyker det upp frågor eller funderingar så är det bara att ni hör av er! :D
Trevlig kundbemötande. Aningen för stora löften om utförandet av entreprenad i min tycke men utförandett bidde till och med bättre än lovat. Hela fönsterbytet klar på 2 arbetsdagar. Bara finstädning kvar att göra för oss själva
Stort tack för omdömet, uppskattar att ni tog er tid att svara :) Är det minsta lilla så vet ni var vi finns. Ha det fint!
Trevlig å tillmötesgående säljare för Elitfönster på plats. Byta fönster vintertid med snö å minusgrader blev en positiv upplevelse. Hantverkarna var både snabba å effektiva ,dom kunde verkligen sin sak. Kommunikationen var toppen mellan alla parter.
Kan inte göra annat än att bocka och buga för denna kommentar! Detta var helt klart ett projekt utöver det vanliga, det blev verkligen hur bra som helst med dem svarta fönstren/dörrarna, för att efterlikna stilen på gården. Stort tack för ett roligt projekt och ett fantastiskt bemötande hela vägen ifrån er sida :) Må bäst!
Bra bemötande och bra utfört arbete, några små korrigeringar som löstes smidigt.
Tack för kommentaren, uppskattas alltid med feedback! Ha det fint!
Snabb återkoppling och bra jobb finns inget att klaga på
Stort tack för kommentaren! :)
Seriöst företag och med hög kvalitet och duktig säljare. Avgjorde när vi skull byta altandörr. Kan rekommendera Elitfönster.
Stort tack för rekommendationen, alltid lika roligt med nöjda kunder :) Ha det fint!
Sebastian har agerat mycket seriöst och professionellt. Han har hela tiden varit närvarande och engagerad. Vi är helnöjda!
Tackar för det fina omdömet, det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med detta projekt! Är det minsta lilla så är det bara att återkomma så finns jag alltid tillgängligt om det dyker upp några frågor i framtiden :) Ha det fint!
Jag är väldigt nöjd med bemötande och installation av våran altandörr mycket proffsigt och elegant utfört arbete av Paul och Hannes.
Är en självklarhet med att hålla en hög kvalite hela vägen in i mål! Ha det fint! :)
Väl genomfört arbete. Trevligt bemötande.
Tack för denna gång, uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme :) Ha det bäst!
Vi blev mycket bra bemötta av både Hannes o David. De är kunniga, lättsamma och trevliga. Jobbet blev bra utfört. Vissa delar blev missades i beställningen och tog därför lite extra tid. Men i slutändan blev allt mycket bra!👍
Den mänskliga faktorn verkar ha spelat oss en spratt denna gång, lösningsorienterade som vi är, så ser vi alltid till att slutresultatet är av högsta kvalite :) Tack för omdömet! :)
Fantastisk service och kommunikation.
Tackar och bockar för dessa ord! Nu laddar vi snart om inför del 2 i huset! :) Ha det fint Neil!
Ett trevligt och kunnigt bemötande vid hans besök hos oss. Elit levererade på utsatt dag. Vi fick precis den ytterdörr som vi önskat oss.
Detta blev ju hur bra som helst och extra kul att få dit en dörr med en annan kulör än vitt :) Tack för ett roligt projekt!
Återkopplar alltid, service minded och tillmötesgående
Stort tack för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme! :D
Sebastian Egrelin har på ett trevligt sätt givit bra information när utbyte av två altandörrar skulle genomföras. Han har varit lyhörd för synpunkter under projektets gång och varit snabb med återkopplingar på de frågor som ställts, Rekommenderas.
Stort tack för ett trevligt projekt, har varit roligt längs hela vägen! Uppskattar att du tagit dig tiden att lämna några rader, det är alltid lika roligt med positiv kritik :D Ha det bäst!
Bytte dörr Sebastian var kanonbra från början till slutet 😎
Nu får ni njuta av att ha en dörr som man kan stänga/öppna utan att det krävs våld :D Ha det fint!
Vi har köpt 2 st helglasade altandörrar med alla tillbehör. Sebastian har från första början sett till att allt har fungerat som det ska. Speciellt när det visade sig vid leveransen att fabriken missuppfattat måtten på dörrarna och man var tvungen att beställa nya. Då ordnade Sebastian så att vi inte behövde vänta länge på nya dörrar med rätt mått. Han gjorde verkligen allt för att vi inte skulle behöva vänta för länge. Han har också hela tiden hållit kontakt med oss och frågat hur allt gått. Vi är så nöjda med hans bemötande.. Han är en mycket trevlig person och proffsig säljare.
Hej Margaretha, Jag vill börja med och säga tack för förtroendet, att få ditt 2st helglasade altandörrar gjorde verkligen susen för er bostad, så det var allt ett klokt val att lyssna på er dotter som tyckte ni skulle byta till helglasat. Det får hon allt plus i kanten för. Ibland går det inte alltid som man tänkt sig och då är det extra viktigt att vi gör allt vi kan ifrån vår sida för att hitta en lösning så fort som möjligt. Lika viktigt är det att vi ser till att ni hålls uppdaterade under hela projektets gång så att...
Ett mycket trevligt och lättsamt bemötande. Våra förväntningar var att säljaren skulle lyssna på oss vilket han gjorde. Vi är mycket nöjda, allt har gått smidigt. Vi har bytt fönster och dörrar i hela huset
Hej Stefan, Det har varit ett riktigt roligt projekt att ta hand om, alltid lika roligt när man ser vilken otrolig skillad det blir för både ut och insida. Skulle det vara några frågor eller funderingar framöver så är det bara att höra av er så finns jag alltid tillgänglig. Nu hittar ni erat projekt på vår facebooksida: https://www.facebook.com/elitfonsterpaplatsnykoping/ Tack för denna gång och ta hand om er! :)
En mycket trevlig person med kunden (verkligen) i fokus! Otroligt lyhörd och genuint intresserad av att VI som kunder ska bli nöjda! Vi har känt oss väldigt trygga nöjda under hela projektet, mycket för att Sebastian alltid har varit kontaktbar och löst problem samt svarat på våra frågor. Många tummar upp!! 🙂👍👍
Hej Mathias, Tack så hemskt mycket! Otroligt viktigt för mig att ni ska kunna känna er trygga även efter projektet. Så skulle det vara minsta lilla så är det bara att återkomma. Hälsa hela familjen och ta hand om er :) Gott Nytt!
Köpte ytterdörr av Elitfönster och är supernöjd! Sebastian är en säljare som både är väldigt trevligt och som är väldigt snabb på att svara och även komma ut på platsbesök! Sebastian har hela tiden hållit kontakten och uppdaterat oss med tider för de olika stegen i processen! Jag rekommenderar starkt att kontakta Sebastian på Elitfönster för byte fönster eller dörrar! Mvh Åsa
Hej Åsa, Det blev kanon, tänk att en ny dörr kan göra susen! Jag uppskattar verkligen att du tagit dig tid att lämna en kommentar som jag kan leva länge på. Skulle det vara något i framtiden så är det bara att höra av dig, jag finns alltid ett samtal bort. Tack för detta Åsa! Ha det fint!
Jag upplevde ett jag fick ett mycket bra bemötande. De höga förväntningarna jag hade i form av utförandet av vissa detaljer av fönsterbytet har tillgodosetts.
Hej Annika, Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med bytet. Det gläder mig att de höga förväntningarna tillgodosetts, något vi alltid strävar efter. Skulle det vara några frågor eller funderingar i framtiden så finns vi alltid tillgängliga för support även efter ett byte. Må bäst!
Blev väldigt bra bemött av Jonny som har varit helt fantastisk från dag ett! Har alltid varit lätt att få tag på, om man haft någon fundering. Jonny samt Patrik som kom dag ett, vill verkligen att det skulle bli som vi ville, inget snack om att de ”bara” ville sälja så att det blev dyrare för oss, utan de kom med förslag och hur det kommer att se ut. Och det var vi väldigt glada för att de kommer med förslag, och jaa, det blev lite dyrare än vad vi tänkt innan, men det blev också mycket bättre med deras hjälp!!! Vi...
Hej Stefan, Det glädjer mig oerhört mycket att känslan av trygghet genomsyrade projektet ifrån början till slut. Precis så som vi vill att det ska vara. Tryggt, bekvämt och enkelt! Skulle det vara några frågor eller funderingar framöver finns vi alltid tillgängliga för att se till att ni fortsättningsvis är lika nöjda. Ha det fint nu! :)
Seriös och pålitlig. Bra produtkunskaper.
Detta tar vi med oss, uppskattar att du tar dig tiden att lägga några väl valda ord. Skulle det vara någonting i framtiden så finns vi alltid tillgängliga för support. Ha det fint!