Mycket trevligt bemötande genom hela processen. Offerten var svårförståelig men arbetet blev bra och vi är på det hela taget mycket nöjda.
Gustav Sandlund
Gustav Sandlund en del av Elitfönster På Plats Sollentuna
Med över 600 levererade fönsterbyten så är Gustav en av de mest erfarna medarbetarna på Elitfönster På Plats.
112 omdömen om Gustav Sandlund
Rekommenderas varmt! Både trevligt och tryggt från start till mål.
Väldigt seriös, kunnig och bra
Trevlig, lyhörd och professionell i all kontakt som vi haft med Gustav från offert till genomförd montering. Våra förväntningar på Elite var att beställlning, tillverkning och montering skulle fungerar smidigt och kunskapsmässigt. Det var lätt att ha en dialog med Gustav när vi hade frågor och synpunkter. Toppen!
Seriös och hjälpsam, serviceinriktad.
Jag hade kontakt med flera olika fönster leverantörer men med Gustav kände vi oss direkt trygga och valet blev enkelt,han förstod direkt våra önskemål och hans expertis hjälpte oss att nå dit. Rekommenderar verkligen Gustav Sandlund om ni funderar på ett fönsterbyte.
Mycket trevlig och kompetent säljare. All leverans och utförande snyggt och i tid. Gustav svarar alltid om man han frågor. Bytte till Elitfönster för alla fönster i huset. Kvaliteten på fönstren är imponerande, det är varmare och tystare i huset. Rekommenderas !
Fantastiskt bra! Vi är supernöjda
Gustav ger bra återkoppling på frågor och synpunkter. Hålller utlovade tider för både möten och leveranser. Gustav har god kundförståelse och fokuserar stort på kundnöjdhet. Köpte fönster och fick bra vägledning från första möte till avslut.
Toppen! All information för fönsterbjte var rätt till 99% den 1% som fattas var att en spärr saknades på stora fönstret?