Robin Ivehag

Robin Ivehag

72 omdömen om Robin Ivehag

Sedan starten hos Reco 2021
Börje J

Vi blev mycket bra bemötta av Robin. Han visade sig vara en trevlig ung man som vi genast fick förtroende för. Han var inte en gå-på-ig säljare, utan var seriös och saklig. Genom sin tidigare yrkeserfarenhet kunde han ge oss många tips och råd. Det hela slutade med att vi bestämde oss för att genomföra det vi hade tänkt, nämligen att beställa ett byte av samtliga fönster i vårt hus. Till detta kom även beställning av kompletterande utrustning.

Jan S

Glad och trevlig person proffsig och förtroendeingivande Kan varmt rekommendera honom om ni funderar på fönsterbyte

Helene H

Hej! Mycket trevlig och enkel att ha kontakt med. Våra överenskommelser kring fönsterbeställning och byte skedde enligt tidsplan.

Anna-carin B

Robin är en mycket trevlig och mysig kille. Man kände direkt att man gillade honom. I sin yrkesroll var han kunnig och inlyssnande. Hela proceduren gick lätt och smidigt. Var rädd om Robin han är en tillgång företaget

Ronny E

Väldigt trevligt bemötande och kunnig person inom sitt arbete , fick alltid bra förklaring om vi undrade över något. Vi köpte fönster.

Sten-Åke S

Mycket nöjd med Robin. Handlade om installation an nya fönster i min fastighet i Partille

Ulf R

Bra bemötande, lite strul på vägen men har ändå hanterats på ett bra sätt.

Martin A

Bra presentation av deras produkter och bra genomgång innan arbetet sätts igång

Lena Christina J

Kunnig, intresserad, hjälpsam och trevlig. Precis en sån försäljare som alla borde vara.

Magnus L

Robin är mycket kunnig och är gediget intresserad av att göra ett bra arbete. Robin följde upp regelbundet och gav ett mycket stort förtroende.