Fönster i Västra Götaland

Britt L: Trevlig hjälpsam och alltid kontaktbar vid eventuella frågor
    Britt L: Trevlig hjälpsam och alltid kontaktbar vid eventuella frågor
  • Jens Hansen Bygg & Snickeri AB

49 omdömen
    Jens Hansen Bygg & Snickeri. Med kvalitet, Öppen kommunikation och lång erfarenhet ser vi till att tillgodose dina behov! Välkommen!
    Britt-marie L
    Britt-marie L: Mycket skickliga yrkesmän Trevliga och har omdöme om kundens önskemål
  • Kinnekulle Fastighetsservice AB

63 omdömen
    Paula B
    Paula B: Alltid lika trevligt bemötande! Har varit flexibla med att jobba runt mina udda arbetstider och gör alltid ett jättebra jobb. Nu senast fick vi en ny hall på övervåningen och det blev precis som vi ville ha det. Andrius med personal är vårt förstaval när vi icke hantverksbegåvade behöver få något gjort hemma.
  • Välkommen till BKB Fönsterteknik AB! Vi gör allt inom fönsterrenovering och ger mycket kvalitet för pengarna.
    Tobias G
    Tobias G: Proffsiga, trevliga och skickliga!
  • TK Fönsterbyte AB

186 omdömen
    TK-Gruppen - Vi är din fönsterspecialist!
    Åke J
    Åke J: Hela köpet från första kontakt till helt färdigt montage gick mycket lugnt avspänt och proffsigt till. Säljaren lugn och kunnig. Montörerna uppträdde bra och störde mycket lite. Städade väl efter sig. Gjorde ringa eller ingen skada på fönsteromgivning vilket är en bedrift eftersom huset är över 75 år gammalt. Vi är helt nöjda.
  • BADRUMSRENOVERING - KÖKSRENOVERING - OMBYGGNAD & TILLBYGGNAD
    Molin H
    Molin H: Anlitade Sim Bygg Koncept AB för en totalrenovering av kök och kunde inte vara nöjdare med resultat och utförande! Hela teamet är otroligt professionella, serviceinriktade och tillmötesgående. De var lyhörda för våra önskemål men kom också med ärlig feedback och förslag för att renoveringen skulle bli så bra som möjligt. Mirko och hans team är genuint mån om sina kunder. De fanns alltid tillgänglig för frågor och visade ett stort engagemang genom hela processen. Bättre bemötande går inte att hitta! Kan varmt rekommendera Sim Bygg Koncept!
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Byggeriet Alingsås AB

20 omdömen
    Tove A
    Tove A: Vi är över förväntan nöjda med vår nya gästtoalett som Byggeriet har byggt åt oss. Mycket trevliga och kunniga hantverkare och vi hade en bra dialog under hela byggtiden. Vi kommer definitivt att anlita dem igen för kommande jobb och renoveringar,
  • Välkommen till Delta Måleri AB - Vi målar om hos dig i alla skeden!
    Mirce V
    Mirce V: Anlitade Delta Måleri AB för fasadmålning (piffa upp huset), och justering av markis. Väldigt glad över att jag valde just Delta, mycket bra och proffsigt genomfört måleri arbete, mycket nöjd. De är lyhörda, och vill verkligen att jag som kund skall vara supernöjd med deras prestation, vilket jag var, stark rekommendation!!
  • Britt L
    Britt L: Bara positiva upplevelser på alla plan vid flera tillfällen.
  • Hanna Maria E
    Hanna Maria E: Vi hade länge gått och funderat på vem vi skulle anlita för att renovera vårt kök, till slut kom vi i kontakt med Senad på Astrio Entreprenad via rekommendationer av en bekant till familjen. Första kontakten var bra och redan dagen efter var dem hos oss för genomgång av våra renoveringsbehov. Ytterligare fem dagar senare hade vi fått vår offert som var mycket prisvärd och som vi kom att godkänna. Resultatet av renoveringen blev fantastiskt bra och både jag och min sambo skulle varmt rekommendera Astrio Entreprenad vidare till andra i vår närhet.
  • Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
    Jesper P
    Jesper P: En firma som jag anlitat flera gånger. Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid. Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne. Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Jonas A
    Jonas A: Karl-Johan var trevlig och ingav ett kompetent intryck när han var på besök för offert. Dessvärre blev det bara värre efter detta. Återkoppling och uppdatering existerade inte, jag fick alltid "jaga" honom för att få en uppdatering. Jag fick höra ursäkter efter ursäkter varför vi aldrig fick montörer som skulle installera. Massa löften, och aldrig återkoppling. En leverans som brukar ta 10-14 veckor är fortfarande inte helt klar efter underskrift den 15e maj (24 veckor). Information kring extraarbete stämde inte alls överens med slutfakturan, där han aldrig informerade vad som skulle innebära ett högre pris. Jag har en väldigt hög tolleransnivå och jag förstår att problem kan inträffa, men det är väldigt viktigt att man återkopplar, vilket han mer eller mindre aldrig gjorde. Jag delgav även honom vikten för mig att återkoppling är väldigt viktigt, var vid jag fick nya löften som aldrig infrias. Sedan kan jag förstå eventuella hinder och problem, det är naturligt. Känslan efter denna affären är allt annat än bra. Jag anlitade Elit fönster på Plats för att få trygghet, erfarenhet. Jag ångrar att jag inte köpte fönster själv och anlitade montören själv (som jag är väldigt nöjd med). Då hade jag förmodligen fått det på plats tidigare och haft större insikt i pris. [edit] Karl-Johan tog åt sig av kritiken och bokade ett möte. Vi redde ut det som varit dåligt och vad som kunde blivit bättre, för oss båda. Min känsla är att vi alla lärt oss något av detta och att min tidigare upplevelse av denna affären förblir sällsynt för framtida kunder. Med det sagt kommer jag att justera mitt betyg då jag värdesätter ansvarstagande och jag anser att med god kommunikation, kommer man väldigt långt.
  • Snickeribolaget i Göteborg AB

6 omdömen
    Oscar C
    Oscar C: De gjorde ett bra jobb med att gipsa och spackla på vår vind och källare!! Vi är väldigt nöjda med deras jobb!
  • Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!
  • CAROLINA B
    CAROLINA B: Vi anlita Trowa Bygg när vi skulle lägga klinker i hallen. Arbetet är mycket noggrant utfört och vi är supernöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Trowa!
  • Sebastian A
    Sebastian A: Putsa sladdade förbi oss och hävdar att dom (en person) utfört en fyrsidig fönsterputs på en timme. Fakturan landade på 4000 kr.
  • GHALI D
    GHALI D: Köp Nordan! i alla fall om du vill ha en massa fel, strul, bortförklaringar och dåligt bemötande. I annat fall välj istället en seriös fönstertillverkare. Har skickat in en tydlig fönstersteruppställning till Johan på på Nordan som lyckades mata in hela 7 fel för en vanlig villa, jag påpekade dessa för honom och ändå saknas det fönster och flera fel när fönstrena till sist dyker upp (3 månader senare). Nu, 4 månader senare vill han fortfarande inte erskänna fel och skyller ifrån sig och inga planer på att hjälpa oss få rätt fönster så vi kan flytta in. Det här är värre än TV-programmet fuskbyggarna!