Anlita inte! Elektrikern som var hos mig utförde endast halva arbetet. När jag sedan söker bolaget för klargörande av fakturan svarar man varken på mail eller telefon på över en veckas tid trots upprepade försök från min sida. Elektrikern hör till slut, efter mångt och mycket jagande från min sida, av sig (efter att jag hotat med att bestrida fakturan, då hörde de av sig efter 10 min) och anger "jag var lite stressad" som svar på frågan varför inte allt jobb som jag tog hit de för att göra gjorts. Summa summarum; jag...
Elstrax Elinstallationer AB
5 omdömen om Elstrax Elinstallationer AB
Professionella killar. Använder alltid Bright ElTeknik slår aldrig fel.
Varning, anlita inte! Uselt utfört arbete! Bestridit fakturan.
Det värsta du kan hitta. Arbetet är mycket ineffektivt och långsamt. Kvaliteten är också låg.
Mycket nöjd. Köpte Solceller och batteri på villa. Fastpris med tydliga vilkor enligt offert. Material försenades från leverantör vilket komplicerade logistik och planering rörande installationen. KNG hanterade dock situationen föredömligt. God kommunikation och snabba svar vid frågor. Hög kompetens och trevlig personal rakt igenom; från VD, montör och elektriker, tom praktikanten var kunnig & trevlig 😅. Obs - Jag är en krävande beställare, och strösslar inte goda referenser och omdömen omkring mig 👍👍👍👍👍
Snabb och trevlig personal. Bra pris.
Jag fick hjälp snabbt och de var trevliga och jobbet blev bra utfört. Okej pris.
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.