Mycket trevliga samt professionella. Kan starta rekommendera dessa.
Energitjänst VK AB
6 omdömen om Energitjänst VK AB
Företaget är ett väldigt seriöst familjeföretag med trevligt bemötande. Deras stora styrka är att de har behörighet inom både Kyla, Vatten o
Anlita inte denna firma! De håller inte vad de lovar och deras kommunikationsförmåga ställer till det för dig som kund, både din plånbok och i relation till ditt försäkringsbolag om det är ett försäkringsärende.
Tack igen för en snabb service! Tack till er tekniker som löste vårt problem dirket på plats så vi inte behöver ha kallt i helgen!!
Vi köpte en Nibe luftvattenvärmepump via RörExpressen som installerade den hos oss förra veckan. Jag hoppades att vi skulle välja rätt pump,
Akta er!! Anlitade de till att serva värmepumpen. Men visade sig senare att de hade kopplat saker fel utan att berätta det eller erkänna det senare. Därmed orsakade hela värmepumpen dog. Ska aldrig mer anlita dem.
Sämst!! Ska aldrig anlita de mer.. Fixar en sak ta sönder något annat utan att berätta..
Kontakten med företaget kan bäst beskrivas som ojämn. De var snabba med att boka in och utföra arbete. Men sedan har de mer eller mindre ignorerat mig som betalande kund. Trots att de har åtaganden kvar.