Ett otroligt fint bemötande både på kontoret och på minnesstunden
Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Välkommen till Eskilstuna Begravningsbyrå AB! Det är förmodligen inte det första du som anhörig till en avliden tänker på, men en begravningen är en viktig del av sorgeprocessen. Vi på Eskilstuna Begravningsbyrå AB hjälper dig med allt från juridisk rådgivning, bouppteckning, arvskiften, testamente och äktenskapsförord till...
183 omdömen om Eskilstuna Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2019
Jag har alltid blivit bemött på ett medmänskligt och trevligt sätt. Kan varmt rekommendera Eskilstuna Begravningsbyrå till alla som kan tänkas behöva hjälp med dom flesta frågor m.m.
Min bror o jag bemöttes bra och kände att inga frågor var konstiga och han lyssnade på våra förslag och bemötte oss med bra förslag .
Kunniga och ett trevligt bemötande
Vi blev bemötta mycket bra har anlita dem tidigare, de gjorde allt till oss som vi ville. Skönt att ha någon som tar hela begravningen med annons, gravsten, kista, urna och sköter allt annat runt omkring.
Korrekt och trevligt. Men inte så mycket driv. Och tyvärr behövde vi detaljgranska och korrigera alla texter, trots det blev den avlidnes namn felstavat. Vi korrigerade det på skärmen vid besöket, men felstavningen stod ändå kvar på nätet i några dagar. Det gjorde att vi blev osäkra vad som skulle levereras och till vilken kvaliteté. I kyrkan hade vi önskat mer styrning. Ca 45 min före akten hade cirka 20 personer släppts in i kyrkan, vilket var väldigt märkligt. Jag fick be Anders köra ut dem så att vi som var närmast...
Proffsigt och seriöst. Behöver inte vidare detaljering. Helt nöjd.
Bemötandet vi fick både när jag ringde första gången och vi uppbokat möte var helt underbart. Lugnt, tryggt och professionellt. Alla kontakt har varit med en vänlig och engagerad ton. Kände stor trygghet under begravningen att entreprenören var på plats och skötte allt praktiskt. Det var även väldigt fint iordningställt i kransgården dagen efter. Varmt rekommenderas.
Dom tog hand om oss, och på ett proffsigt sätt såg till att begravningen blev ett fint minne. Även kyrkoherden gjorde ett bra jobb.
proffsigt och värdigt bemötande jag kan känna att jag har fått hjälp med mitt sorgearbete genom deras sätt att jobba nästa gång jag tvingas ordna begravning kommer jag självklart tillbaka
En mycket personlig och professionell service med goda råd under svåra omständigheter.
Bra bemötande och hjälp i det som behövdes
Bra och allt fungerade som det skulle
Allt gick bra och vi var nöjda förutom att slutkostnad blev 10 000:- högre än första estimatet.
Hej Hör gärna av dig så går vi igenom fakturan Med vänlig hälsning Peter / Eskilstuna Begravningsbyrå
Det här var andra gången jag vände mig till byrån för Begravningstjänster och efter första gången blev sen andra valet lätt. Vänligt bemötande och stor respekt för stunden. Allting har klaffat enligt det vi kommit överens om. På grund av semestertider blev tre av deras entreprenörer inblandade i vår mors begravning men det var inget som drabbade oss på något sätt. Alla var insatta i vår beställning och bemötandet alltjämnt proffsigt och väl avvägt för oss Varmaste rekommendationer
Jag/vi blev väldigt väl bemötta! Det kändes tryggt att ha deras hjälp i en jobbig stund i livet. Då många beslut skulle tas. Vi hade hört flera bekanta, som var nöjda med dem. Därför blev det ett enkelt val för oss. De gjorde ett jättebra jobb och underlättade väldigt mycket för oss, då den avlidna bott långt ifrån oss men skulle begravas här. Det skötte de smidigt! Begravningen/Urnsättningen blev en lättsam och fin upplevelse, som vi fick mycket tacksamhet för av våra gäster! Varmt tack till deras egna officiant!
Bra mottagande och genomförande av beställningen till begravningen av Elof i Västermo kyrka. Även sermonin i kyrkan var mycket bra. Uppföljningen efter begravningen var bra. MVH Bengt-Erik.
Riktigt katastrofalt! Min pappa dog och jag är bröstarvinge men blir så dåligt behandlad. De ringer inte tillbaka och de är väldigt bråttom med allt. Begravning efter två veckor (vanligtvis en månad) och bouppteckningen efter tre veckor (man har tre månader på sig). Jag har inte fått reda på dödsorsak och inte sett något livsarkiv. Allt detta har gått till en granne till Ann Rytterlund och min pappas särbo, som jag inte kände till. Detta luktar otroligt skumt. Hela förfarandet är upp åt väggarna fel. Mvh Bröstarvinge
Professionella Personlig begravning som önskat Mycket nöjd
Fint bemötande och bra på alla sätt.
Trevvligt bemötande och väl genomförd begravning.
Jag har upplevt kontakten med er som fantastiskt på alla sätt. Professionellt och omtänksamt i en tuff livs situation. Vi tog hjälp med allt inför begravningen av er, enkelt o smidigt. Kan varmt rekommendera er
Bra bemötande, lättillgängliga. Hjälpte oss att få precis den begravning vi önskade.
Snabbt och ett trevligt bemötande. Kunnig personal. Hjälp med min pappas begravning och bouppteckning. Eskilstuna begravningsbyrå hjälpte oss även vid min mammas begravning.
När min make avled i början av mars vände jag och våra tre barn oss till eskilstuna Begravningsbyrå. Vi hade goda erfarenheter så vi för c:a tioår sedan fått utomordentligt god hjälp genom er vid min mors begravning, Vår kontaktperson Anders fann direkt rätt ton att använda i samtalen med oss. LYssnade, snabbt rätt information, mycket empatisk på rätt sätt, gav alternativ och underlätta vår diskussion och beslutsfattande. Vi fick en vägledning som vi uppskattade mycket och Anders hjälpte oss att skapa en god atmosfär i...
Jag blev fint bemött och fick bra hjälp med förberedelser av min mammas begravning. Fina inbjudningskort, programblad och minnesbok.
Mannen som ordnade med begravning, kyrkan osv så sympatisk , deltagande , lugn och harmonisk . Allt sköttes korrekt och informationen framfördes tydligt och enkelt. Känndes att det blev ett värdigt avslut.
Jag blev bemött på ett trevligt sätt och fick hjälp med allt som hade med begravning att göra. Även med bouppteckningen fick jag mycket bra hjälp.
Mycket varmt och professionellt bemötande av alla inblandade. I synnerhet begravningsakten som genomfördes på ett helt underbart och personligt sätt av Frida J i sin roll som officiant.
Mycket gott bemötande! Proffsigt men personligt med rätt kontrollfrågor så att det blev som vi hade tänkt oss. Inget "sälj mer" utan en mycket bra vägledning. Även representationen under akten och det uppföljande telefonsamtalet var mycket uppskattat.
Trevligt bemötande, professionellt och empatiskt. Anlitat dem tidigare (201) och var även då väldigt nöjda.
Trevligt bemötande med en känsla av trygghet att ha att göra med Andres som även var officient. Han var även väldigt lyhörd för våra önskemål samt noggrann inför talet som officient. Vi är väldigt nöjda med bouppteckningen via Magnus och kan varmt rekommendera Eskilstuna begravningsbyrå.
Lugn atmosfär i lokalen. Trevligt och tryggt bemötande från personal både i telefon och på plats. Professionellt intryck.
Vi blev väl mottagna och fick hjälp med allt vi önskade.
Fick all hjälp som jag behövde för min mammas begravning
Jag har fått så fint bemötande av Anders på Eskilstuna begravningsbyrå som varit så inlyssnande, kommunikativ och kvick i hanteringen. Jag har berättat för alla jag mött om denna upplevelse och är förundrad över att det finns personer med denna servicenivå. Stort tack!
Jag blev trevligt och bra bemött av Monica Fick bra hjälp med allt det praktiska Begravningen blev en fin stund och precis som jag ville Jag tror att Mamma skulle instämma.
Mycket professionellt mottagande av Anders Bjuvsjö. Anders var också officiant på begravningen, vilket han utförde på en lugnt och hjärtligt sätt. Vi är så nöjda med ceremonin och det var ett värdigt farväl av vår pappa. Tack!
Trevligt bemötande och allt flöt på bra.
Bra bemötande. Vi tycker att Eskilstuna Begravningsbyrå gav oss den hjälp och det stöd vi behövde. Vi fick hjälp med att välja blommor. Vi är nöjda med den hjälpen vi fick.
Allt fungerade perfekt. Ytterligare text onödig.
Väldigt bra bemötande och trevlig personal. Bra skötsel av begravnings ceremonin.
Mycket trevliga och bra omhändertagande
Vi fick ett fint och respektfullt bemötande av Monica.
Proffsigt bemötande Väldigt nöjd
Proffsigt omhändertagande och hjälp med allt . Vänligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas.
Mycket bra bemötande och hjälpsamhet i en ledsam och jobbig situation.
Från första mailet/samtalet ändra fram till begravningen fick jag så bra stöd och hjälp. Allt blev så fint ordnat i kapellet Fick hjälp och tips med exakt allt och lite till
Ett varmt och lugnt bemötande, vi hade anlitat dem förut. Allt har gått bra och mina förväntningar stämde. Tack
Bra service och trevlig personal rekommenderas