Begravningsbyrå i Södermanland

Nyköping  (1 st)
Strängnäs  (1 st)
Eskilstuna  (1 st)

Topp 5 begravningsbyråer i Södermanland

• Välkommen till Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik AB - Vi värnar om den personliga servicen!
    Agneta T
    Agneta T: Åsa Westman på Arfvidsons Begravningsbyrå var fantastiskt hjälpsam och lotsade mig genom alla beslut som skulle tas. Hon svarade på alla mina frågor på mail snabbt och tydligt. Under begravningsakten var hon lyhörd och förstod hur jag ville ha det. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Arfvidsons Begravningsbyrå varmt.
  • Eskilstuna Begravningsbyrå AB

195 omdömen
    Peter A
    Peter A: Byrån ligger extrakt och bra i Eskilstuna. Vi fick ett vänligt mottagande. Vi fick professionella råd och ekonomiska uppgifter. Vid första mötet gjordes i ordning tidningsannonser och texter mycket modernt och digitalt. Detta var långt över förväntan. Vi trodde att det skulle ta några dagar. Vi bokade kyrka och minnesstund också direkt. Enastående. Vi var mycket nöjda. Nästa möte också lugnt och fint gjorde vi iordning kyrkoprogrammet och utseendet i kyrkan. Vi fick beröm för arrangemangen. Flera var uvarna vid urna istf kyrka.
  • Katrineholms Begravningsbyrå

62 omdömen
    Johanna V
    Johanna V: De har hjälpt till med allt kring min avlidne son på ett sådant fantastiskt sätt. De har fingertoppskänsla och är så proffsiga på många sätt. Vi i familjen är oerhört tacksamma för allt de hjälpt osd med. Underbara människor ♥️
  • Strängnäs Begravningsbyrå

102 omdömen
    Agneta Å
    Agneta Å: Begravning och bouptäckning Väldigt bra bemötta.
  • Tommy S
    Tommy S: Allt väldigt bra, från dödsdag och omhändertagande av kropp och bemötandet vid beställning av begravning beställd musik mm.