Mycket nöjd med flyttstädningen!
Excellent Cleaning Sweden AB
Excellent Cleaning är en städfirma i Stockholm med professionella städtjänster. Hos oss får du städning av högsta kvalitet, och på vår hemsida kan du få ett prisförslag inom 1 minut. Vi har god erfarenhet av alla typer av städning i olika miljöer. Till privatpersoner erbjuder vi hemstädning som kan bokas vid enstaka tillfällen...
82 omdömen om Excellent Cleaning Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2024
Utmärkt upplevelse., jättenöjd med städningen. Lätt att vi kan anlita Excellent Cleaning nästa gång vi behöver städ hjälp. Rekommenderar starkt.
Snabbt & smidigt och PRISVÄRT
Good cleaning and helpful agents
Trevligt bemötande men slarvig städning.
Det var bra, jag hade reklamation och det var också fixat snabbt
Excellent cleaning har varit super bra från början tillslut. Inge problem med någonting.
Alltid superbra städning! Allt är så fint och i ordning när jag kommer hem. Väldigt tacksam för denna hjälp.
Bra städning, god service, tillgänglighet och flexibilitet kring tider.
Snabbt och smidigt. Svarar på mail, blev rent!
Det blev rent o fint! Jag är nöjd med städningen!
Väldigt proffsigt bemötande och mycket väl utfört städ. Rekommenderar starkt och kommer helt klart använda mig av dem i framtiden!
Helt OK, samma pris som alla andra, det blev rent.
Blev Rekommenderad och Har tyckt att allt som allt har det varit Väldigt bra. Har hjälp med det jag inte hinner med och mer. Ganska bra faktiskt.
Kan inte kommunicera med personen som inte kan någon engelska.
Bra städning, snabb administration
Bra kontakt och smidig bokning.
Excellent Cleaning är väldigt tydliga med vad som ingår och lätta och trevliga att prata med. Gjorde förstås ett jätte bra jobb. 😊
Städningens gick inte genom besiktningen, så de fick skicka en annan städare dagen efter. Andra städaren åtgärdade ingenting överhuvudtaget och påstod att det inte gick att göra rent utan att skada ytorna, vilket är ren lögn eftersom det främst gällde kakel och glas med typiska duschavlagringar. Fick göra det själv några timmar innan jag skulle lämna in nycklarna, och kunde få rent utan problem med bara en svamp och en mikrofiberduk. Rent slarv. Filmade hur jag gjorde rent med minimal ansträngning och skickade till Excellence,...
Det var bra. Jag kan inte förklara betre
Duktiga, bra pris och trevlig personal
Rent, snabbt och effektivt varje gång
Kanonbra service bra städat. Bra återkoppling.
Köper städning i hemmet. Bra kundservice, bra bemötande på HK. Lokalvårdarens jobb fungerar utmärkt. Tack!
Jag har redan skrivit att är mycket nöjd med deras service.
Väldigt nöjd med flyttstädningen. 2 personer kom och på 6 timmar så var allt klart. Mest imponerad var jag över att ugnsplåtarna såg ut som nya!
It was good cleaning service. And the staff is very responsive and easy to talk to. Thank you so much for your help.
They were on time. Woman was excelent, hard working, fast and did detail cleaning! I reccomand it!
Jag blir alltid bra bemött när jag kontaktar Excellent Cleaning Sweden AB. Första gång jag anlitade dem var jag lite spänd på om jag skulle bli nöjd med städningen men jag blev glatt överraskad. Det är så fint och rent efter städningarna. Jag har själv svårt att sköta städning pga att jag har svårt att röra mig och är så tacksam för det jobb de gör och jag kommer anlita dem fortsättningsvis.
Mitt hem är skinande rent! Personalen är vänliga och serviceminded. Jag ger Excellent Cleaning mina allra bästa rekommendationer.
Trevligt benötande. Flexibla med att jag är hemma eller inte. Bra resultat. Tidigare städare har också tvättat ur ugnen, inte nu på sistone, kanske inte kan förvänta mig det, men var uppskattat. Hade också gärna fått autogiro.
Jag har vid flera tillfällen talat om hur nöjd jag är med min Ludmyla. Hon tar väl hand om mig och min lägenhet. Jag är ju en aning handikappad tyvärr och Ludmyla hjälper mig. Just nu går jag på morfin plåster så jag vilar mycket. Så hälsa så gott till min städ ängel från mig. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
Beställde flyttstädning av lägenhet som blev utomordentligt utfört! Bra pris, proffsig offert, bra städat! Rekommenderas!
Jag är jätte nöjd. Trevligt bemötande från alla jag var i kontakt med. Bra pris. Dom ringde också någon dag senare och.frågade om jag var nöjd
Enkelt och bekvämt. Lätta att ha att för med. Bra städning, snabbt och effektivt.
Vi är så nöjda! Alltid kommer våf städerska i tid. Hon jobbar så bra och sköter sig själv utan att fråga...rent o fint och vänlig. Vi är supernöjda Tack!
Bra bemötande Vi har haft samma städare under året och hon lever verkligen upp till förväntningarna Hon kommer en gång i månaden
Väldigt samarbetsvilliga Vänliga Lätt att nå bra städhjälp Jag är jättenöjd
Vi är så nöjda med städningen. Ställer aldrig in och det är alltid samma fantastiska kvinna som städar.
Pålitliga, snabbt hanterar alla frågor och flexibla.
Hon var jätteduktig og veldig trevlig. 5 stjerner
Jag köpte städning en gång i månaden Jag är nöjd med städningen Det ända som jag tycker är tråkigt att de som kommer och städar inte kan Engelska det är svårt att kommunicera
En jättetrevlig och noggrann italiensk kvinna kom och städade så fint och gjorde mer än vi bad om, tack så mycket, det uppskattades verkligen!
Bra service. Noggranna. Kommer i tid.. går bra att ändra planerad tid vid behov.. trevligt bemötande av den som kommer hem till kund och av personal på deras kontor. Snabb återkoppling vid frågor.
Snabb hantering Trevlig och kunnig personal 👍🏻
Helt ok efter bara en gång vad kanman säga då da bara blaj
Jättebra på alla sätt. Från beställning till utförande. Kan varmt rekommendera.
Bra bemötande redan vid min första kontakt med dem. Tydligt vad man kan lägga till och detta stämde sen på fakturan. Punktlig personal vid både tillfällena inför städningen, jag bokade både flyttstädning och byggstädning (olika städare). Jag är mycket nöjd.
Jag vill ha hög kvalite i det jag gör och har höga krav på mig själv och andra. Blev bemött snabbt och korrekt av Excellent cleaning Sweden. Hade höga förväntningar på städningen och det var smutsigt, de överträffade mina förväntningar, supernöjd med deras insats. kan varmt rekommendera denna städfirma.
Super missnöjd. Inte alls städat som det står. Ovanpå hyllor, bakom element har det inte gjort någonting alls. Tvättmaskin var super smutsig. Väldigt slarvigt gjort.