Jag kom till Extend för att få dreadlocks. Det var svårt för mig att ens föreställa mig hur det skulle bli (har aldrig testat något liknande förut!) men jag är väldigt nöjd med resultatet - och jag har dessutom förstått att det bara kommer att bli bättre med tiden. Jag upplevde att stylisten (Umbra) var både trevlig och kunnig och även om det var en lååång sittning, så var det trevlig stämning och jag kunde slappna av i min förvirring (hade alltså inte varit till frisör på ca 20 år innan detta!) Det var också genuint trevlig...
Frisör Extend Hejsta
Välkommen till Frisör Extend Hejsta! Du hittar oss på Frisör Extend Hejsta på Hölö. Vi erbjuder ett brett utbud av både enklare såväl som moderna frisyrer. Våra professionella frisörer vet hur viktigt det är att ta vara på dig som kund och dina önskemål. Tjänster: Klippning, flätor/dreads, styling, balayage, extensions, hårfärg,...
162 omdömen om Frisör Extend Hejsta
Sedan starten hos Reco 2022
Blev super super nöjd med mitt resultat!
Mysig lantmiljö, lyhörd frisör, trevlig och social. Super nöjd med min frisyr! Rekommenderas varmt!
Jag kom dit med väldigt risigt hår… Trodde jag skulle behöva klippa av allt hår…. Linda tog emot och jag kände mig mycket väl omhändertagen. Kände att jag kunde lita helt på henne. Resultatet var att jag blev förvånad trodde aldrig mitt hår kunde bli så fint… kändes lite glamoröst…. Håret levde igen och mådde bra Hon berättade och förklarade även om vilka produkter mitt hår skulle må bra av. Jag färgade även min utväxt och även det blev ett utmärkt resultat. Kommer lovorda Linda och Extend för alla som behöver klippa sig ….
Fantastisk frisör! Lyhörd o snäll, även rolig och lite edgy. BÄST!
En suverän helhetsupplevelse med fin miljö, gott kaffe, bra musik, gosig katt samt proffsigt ompysslande av håret. Tack
Linda är väldigt trevlig och är lätt att prata med. Hon vägledde mig rätt när det kom till min hårfärg och det är tydligt att hon sitter på många års kunskap. Nästa gång jag behöver färga håret kommer jag definitivt boka tid med Linda!
En dold juvel på vischan! Hitta hit och du kommer aldrig vilja gå någon annanstans!
Linda ser helheten och tittar på mer än bara håret. Jag vet att jag är i goda händer när jag går dit och kan bolla idéer och det är värt allt.
Professionellt och supertrevligt!
Superbra lyhörd och skicklig frisör, och mysig salong, man känner sig ompysslad och tjusig.
Jättemysigt ställe på landet.Superduktiga Linda,har både klippt håret och färgat.Och har varit jättenöjd i alla år jag gått till henne.
En frisör som kan sitt hantverk, kunnig och trevlig. Bästa frisyr jag nånsin fått.
Jag blev mycket nöjd med klippningen. Linda lyssnade på vad jag ville, föreslog själv och omsatte sen i praktiken. Trevligt bemötande och härlig och annorlunda miljö.
Trevlig input kring förslag på rakning/ klippning av (mckt) kort frisyr. 👍Gillar resultatet. Pratar inte sönder mig som (fåordig) kund 👏
Har aldrig blivit så noggrant klippt tidigare! Linda är lyhörd, inkännande och otroligt proffsig. Jag hade höga förväntningar på mitt besök och de infriades med råge. Så glad att jag hittat Linda och kommer fortsätta klippa och styla mitt hår på Extend med Linda som frisör!
Alltid omhändertagande, alltid inspirerande och alltid proffsig.
Jag är ALLTID nöjd. Fast där går flera(5) månader mellan klippen, har håret fortfarande form och därmed frisyr. Linda är en fabelaktig bra frisör.
Bättre bemötande går inte att få!
Det blev klippning med snabbfärgning (schampo). Linda är kunnig, snabb och trevlig!
kan varmt rekommendera Umbra. med erfarenhet av olika salonger så stannar jag kvar hos Umbra många år framöver
Lyssnar mycket , förklarar tydligt utförandet och var super härlig att hänga med. Allt vad man vill ha. 10/10
Proffsigt bemötande varje gång. Aldrig missnöjd efter ett besök hos Linda.
Fantastiskt duktig och inkännande människa! Jag tog bort mina dreads och hon klippte en bra vacker kort frisyr på mig. Kommer gå tillbaka!
Toppen Skicklig Trevlig Erfaren Trygg
Linda lyckas alltid på ett påhittigt sett förstå vad det är man är ute efter och göra jobbet 10ggr bättre än vad man någonsin kunde förväntat sig.
Umbra är en faktisk tjej som fixade mina dreads på ett väldigt underhållande och framförallt noggrant sätt. Jag är sååå nöjd med Umbra och jag kommer fortsätta gå till henne. Jag kan varmt rekommendera Umbra I Hejsta. Hon är lysande och kan verkligen hantverket dreads, absolut bäst i Sverige. Kram Bibbi Mård 🩷💫🩷
Linda var otroligt professionell och lyssnade verkligen på vad jag ville. Det är inte ofta jag går ut ur en frisörsalong och är såhär nöjd.
Det märks att Linda har lång erfarenhet av sitt yrke, hon är ett sant proffs.. Hon är också lyhörd och inkännande till sin kund. Jag går alltid från Linda med en WOW-känsla!
Stort engagemang, proffsigt, gav förslag, trevligt!
Tekniskt skicklig, kreativ, mycket lyhörd och kunnig frisör i en välkomnande miljö. Hon överträffar mina förväntningar varje gång och är alltid vänlig.
Bemötande bra.Förväntningar egentligen inga då vi ville få professionellt råd och bedömning av vad som skulle kunna passa Viking! Lindas bemötande gentemot Viking var väldigt bra och hon lät honom få bestämma. Vi köpte en klippning och färgning ! Vi är båda två väldigt tacksamma och nöjda med vårt köp! Mvh Mona & Viking
Linda gjorde min 12-årings första extremhårfärgning till en fantastisk upplevelse! Håret blev lysande neonblått, exakt som hen ville, och Lindas bemötande gjorde att hen höll modet uppe under hela besöket.
Det är en lyx att få bli klippt av Linda på Extend Hejsta! Hon är lyhörd och noga varje gång och jag är alltid mer än nöjd när jag går därifrån!
Linda levde upp till alla förväntningar jag hade, både inom kunskap och service! Att hon dessutom har stor kunskap inom ekologisk hårvård som hon gärna delar med sig av är en stor bonus.
Väldigt nöjd med min klippning! Proffsigt och personligt bemötande.
Väldigt duktig hon vet vad hon gör
Mysigt, trevligt, superduktiga Linda, känner mig så fin när jag är klar
Supernöjd! 10/10, rekommenderar!
Linda är en mästare på både att klippa och färga
Fix+färgning av dreads. Blev superbra! Jag är 100% nöjd, med resultat, genomförande och det lugna & mysiga bemötandet. Skönt att luta sig tillbaka och låta Umbra vara kreativ. Och pedagogisk för hur sköta dreadsen nu. Jag kommer att återkomma.
Bemötande - avslappnat och trevligt. Förväntningarna var höga eftersom jag gått på tipset ”Extend är den bästa frisörsalongen”. Och jag gick därifrån väldigt nöjd och med en känsla av att jag äntligen hittat en frisör jag kommer att gå tillbaka till. Extra fint att åka ut på landet för att gå till frisören. Det är fint att få tips på produkter och alternativa lösningar för ett tunt hår, som mitt. Jag köpte en liten resetub - sebum balance hair bath som jag ska prova. Jag ska köpa en olja som användes i mitt hår - den var väldigt bra!
Supertrevlig och välkomnande trots väldigt sen ankomst från min sida. Hade bokat klippning med större förändring. Linda var oerhört lyhörd och kommunikativ kring önskemål på frisyr/klippning, jag hade en ganska vag beskrivning av en större förändring som hon lyckades tolka. Är mer än nöjd med resultatet som blev precis som jag hade tänkt och samtidigt mer nytt och påhittigt. Vi diskuterade även min vanliga hårrutin och frisyren är helt anpassad utifrån den, så formen kräver ingen förändring i metod för torkning/föning/formning...
Linda va extremt trevligt och lyssnar på vad jag ville ha och gav mig tips på hur det skulle kunna va bättre. Lämnade frisören extremt nöjd och glad.
Linda is the most professional and intuitive hairdresser I have ever encountered. I recommend her to EVERYONE
Jag gjorde en stor förändring i min frisyr och känner mig så himla nöjd! Linda är så engagerad och har så mycket kunskap om hår och alla dess egenskaper! Hon är dessutom så sjukt duktig på att klippa proffsigt. Känner mig så nöjd!
Känns tryggt att gå till Linda. Alltid nöjd!
Proffsig, kunnig, engagerad, stor erfarenhet, fin tjej
Vänlig, kunning, kommer åter 🫠
Blir alltid vänligt och välkomnande bemött av trevliga Umbra. Så nöjd med resultatet av dreads fix.