Jag är ALLTID nöjd. Fast där går flera(5) månader mellan klippen, har håret fortfarande form och därmed frisyr. Linda är en fabelaktig bra frisör.
Frisör Extend Hejsta
Välkommen till Frisör Extend Hejsta! Du hittar oss på Frisör Extend Hejsta på Hölö. Vi erbjuder ett brett utbud av både enklare såväl som moderna frisyrer. Våra professionella frisörer vet hur viktigt det är att ta vara på dig som kund och dina önskemål. Tjänster: Klippning, flätor/dreads, styling, balayage, extensions, hårfärg,...
145 omdömen om Frisör Extend Hejsta
Sedan starten hos Reco 2022
Bättre bemötande går inte att få!
Det blev klippning med snabbfärgning (schampo). Linda är kunnig, snabb och trevlig!
kan varmt rekommendera Umbra. med erfarenhet av olika salonger så stannar jag kvar hos Umbra många år framöver
Lyssnar mycket , förklarar tydligt utförandet och var super härlig att hänga med. Allt vad man vill ha. 10/10
Proffsigt bemötande varje gång. Aldrig missnöjd efter ett besök hos Linda.
Fantastiskt duktig och inkännande människa! Jag tog bort mina dreads och hon klippte en bra vacker kort frisyr på mig. Kommer gå tillbaka!
Toppen Skicklig Trevlig Erfaren Trygg
Linda lyckas alltid på ett påhittigt sett förstå vad det är man är ute efter och göra jobbet 10ggr bättre än vad man någonsin kunde förväntat sig.
Umbra är en faktisk tjej som fixade mina dreads på ett väldigt underhållande och framförallt noggrant sätt. Jag är sååå nöjd med Umbra och jag kommer fortsätta gå till henne. Jag kan varmt rekommendera Umbra I Hejsta. Hon är lysande och kan verkligen hantverket dreads, absolut bäst i Sverige. Kram Bibbi Mård 🩷💫🩷
Linda var otroligt professionell och lyssnade verkligen på vad jag ville. Det är inte ofta jag går ut ur en frisörsalong och är såhär nöjd.
Det märks att Linda har lång erfarenhet av sitt yrke, hon är ett sant proffs.. Hon är också lyhörd och inkännande till sin kund. Jag går alltid från Linda med en WOW-känsla!
Stort engagemang, proffsigt, gav förslag, trevligt!
Tekniskt skicklig, kreativ, mycket lyhörd och kunnig frisör i en välkomnande miljö. Hon överträffar mina förväntningar varje gång och är alltid vänlig.
Bemötande bra.Förväntningar egentligen inga då vi ville få professionellt råd och bedömning av vad som skulle kunna passa Viking! Lindas bemötande gentemot Viking var väldigt bra och hon lät honom få bestämma. Vi köpte en klippning och färgning ! Vi är båda två väldigt tacksamma och nöjda med vårt köp! Mvh Mona & Viking
Linda gjorde min 12-årings första extremhårfärgning till en fantastisk upplevelse! Håret blev lysande neonblått, exakt som hen ville, och Lindas bemötande gjorde att hen höll modet uppe under hela besöket.
Det är en lyx att få bli klippt av Linda på Extend Hejsta! Hon är lyhörd och noga varje gång och jag är alltid mer än nöjd när jag går därifrån!
Linda levde upp till alla förväntningar jag hade, både inom kunskap och service! Att hon dessutom har stor kunskap inom ekologisk hårvård som hon gärna delar med sig av är en stor bonus.
Väldigt nöjd med min klippning! Proffsigt och personligt bemötande.
Väldigt duktig hon vet vad hon gör
Mysigt, trevligt, superduktiga Linda, känner mig så fin när jag är klar
Supernöjd! 10/10, rekommenderar!
Linda är en mästare på både att klippa och färga
Fix+färgning av dreads. Blev superbra! Jag är 100% nöjd, med resultat, genomförande och det lugna & mysiga bemötandet. Skönt att luta sig tillbaka och låta Umbra vara kreativ. Och pedagogisk för hur sköta dreadsen nu. Jag kommer att återkomma.
Bemötande - avslappnat och trevligt. Förväntningarna var höga eftersom jag gått på tipset ”Extend är den bästa frisörsalongen”. Och jag gick därifrån väldigt nöjd och med en känsla av att jag äntligen hittat en frisör jag kommer att gå tillbaka till. Extra fint att åka ut på landet för att gå till frisören. Det är fint att få tips på produkter och alternativa lösningar för ett tunt hår, som mitt. Jag köpte en liten resetub - sebum balance hair bath som jag ska prova. Jag ska köpa en olja som användes i mitt hår - den var väldigt bra!
Supertrevlig och välkomnande trots väldigt sen ankomst från min sida. Hade bokat klippning med större förändring. Linda var oerhört lyhörd och kommunikativ kring önskemål på frisyr/klippning, jag hade en ganska vag beskrivning av en större förändring som hon lyckades tolka. Är mer än nöjd med resultatet som blev precis som jag hade tänkt och samtidigt mer nytt och påhittigt. Vi diskuterade även min vanliga hårrutin och frisyren är helt anpassad utifrån den, så formen kräver ingen förändring i metod för torkning/föning/formning...
Linda va extremt trevligt och lyssnar på vad jag ville ha och gav mig tips på hur det skulle kunna va bättre. Lämnade frisören extremt nöjd och glad.
Linda is the most professional and intuitive hairdresser I have ever encountered. I recommend her to EVERYONE
Jag gjorde en stor förändring i min frisyr och känner mig så himla nöjd! Linda är så engagerad och har så mycket kunskap om hår och alla dess egenskaper! Hon är dessutom så sjukt duktig på att klippa proffsigt. Känner mig så nöjd!
Känns tryggt att gå till Linda. Alltid nöjd!
Proffsig, kunnig, engagerad, stor erfarenhet, fin tjej
Vänlig, kunning, kommer åter 🫠
Blir alltid vänligt och välkomnande bemött av trevliga Umbra. Så nöjd med resultatet av dreads fix.
Man vill aldrig mer gå till en annan frisör efter att ha varit hos Linda. Hon är lyhörd, kreativ och otroligt skicklig med både klippning och färgning. Rekommenderas varmt!
Linda är den enda som får sätta saxen i mitt hår. Hon förstår sig på ultralockigt hår
Blev väldigt bra bemött och Linda var både supertrevlig och professionell. Även fast jag endast beställde en klippning fick jag väldigt många råd och även rekommendationer för produkter som skulle kunna vara hjälpasamma. Utöver ett fåtal bilder som jag visade och en generisk beskrivning av frisyren jag ville ha lyckades hon ändå göra resultatet bättre än vad jag förväntade mig. Jag blev till och med motiverad att börja styla håret oftare. Med all hjälp och det rent utav perfekta resultatet jag fick kändes priset på 920...
Jag hade tidigare sett resultat på insta och mina förväntningar av klippningen mötes
Jättenöjd med resultatet, Umbra fixar mina dreads som jag har försummat länge., hon är snabb, professionell. Rekommenderar verkligen henne.
Mysig salong och underbar dreadlock artist. Håret blev över förväntan och stort plus att jag kan även färga mina locks hos dem 🫶
Linda är proffs ut i fingerspetsarna. Riktigt bra på färg och blekning. Och klipp förstås! Jag är alltid supernöjd när jag lämnar Extend. ✨
Linda har alltid ett trevlig bemötande och hon är fantastiskt skicklig på det hon gör.
Alltid nöjd när jag varit där. Man kan bolla idéer för olika färger och frisyrer. Kreativa och inspirerande, blir sällan samma frisyr eller färg man haft tidigare, och kanske inte alltid som man själv planerat, men ALLTID ALLTID fantastiskt resultat och nöjd!
Personligt och kunnigt bemötande i lugn och fin miljö.
Dreadfix hos Umbra. Dreadsen blir superfina och håller sig fina länge. Fint bemötande! Bra diskussioner och idéer för mitt hårs framtid 😊 Supernöjd ⭐⭐⭐⭐⭐
Linda har varit min frisör i 25 år. Det säger väl allt. Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Produkterna som används och säljs är superbra och med ett ekologiskt tänk. Denna gång köpte jag schampo..
Så bra bemött och gick därifrån topp nöjd om inte bättre än vad jag hade haft för förväntning!
Nära,personligt,mkt trevlig och kunnig frisör
Linda är så proffs på det hon gör! Bästa beslut jag har gjort! Så nöjd!
bra och noggrann klippning, jättenöjd!
Trevlig och superproffsig. Jag är jättenöjd med min nya frisyr!