Blev super super nöjd med mitt resultat!
99 omdömen om Linda W
Fantastisk frisör! Lyhörd o snäll, även rolig och lite edgy. BÄST!
Linda är väldigt trevlig och är lätt att prata med. Hon vägledde mig rätt när det kom till min hårfärg och det är tydligt att hon sitter på många års kunskap. Nästa gång jag behöver färga håret kommer jag definitivt boka tid med Linda!
Trevlig input kring förslag på rakning/ klippning av (mckt) kort frisyr. 👍Gillar resultatet. Pratar inte sönder mig som (fåordig) kund 👏
Har aldrig blivit så noggrant klippt tidigare! Linda är lyhörd, inkännande och otroligt proffsig. Jag hade höga förväntningar på mitt besök och de infriades med råge. Så glad att jag hittat Linda och kommer fortsätta klippa och styla mitt hår på Extend med Linda som frisör!
Alltid omhändertagande, alltid inspirerande och alltid proffsig.
Lyssnar mycket , förklarar tydligt utförandet och var super härlig att hänga med. Allt vad man vill ha. 10/10
Fantastiskt duktig och inkännande människa! Jag tog bort mina dreads och hon klippte en bra vacker kort frisyr på mig. Kommer gå tillbaka!
Toppen Skicklig Trevlig Erfaren Trygg
Linda lyckas alltid på ett påhittigt sett förstå vad det är man är ute efter och göra jobbet 10ggr bättre än vad man någonsin kunde förväntat sig.