Har gått till Farzaneh i flera år nu (för botox) och är alltid nöjd efter jag vart där. Hon är så duktig och man känner sig trygg i hennes kompetens. Tack Farzaneh för att du får mig att känna mig lite piggare!
F&B Kosmetik Klinik
F&B kosmetik klinik erbjuder försäljningar av skönhetsprodukter och behandlingar såsom Botox, fillers/filler behandlingar med Stylage, Kemisk peeling, galvanisk spa och hud analys.
6 omdömen om F&B Kosmetik Klinik
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Bästa stället !!! och jag har provat dem stora klinikerna i stan men dem är inte ens i närheten av hur duktig som farzaneh är. Hon är proffsig på alla plan. Rekomenderar hennes klinik starkt
Personligt bemötande kände mig piggare gladare och snyggare efter Farzanehs proffsiga behandling
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Hos denna tjej får du ett proffsigt bemötande och jag är alltid nöjd när jag går därifrån :) Tack Farzaneh ????
Har varit hos Farzaneh och fick behandlingar flera ggr under många år och blir jätte nöjd varje gång. Rekomenderar hjärtlig. Frida
Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika ty
Rekomenderar varmt. Tack för ett bra bemötamde och professionelt arbete. Jag är väldigt nöjd, Tack. Emma