WAU Nyköping

WAU Nyköping

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeSixYears

Välkommen till WAU Nyköping! Hos oss på WAU Nyköping hittar du våra duktiga frisörer och barberare. Vår frisörsalong ligger på Västra Kvarngatan 4 i Nyköping. Vi strävar efter att ge dig en personlig upplevelse och lyssnar till dina tankar och idéer och försöker blanda dessa med vår erfarenhet och kunskap för att du ska få...

582 omdömen om WAU Nyköping

Sedan starten hos Reco 2022

Pia B
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande, kunnig och trevlig frisör. Mycket nöjd.

Anna N
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Kommer definitivt boka Tanja igen :)

Susanne W
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Sandra är alltid trevlig.Lyssnar på det man berättar..

Lidia .
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Jag vart mer än nöjd med min klippning hos Sandra. Hon var lyhörd och förstod precis hur jag ville ha det!

Stefan S
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Bra. Fick komma direkt, lite före bokad tid.

Svar från Tanja

Tack Stefan. Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!

Sandra L
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Jätte trevligt bemötande. Kändes kunnig och gav bra råd och tips. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Tanja

Tusen tack Sandra, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback och blir väldigt tacksamma för din rekommendation! Varmt välkommen tillbaka.

Nelly K
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Inte varit hos frisören på 10 år innan detta då jag alltid gått gråtande därifrån för att frisören inte lyssnat och gjort som den ville istället. Men Tanja lyssnade, tog sin tid och vi kom gemensamt fram till vad som skulle funka bäst. Extra plus att hon gav helt fantastiskt hår massage! Kommer absolut gå till henne igen och inte vänta 10 år!🤩

Svar från Tanja

Tack för din feedback Nelly. Så tråkigt att höra att du haft en sådan tråkig upplevelse hos frisören tidigare. Vi blir väldigt tacksamma för att du vågade ge oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår trots det och att du fick en bra upplevelse denna gång! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

Jesper U
Skrev om Yama C en del av WAU Nyköping

Har gått till Yama i över två år. Lika trevlig och professionell som första gången jag va där som senaste

Svar från Yama C

Tusen tack för din feedback Jesper, den betyder massor för oss! Vi är verkligen tacksamma för att du väljer att komma till oss om och om igen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags nästa gång!

Annelie H
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Mycket bra klippning. Proffsig och snabb. Blev väldigt nöjd.

Svar från Sandra M

Tack för din feedback Annelie. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

Lena M
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Trevlig tjej, noggrann och jättebra klippning. Helnöjd!

Svar från Tanja

Stort tack för din feedback Lena. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Lena U
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Trevlig, kom med egna förslag, det gillar jag

Svar från Tanja

Tack Lena, din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka igen!

Ann U
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Det var ett trevligt bemötande och hon var lyhörd över mina önskningar .

Svar från Sandra M

Tusen tack för din feedback Ann, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Michael R
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Mycket trevligt bemötande och duktig på sitt jobb👍

Svar från Tanja

Tusen tack Michael! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka när det är dags igen!

Sara L
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Tillmötesgående och otroligt duktig på det hon gör. Rekommenderas!

Svar från Tanja

Tusen tack Sara! Din rekommendation och din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Felicia E
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Jag hade ingen aning om vad jag ville göra med mitt hår men ändå så löste hon en frisyr som passade mig riktigt bra och som jag är jätte nöjd med. I slutändan så klippte, blekte och färgade mitt hår och sedan lockade det. Efter allt köpte jag även en produkt som ska ta fram mina lockar. Hon var väldigt trevligt och väldigt rolig att prata med och ha som frisör.

Svar från Sandra M

Tack för din fina återkoppling Felicia! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och din frisyr. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Yvett A
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och kunnig tjej gav mig flera bra tips

Svar från Tanja

Tack för din feedback Yvett. Det glädjer oss att att du är nöjd med dina tips och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen!

Maj R
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Trevlig, kunnig! Är nöjd när jag går därifrån😊

Svar från Sandra M

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök, Maj 😊 Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Mona S
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Drop in för att klippas. Perfekt bemötande av Tanja. Resultatet av klippningen mindre nöjd med men hon kan inte heller trolla……fin studio..Med vänlig hälsning, Mona Spjut

Svar från Tanja

Vad fint att du fick möjlighet att få en drop in tid hos oss. Tack för din feedback Mona. Vår intention är att du såklart ska känna dig nöjd med hela din upplevelse och välkomnar alltid att man hör av sig direkt om man upplever att något inte blev som man önskat så vi kan bemöta det. Du är varmt välkommen tillbaka så vi får en chans till.

Torgny A
Skrev om Yama C en del av WAU Nyköping

Trevlig lätt att prata med bra klippning

Svar från Yama C

Tusen tack Torgny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Magnus F
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Jätteduktig och lugn när hon klippte kunden med funktionsvariation som har långt hår och är hårfön.

Svar från Tanja

Tusen tack Magnus. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att ni hade en bra upplevelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka igen.

Jenny T
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Trevlig, lättsam. Lyssnar. Förstår hur man vill ha det. Trycker inte på om onödiga behandlingar osv!

Svar från Sandra M

Stort tack Jenny, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Loic G
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Trevlig och bra frisör, skulle rekommendera

Svar från Tanja

Tusen tack Loic, vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss vidare. Du är varmt välkommen tillbaka.

Sune M
Skrev om Yama C en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig, snabb och framför allt duktig.

Svar från Yama C

Tack för din feedback Sune, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Hanna-Maja F
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Sandra var väldigt trevlig, men har upptäckt nu några dagar efter att färgningen är fläckig och ojämn.

Svar från Sandra M

Hej Hanna-Maja! Så tråkigt att höra. Vår intention är att du såklart ska känna dig nöjd med ditt besök och vi välkomnar alltid att man hör av sig så snart som möjligt om man känner att det inte blev som önskat. Du är varmt välkommen att ringa oss direkt så vi kan få chansen att rätta till det som kan ha skett och hjälpa dig! /WAU

Inga-Britt H
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Sandra var väldigt trevlig och lättsam att prata med. Jag var där för att bli klippt - putsad i befintlig frisyr så inget märkvärdigt. Men det var en trevlig stund och jag kommer definitivt att gå tillbaka när det blir dags igen.

Svar från Sandra M

Stort tack Inga-Britt för din feedback. Det betyder mycket att du hade en trevlig upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Helen P
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Mycket bra, alltid viktigt att vara noga vid första besöket

Svar från Sandra M

Stort tack Helen, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Henrik E
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Trevlig ! Grymt duktig ! Rekommenderar!

Svar från Sandra M

Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Henrik, dem betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka!

Per P
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Hon gjorde vår dag med att på kort varsel klippa min mamma som blev såååå fin i håret. Tog sig tid att lyssna så att hon fick håret precis som mor ville

Svar från Sandra M

Tack för din fina återkoppling, Per! Det gör oss verkligen glada att höra att både du och din mor är nöjda er upplevelse hos oss. Det betyder mycket. Ni är båda varmt välkomna tillbaka igen.

Sofie E
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Både jag och min dotter har börjat besöka Sandra och vi är alltid fantastiskt nöjda båda två! Rekommenderar verkligen!

Svar från Sandra M

Tusen tack för din feedback Sofie! Det glädjer oss att du och din dotter är nöjda med era besök och vi blir så tacksamma att du tar dig tiden att ge oss er feedback! Ni är båda varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.

Mariana E

Serviceinriktad, lyhörd o duktig

Svar från Sandra M

Tusen tack Mariana. Vi uppskattar verkligen din feedback! Varmt välkommen åter!

Josefina B
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Otroligt nöjd med mitt besök hos Tanja!

Svar från Tanja

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Josefina, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Melker O
Skrev om Yama C en del av WAU Nyköping

Han är en riktigt bra barberare som alltid lyckas att få mig nöjd med min klippning. Samt bidrar han med roliga konversationer som gör att man gärna vill träffa han när det är dags igen.

Svar från Yama C

Tack för din feedback Melker. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka för ditt nästa besök.

Susanne S
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Bra bemötande och trevlig. Duktig frisör, som lyssnade och kom med förslag när jag bad om det.

Svar från Sandra M

Tack för din feedback Susanne. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

Therese S
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Sonen är mycket nöjd. Fin frisyr som är lätt att sköta.

Svar från Tanja

Tack för din feedback Therese! Det gör oss verkligen glada att höra att din son är nöjd med sin frisyr. Ni är båda varmt välkomna tillbaka.

Lena W
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Mycket bra och trevlig frisör, kände mig helt trygg!

Svar från Sandra M

Tack för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss Lena, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Lotta W
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Hon var lugn och trevlig, gjorde ett bra jobb 👍 Köpte en hårinpackning

Svar från Tanja

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback, vi uppskattar det mycket 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka.

Lars S
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Tycker att hon är proffsig och lyssnade på mina önskemål. Mycket trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera henne

Svar från Tanja

Stort tack för din rekommendation Lars, den betyder mycket! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Michaela N
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Otroligt bra bemötande av Tanja! Hade bokat klippning och konsultation. Gick därifrån 100% nöjd med allt. Kommer absolut tillbaka.

Svar från Tanja

Det gläder oss att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Stort tack Michaela för din fina feedback! Du är varmt välkommen tillbaka!

Lovisa H
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Supertrevlig och duktig frisör! Jättenöjd :)

Svar från Sandra M

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök, Lovisa. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Sverker E
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Mycket trevlig och kompetent person. Helt nöjd med resultatet av klippning

Svar från Sandra M

Tusen tack, Sverker! Vi blir så tacksamma för din feedback. Välkommen åter!

Linda W
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Jag blev väldigt bra bemött. En mycket mild och trevlig tjej som tog väl hand om mig och var väldigt inlyssnande. Jag blev mycket nöjd med min klippning så jag kommer absolut att gå tillbaka till henne.

Svar från Tanja

Tack Linda, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för och det glädjer oss att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Sofie K

Duktig och professionell. Rekommenderar absolut

Svar från Tanja

Stort tack för din rekommendation Sofie! Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Lise-Lotte L
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Lugn,inlyssnande,trevligt bemötande. Var mitt första besök på salongen och är supernöjd!

Svar från Tanja

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss din feedback, Lise-Lotte. Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med ditt besök. Välkommen åter!

Hanna K
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Alltid lika trevlig och lyhörd. Kreativ med färg. Supernöjd med resultatet.

Svar från Sandra M

Tack för din feedback Hanna. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök och din färg! Varmt välkommen tillbaka.

Lise-Lotte J
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

Mjuk o trevlig….kan sitt jobb. Hon klippte mig och det blev precis som jag ville ha det

Svar från Tanja

Stort tack för din feedback Lise-Lott. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Henrik E

Super kompetent ! Trevlig och lättsam

Svar från Tanja

Stort tack Henrik! Din feedback betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka.

Phonnapha S
Skrev om Tanja en del av WAU Nyköping

När jag kom in var det otroligt bra bemötande, hon erbjöd mig vatten och såg att jag var lite utmattad eftersom jag hade cyklat dit. Det märkts att hon är erfaren då det var enkelt att ha konversation med henne.

Svar från Tanja

Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Harry D
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Perfekt på alla sätt. Trevlig frisör som vet vad hon gör. Jag går gärna till henne nästa gång.

Svar från Sandra M

Din feedback värmer, tusen tack Harry! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Anna Sofia M
Skrev om Miriam W en del av WAU Jakobsbergsplatsen

Fantastisk upplevelse! Jag minns inte sist jag blev såhär nöjd! Det var verkligen värt en tågresa från Stockholm- Västerås ☺️ Miriam kan sin grej!

Svar från Miriam W

Vi blir så glada och tacksamma över att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Tusen tack! Varmt välkommen tillbaka igen.

Samuel H
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Sandra was lovely to talk to and very professional. She gave me a great haircut and I look forward to my next appointment.

Svar från Sandra M

Thank you so much for taking the time to give us your feedback Samuel, we really appreciate it, warm welcome back!