Christian är kompetent, motiverad och väldigt lösningsorienterad. Väldigt trevlig grabb att ha att göra med. Skulle rekommendera honom till alla.
Christian Gustafsson
Christian Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby
.Christian Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Christian Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Gustafsson har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
73 omdömen om Christian Gustafsson
Christian är en väldigt närvarande fastighetsmäklare! Lätt att få tag i och få svar på frågor vi haft! Bra på att driva affären framåt!
Utmärkt! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÁ AAAAAA
Hej Ove tack för fint betyg och stort lycka till. /Christian
Bra återkoppling och två bra husvisningar som leder till husköp och därefter snabb handläggning av köpet
Hej, tack för ett fint betyg! /C
Bra trevlig kunnig snabb återkoppling
Tack Anders för ett bra betyg. /Christian
Alltid tillgänglig och välinformerad på alla sätt. Svåra tider att sälja hus men han lyckades. Vi är nöjde på alla sätt.
Tack Helen för ett fint omdöme /Christian
Christian hade ett bra och professionellt bemötande. Jag fick ett bra första intryck. Mvh Pär Åkesson
Tack Pär för ett gott omdöme, stort lycka till framöver. /C
Trevligt bemötande. Hörde av sig närdet behövdes. Försäljningen gick smidigt
Tack för ett fint betyg! /Christian
Mycket serviceinriktad, påläst och kunnig
Tack för ett fint omdöme Pia, stort lycka till med nya bostaden :) /C
Jag är mycket nöjd med Christian som mäklare. Han är snabb i återkoppling och kommunikation en har varit mycket god. Jag har fått snabba svar på mina frågor och blivit mycket väl bemött.
Tack Lena för ett fint omdöme! Väldigt roligt att ha fått förmånen att förmedla ert underbara sommarställe! /Christian