Trevlig och väldigt hjälpsam mäklare. Fanns inga konstigheter, allt gick jättebra och Fredrik skötte allt.
Fastighetsbyrån Ronneby
Vill du köpa eller sälja en fastighet i Ronneby? Vi har varit aktiva i området sedan 1974 och förmedlar drygt 200 bostadsaffärer varje år här i trakten, vilket gör att vi är marknadsledande. Våra många år på Ronnebys bostadsmarknad gör att vi ser mönstren, vet hur prisbilden ser ut och har kontaktnätet som behövs för att göra...
462 omdömen om Fastighetsbyrån Ronneby
Sedan starten hos Reco 2012
Tack Simon för det fina omdömet! mvh Fredrik Sandén
Christian är kompetent, motiverad och väldigt lösningsorienterad. Väldigt trevlig grabb att ha att göra med. Skulle rekommendera honom till alla.
Christian är en väldigt närvarande fastighetsmäklare! Lätt att få tag i och få svar på frågor vi haft! Bra på att driva affären framåt!
Fredrik Sandén på Fastighetsbyrån i Ronneby är en bra mäklare, snabb respons. Han har varit hjälpsam och effektiv genom hela processen.
Alltid blivit väl bemött. Lite speciellt köp då vi redan hyr och bor i bostaden vi köpt. Ingenting att klaga på saker har skötts bra.
Utmärkt på alla sätt och vis.
Tack så mycket för det Elias, tror ni kommer att trivas utmärkt i det fina huset! Mvh Fredrik Sandén
Håkan var jätte snäll och hjälpsam . Jag skulle rekommendera till alla mina vänner att kontakta Håkan och fastighetsbyrån för att söka och hitta sitt hus 🤩
Håkan är väldigt kunnig, trevlig och smidig att ha att göra med! I denna affären var jag köpare men jag är övertygad om att jag skulle vara minst lika nöjd som säljare.
Utmärkt! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÁ AAAAAA
Hej Ove tack för fint betyg och stort lycka till. /Christian
Bra återkoppling och två bra husvisningar som leder till husköp och därefter snabb handläggning av köpet
Hej, tack för ett fint betyg! /C
Bra trevlig kunnig snabb återkoppling
Tack Anders för ett bra betyg. /Christian
Alltid tillgänglig och välinformerad på alla sätt. Svåra tider att sälja hus men han lyckades. Vi är nöjde på alla sätt.
Tack Helen för ett fint omdöme /Christian
Alltid vänlig och glad. ett super fint bemötande!
Proffsig guidning genom försäljningen i en tid av stiltje på marknaden.
Mäklare med mycket personlighet och lätt att få kontakt med. Hjälpsam trots stor arbetsbelastning och ställer upp för sina kunder. Rekommenderas!
Fredrik är en duktig mäklare med koll på närområdet. Han skötte min bostadsaffär på ett bra sätt och har även varit väldigt behjälplig och positiv i tidigare skeden när jag värderat utan att ha i åtanke att sälja
Tack så mycket Sam! Mvh Fredrik Sandén
Otroligt förtroendeingivande, tydlig och seriös, är mycket nöjd med vårt samarbete
Tack Ninni för det fina omdömet :) Mvh Fredrik Sandén
Christian hade ett bra och professionellt bemötande. Jag fick ett bra första intryck. Mvh Pär Åkesson
Tack Pär för ett gott omdöme, stort lycka till framöver. /C
Trevligt bemötande. Hörde av sig närdet behövdes. Försäljningen gick smidigt
Tack för ett fint betyg! /Christian
Trevligt bemötande Höll tiderna vid visning Inte riktigt så snabb affär som jag förväntade mig. Men det var inte mäklarens fel.
Ge ett förtroende ingivet lugn .ordningsam och Påläst sätt efter 48 år på samma ställe så lämna vi det vidare
Väldigt förtroende givande bra ordning kändes som en kompis han uppfyllder alla förväntningar Det är vår andra affär med Håkan
Väldigt proffitionell bra bemötande och löste försäljningen snabbt🤗
Professionell mäklare som lugnt och sakligt har tagit sig tid att gå igenom försäljning av min fastighet.
Ställde upp helhjärtat och hjälpt till ,även utanför vad han behövt 👍
Bra bemötande och trevlig, Duktig på sitt jobb.
Nathalie bemötte oss både professionellt, effektivt och med stor förståelse för vår situation. Hon gav sig tid och hjälpte till mer än jag hade förväntat mig av en mäklare. Hon är guld värd!
Mycket serviceinriktad, påläst och kunnig
Tack för ett fint omdöme Pia, stort lycka till med nya bostaden :) /C
Tyvärr var vår upplevelse av Håkan inte särskilt positiv. Var i kontakt med Håkan gällande en fastighet som han förmedlade via sin hemsida samt på hemnet. Håkan meddelade att inga förhandsvisningar skulle ske och man var välkommen att anmäla sig till visning. Samma dag som visning skulle hållas så kommer ett sms där Håkan meddelar att visningen är inställd och att fastigheten är såld. Ingen tidigare information är given att det inkommit bud. Detta ingår inte under god mäklarsed och i detta fallet följer man inte att...
Vi fick ett bra bemötande och de förväntningar som vi hade uppfylldes!
Tack för det fina omdömet! Tror ni kommer trivas utmärkt på ert nya ställe :) Mvh Fredrik Sandén
Hej! Håkan har alltid haft ett trevligt bemötande vid alla kontakter. Jag har känt mig trygg med att låta honom sköta om försäljningen av min fastighet. Kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta.
Prof, vänlig, aktiv, behaglig. Håkan går aktivt in i projektet på ett professionellt sätt och med sitt vänliga och behagliga väsen känner man sig i trygga och seriösa händer !
Faktiskt och i all ärlighet en mycket tillmötesgående mäklare och människa med gedigen kunskap inom hans fagområde Men det som jag skulle kunna kortfatta Håkan Meldgaard med få ord är att han är mycket flexibel hittar vägar där man själv tror är stängda Han arbetar med hjärtat opartisk mot både mig som köpare och säljare och är väldigt noggrann med pappers arbete gällande fastighetsköp och återkommer alltid inom kort tid då han inte är upptagen på visningar. Rekommenderar starlt Håkan Meldgaard Mvh Carl
Nathalie har gjort ett mycket bra jobb. Jag har alltid fått ett glatt, trevligt och professionellt bemötande. Nathalie har uppfyllt alla mina förväntningar och har löst allt som uppstått under försäljningen på ett bra sätt. Nathalie är mycket duktig och trevlig. MVH Monica
Vänlig, tydlig, kommunikativ, tålmodig
Känner att jag inte har tillräckligt underlag för att betygsätta, då försäljningen gick snabbare än förväntat. Trevligt och professionellt bemötande. God förståelse för min situation och gav goda råd för att lösa på enklaste sätt. Jag var mer intresserad av att sälja till rätt personer än att få bra betalt. Effektiv och professionell vid kontakter, möten och handlingar
Bra. Tillmötesgående lätt tillgänglig. Snabb
Håkan är en duktig mäklare och har hjälpt oss på flera sätt kan inte vara bättre jag har blivit mycket bra bemöt och allt har fungerat utmärkt
Trevlig, glad och sympatisk! Vi hade stora förväntningar och han uppfyllde dem ! Vid köpet var han noggrann med att förklara köpevillkor , det kan inte vara bättre!
Tack för det fina omdömet! Mvh Fredrik Sandén
En glad och mycket trevlig mäklare. Hon fixar och tar reda på information med ett glatt humör. Hon känns trygg och finns där när man har frågor.
Jag är mycket nöjd med Christian som mäklare. Han är snabb i återkoppling och kommunikation en har varit mycket god. Jag har fått snabba svar på mina frågor och blivit mycket väl bemött.
Tack Lena för ett fint omdöme! Väldigt roligt att ha fått förmånen att förmedla ert underbara sommarställe! /Christian
Hanterade processen mycket korrekt. Hjälpsam och var noga med att hela tiden informera.
Tack för det Leif! Mvh Fredrik
Vi är nöjda med Fredrik Sanden.
Tack så mycket Fatima och lycka till framöver! Mvh Fredrik Sandén
Jag kan inte svara på frågan förrän tillträdesdagen den 29/11.. Mvh Ing-Marie Andersson
Blev bra bemött och känns kunnig i sitt arbete och förklarade bra förutsättningarna.
Enkel hantering och lätt att komma i kontakt med trots semestertider. Och speciell säljare ( Allmäna arvsfonden )
Väldigt bra bemötande , engagemang och återkoppling under hela försäljningen.
Trevlig o tillmötesgående vi är nöjda
Håkan var väldigt trevlig, kunnig och hjälpsam. Han levde upp till våra förväntningar då han på ett ärligt sätt svarade oss på de frågor vi hade och hjälpte oss med det vi behövde hjälp med vid köpet. Vi upplevde Håkan som trevlig, kunnig, hjälpsam och påläst på fastigheten. Vilket gjorde att vi som köpare kände oss trygga och nöjda med köpet av fastigheten.
Respektfullt och trevligt bemött av min mäklare. Professionell att bemöta mig efter mina önskemål inför och under husförsäljningen. Snabbtillgänglighet vid frågor.