Fredrik Sandén

Fredrik Sandén

Fredrik Sandén är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby

Fredrik Sandén har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Fredrik Sandén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Sandén har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

113 omdömen om Fredrik Sandén

Sedan starten hos Reco 2022
Simon L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Påfågeln / Centrum

Trevlig och väldigt hjälpsam mäklare. Fanns inga konstigheter, allt gick jättebra och Fredrik skötte allt.

Tack Simon för det fina omdömet! mvh Fredrik Sandén

Lana Chazi K
Bräkne-hoby

Fredrik Sandén på Fastighetsbyrån i Ronneby är en bra mäklare, snabb respons. Han har varit hjälpsam och effektiv genom hela processen.

Elias H
Sörby

Utmärkt på alla sätt och vis.

Svar från Fredrik Sandén

Tack så mycket för det Elias, tror ni kommer att trivas utmärkt i det fina huset! Mvh Fredrik Sandén

Stefan Ö
Belganet

Proffsig guidning genom försäljningen i en tid av stiltje på marknaden.

Sam J
Påfågeln / Centrum

Fredrik är en duktig mäklare med koll på närområdet. Han skötte min bostadsaffär på ett bra sätt och har även varit väldigt behjälplig och positiv i tidigare skeden när jag värderat utan att ha i åtanke att sälja

Tack så mycket Sam! Mvh Fredrik Sandén

Caroline N
Listerby

Otroligt förtroendeingivande, tydlig och seriös, är mycket nöjd med vårt samarbete

Tack Ninni för det fina omdömet :) Mvh Fredrik Sandén

Inga-Lill H
Hulta

Trevligt bemötande Höll tiderna vid visning Inte riktigt så snabb affär som jag förväntade mig. Men det var inte mäklarens fel.

Malin K
Väbynäs

Vi fick ett bra bemötande och de förväntningar som vi hade uppfylldes!

Svar från Fredrik Sandén

Tack för det fina omdömet! Tror ni kommer trivas utmärkt på ert nya ställe :) Mvh Fredrik Sandén

Ruzica A
Ekenäs

Trevlig, glad och sympatisk! Vi hade stora förväntningar och han uppfyllde dem ! Vid köpet var han noggrann med att förklara köpevillkor , det kan inte vara bättre!

Tack för det fina omdömet! Mvh Fredrik Sandén

Leif N
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby

Hanterade processen mycket korrekt. Hjälpsam och var noga med att hela tiden informera.

Tack för det Leif! Mvh Fredrik