Vi är supernöjda med Karolin!
Karolin Torstensson
Karolin Torstensson är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Karolin Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-08. Karolin Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 501 omdömen med ett betyg på 4.8. Karolin Torstensson har haft 56 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Mäklaryrket är en livsstil vilket jag trivs väldigt bra med och det speglar sig i mitt engagemang och resultat. Med min långa erfarenhet har jag förmågan att råda och vägleda i olika situationer som kan uppstå under försäljningens gång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Det mina kunder uppskattar mest med mig som mäklare är att jag är lugn, saklig och väldigt tillgänglig med snabb återkoppling.
Vad gör du helst på fritiden?
Går hundkurser eller skogspromenader med min hund Diva som även är vår populära kontorshund.
2023-11 - 2024-10
501 omdömen om Karolin Torstensson
Karolin är otroligt trevlig och hjälpsam och skapar förtroende redan från början. Hon har stor kunskap om både huset och området och vi kände oss redan från början trygga och hemma inte bara i huset men också med Karolin som mäklare.
Karolin hade ett proffsigt bemötande. Tydlig med försäljningsplanen av lägenheten. Mina förväntningar var ganska låga på att försäljningen skulle gå snabbt, men hon lyckades sälja den på 2 1/2 v, så jag vart mycket nöjd. Skulle verkligen rekommendera henne då hon har bemött mig och mina förväntningar väldigt väl.
Hon är kunnig, lyssnar och genomför mina önskemål i den mån det går.
Som god man ska jag anlita 2 mäklare för värdering av bostaden som ska säljas. Det är säljaren, alltså min huvudman som bestämmer vilken mäklare de vill ha. Detta var 3:e försäljningen med Karolin, det säger allt 👌
Så proffesionell! Gör allt för att vara till den bästa hjälpen med både tips och råd. Man känner sig allmänt trygg och omhändertagen! Vi har både köpt och sålt med Karolin och hon kommer definitivt finnas med i vår planering i framtiden via nya köp och sälj tankar!
Karolin ser kunden och sätter kunden i främsta rummet. Karolin är vänlig, ärlig, tydlig och hjälpsam i alla steg.
Karolina var tillmötesgående och proffsig och hanterade vårt köp av bostad på bästa sätt. Vi kände oss välinformerade och i trygga händer.
Karolin är en mäklare som jag fick förtroende för direkt. Hon är lugn, saklig och har en hög servicenivå. Jag har känt mig lugn och trygg tack vare hennes professionalism. Kan varmt rekommendera henne.
Klart och tydligt, allt hanteras väldigt proffsigt. Karolin är väldigt trevlig och med en personlig känsla slussas man genom hela processen.