Mäklare i Håbo

5 rekommenderade mäklare i Håbo kommun

• Fastighetsbyrån Bålsta

Verifierat företag
    1,444 omdömen
    Personligt och affärsmässigt -- God kännedom om Bålsta -- Utgår från dina behov och önskemål -- Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Jonas Bertil L
    Jonas Bertil L: Terese sålde mitt hus och jag har fick så fin hjälp av henne. Terese är världens bästa!!!
  • Driver du mäklarfirma i Håbo?

• HusmanHagberg Håbo

Verifierat företag
    260 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och oss i Håbo. Vi hjälper dig till den rätta bostaden här i området!
    Douglas E
    Douglas E: Välj Frida Evstedt när du ska sälja din bostad! Bara gott att säga om Frida, hon hade koll på läget - proffsig, väl förberedd, lätt att få tag på, återkopplande, genuint glad & intresserad, gav en trygghet genom affären. Tack för rekordförsäljningen! :)
  • Jenny J
    Jenny J: Vi träffade Malin som köpare när vi funderade på att byta kommun. Hennes otroliga proffessionalitet i kombination med den familjära känsla hon utstrålade gjorde valet enkelt. Malin har alla kvaliteter man vill hitta i en mäklare; kunnig, snabb, serviceminded och känsla för vad som är viktigt för alla inblandade. Jag skulle varmt rekommendera Malin till alla som funderar på att sälja - eller köpa - bostad!
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro! Här i Bålsta har du nära till både Stockholm och Uppsala, kontakta oss mäklare här så fixar vi bästa boendet.
    NINA G
    NINA G: Philip Durling sålde vårt hus snabbt och smidigt. Från visning till kontrakt på 2 dagar. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande där vi kände oss trygga. Han var tydlig, lyhörd för våra önskemål och lätt att nå på telefon och sms. Tack Philip för en lyckad försäljning.
  • Driver du mäklarfirma i Håbo?

• Alfred L
    Alfred L: Fantastiskt duktig och lyhörd. Kan allt som har med fastigheter att göra!