Johan Svahn

Johan Svahn

Johan Svahn är mäklare på Fastighetsbyrån Båstad

Johan Svahn har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Johan Svahn har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Svahn har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

69 omdömen om Johan Svahn

Sedan starten hos Reco 2021
Ing-Mari P
Hemmeslöv

Bemötandet var proffsigt och hittills bra känsla för det vi vill. Vi har inte sålt vårt hus ännu så det återstår och se

Jacob R
Torekov

Vi var väldigt nöjda med Johan som mäklare genom hela köpet. Han var väldigt flexibel med visningarna, både fysiskt och digitalt. Han var kunning om fastigheten och kommunicerade noga och tog reda på svar till våra frågor. Slutligen var han också väldigt bra i samband med tillträdet och såg till att allt var på plats och ordnat.

Chris L
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Svahn en del av Fastighetsbyrån Båstad
Östra Karup

Lugn, trygg och kunnig. Bästa tänkbara val av mäklare!

Sofia R
Hemmeslöv

Vi har precis köpt vårt första hus och är supernöjda med Johan som mäklare. Vi kom i kontakt med Johan för första gången när vi tittade på ett annat objekt och blev redan då väldigt bra bemötta. Eftersom det inte var av intresse för oss erbjöd Johan att skicka ut förslag på objekt som kunde passa oss vilket slutade med ett husköp. Johan har genom hela processen varit lätt att nå och snabb på att svara vilket vi som köpare värderar högt. Det har från Johans sida funnits flexibilitet i att lösa visning utanför ordinarie tid...

Ellinor G
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Svahn en del av Fastighetsbyrån Båstad

Trevlig, tillmötesgående, enkel och tydlig

Lina D
Torekov

Johan gjorde ett mycket bra första intryck, och har inte gjort oss besvikna sedan dess. Otroligt service minded och vi känner att han har haft oss under sin radar under hela var "hussökarprocess" - vilket gjort att man känner sig trygg med Johan. Allt gar snabbt och enkelt, och han har varit oroligt flexibel da vi bor i Schweiz och har pga det inte fysiskt kunna vara pa plats - utan han har fatt sköta affären via Jacobs föräldrar (pa plats) - vilket inte alls har varit några problem. Som första husköpare i Sverige, har hela...

Tomas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Svahn en del av Fastighetsbyrån Båstad
Båstad

Mycket bra, tillmötesgående, lugn o trevlig! Klippt o skuren för sitt jobb.

Christer H
Båstad

Trevligt bemötande lugn och sansad. Ställda frågor från mig svarade han på ett bra sätt. Kan rekommendera honom som seriös mäklare. Affären har gått smidigt. Hälsningar Christer Holm

Elisabeth P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Svahn en del av Fastighetsbyrån Båstad
Båstad

Jag blev väl bemött. Han utförde sitt uppdrag till belåtenhet.

Lisa S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Svahn en del av Fastighetsbyrån Båstad
Hemmeslöv

Oerhört ambitiös och drivande genom hela processen. Johan är en mäklare som jobbat hårt för att försäljningen ska kunna genomföras. Mina varmaste rekommendationer.