Philip Durling

Philip Durling

Philip Durling är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Philip Durling har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Philip Durling har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Durling har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

71 omdömen om Philip Durling

Sedan starten hos Reco 2021
Fanny R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Riksby

Jättebra upplevelse på alla sätt.

Dennis F
Riksby

Väldigt trevlig och professionell

Simon Carl Gustav B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Durling en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Mariehäll

Trevlig och professionell mäklare. Väldigt hjälpsam och svarar på mina frågor //Simon

Pia O
Minneberg

Gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av min lägenhet i Minneberg. Det gick fort och smidigt med allt.

Viktor S
Minneberg

En proffsig och seriös mäklare som är toppen både i kontakten med säljare och köpare. Tydlig och rak i kommunikationen, vilket gör det enkelt att få till en affär på ett bra sätt. Skulle rekommendera Philip till alla jag känner utan tvekan! Jag tyckte det var skönt att han var så lugn och trevlig och inte för påstridig och jobbig som vissa mäklare kan vara! Så det var ett stort plus! 10/10!

Sakari L
Mariehäll

Philip skötte allt jättebra från första kontakten till kontraktsskrivningen. Han var supertrevlig och gjorde processen väldigt enkel och smidig. Han hade klar och tydlig kommunikation med uppföljningar och uppdateringar om läget och vad som stod näst på tur i processen. Tack så mycket Philip för ditt engagemang och fina arbete!

Siv Ann-britt H B
Beckomberga

Mkt trevlig, lättsam och kunnig. Känns tryggt att ha med honom att göra.👍

Andreas R
Åkeslund

Ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Philip var engagerade, informativ samt tillgänglig vilket bidrog till en trygghet i processen. Väldigt nöjd!

Hans-Eric A
Mariehäll

Vi fick ett vänligt och mycket trevligt bemötande. Våra förväntningar var att få svar på ett antal frågor/funderingar. Philip lyssnade till dessa och gav oss tydliga svar. Philip var bra på att lyssna och pratade inte i onödan d.v.s. använde öronen mer än munnen. Passade oss utmärkt. Han beskrev lägenheten och de material som använts så som golv, köksskåp, utrustning, garderober m.m.

Henrik R

Gott bemötande och tillmötesgående för att lösa vår speciella situation med att sälja lägenhet vidare ”på ritning”. Lätt att få tag på och alltid trevlig. Processen har varit enkel och vi har fått bra stöd i alla frågor vi haft.