Mycket lyhörd och professionell från start till avslut.
Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Bromma och Essingeöarna är attraktiva bostadsområden med nära till vacker natur, Mälarens vatten och smidiga kommunikationer in till Stockholm City. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag en ledande aktör i området. Vi har mångårig erfarenhet, djup kunskap och stor lokalkännedom det i kombination med vårt nära...
3327 omdömen om Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt bemötande,kunnig och en professionell flexibilitet. Möten visningar mm. precis som planerat.. Allt fungerade exakt som vi ville. Kan varmt rekommendera Lars som mäklare.
Trevlig och lätt att samarbeta med!
Jag är extremt nöjd med Malin som mäklare. Hon var på hugget redan vid vårt första samtal & möte vilket gjorde att jag direkt kände- hon ska få sälja min lägenhet!! Hon är alltid snabb på att svara och ge återkopplingar vilket gör att man kände sig väldigt trygg i hela processen. Tack vare Malins driv så fick jag min lägenhet såld efter första visningen vilket är galet bra!! Kommer utan tvekan att välja Malin i mina framtida försäljningar!
Professionell och kunnig mäklare som vill säljarens bästa. Har bra kontakter och vill sälja snabbt men till rätt pris. Kontinuerlig och bra kontakt genom hela resan vilket varit tryggt.
Philip är den bästa mäklaren som vi haft Han är noggrann, ansvarig, håll oss alltid uppdaterade. Kan verkligen rekommendera honom.
Proffsig och erfaren var intrycket vi fick av Malin från början och hon mötte verkligen alla våra förväntningar. Hon gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda med vår försäljning, utan att vara det minsta pushig. Kändes exklusivt att sälja med fastighetsbyrån och Malin. Rekommenderar Varmt!
Josef är en oerhört kompentent och vänlig mäklare som arbetar hårt för att lyckas med försäljningen. Rekommenderas starkt!
Väldigt smidig försäljning. Raka rör och inga konstigheter! Rekommenderas varmt!
Väldigt smidig affär. Trevligt bemötande och mycket professionell. Rekommenderas varmt.
Christoffer skötte försäljningen av mitt hus på det allra bästa sätt. På en skakig marknad fick jag den betalning jag hoppats på tack vare Christoffers breda kontaktnät.
Philip är duktig och trevlig och svarade snabbt under processen. En miss med information till vår bank efter köp drar ned betyg från 5 till 4.
Professionell, kunnig och ett trevligt bemötande under både visning, i telefonsamtal och under signering.
Mycket professionell och trevlig mäklare! Har kunnat svara på allt vi frågat om, hjälpt och stöttat oss vid behov. Alltid nåbar och oavsett tid, alltid trevlig! Upplever att TV-reklam om mäklare bjuden på bröllop/dop stämmer in bra på Christopher, han är mäklaren som lätt skulle bjudas in på diverse familjekalas och högtider precis som i reklamen! Vi är mycket nöjda!
Kan varmt rekommendera Christopher Maurie! Han var mycket behjälplig i hanteringen av vår hus försäljning.
Christophe4 var mycket professionell och höll oss uppdaterade om nästa steg hela vägen. Kan verkligen rekommendera honom.
Vi hade en bra upplevelse med Åsa! Allt gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Mäklaren var proffsig, hjälpsam och alltid tillgänglig för våra frågor. Rekommenderas varmt!
Malin var otroligt lyhörd och jobbade fantastiskt hårt för att hitta köpare. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och var alltid tillgänglig för mina frågor och funderingar. Jag kan verkligen varmt rekommendera Malin för framtida säljare och köpare!
Har anlitat Robin för hjälp med att sälja lägenhet två gånger. Precis lika nöjd bägge gångerna. Robin är väldigt kunnig, kommunikativ & målinriktad. Han gör allt han kan för att få in så många intressenter som möjligt. I vårt fall ledde hans insatser till att vi fick igång budgivningen igen efter att den stannar av, vilket gjorde att vi landade på ett pris lite över det som Robin först värderat lägenheten till. Han är dessutom rolig och har en hög energi som smittar av sig :D
Enormt proffsig, lyhörd, affärsmässig och serviceinriktad! Sålde min lägenhet på nolltid högt över utgångspriset. Kan rekommendera Åsa till alla som vill sälja sin bostad!
Det har varit otroligt lättsamt att arbeta med Åsa. Jag fick mycket bra kontakt med henne som min mäklare från start. Allt gick väldigt smärtfritt tack vare henne. Efter till slut lyckad försäljning vill jag tacka henne för ett väl utfört arbete och för det goda samarbetet.
Bemötandet var trevligt och korrekt. Mäklaren motsvarade våra förväntningar. Malin var tillmötesgående och ordnade en privat förhandsvisning och vid budgivningen agerade hon snabbt. Anna-Carin och Curt
Malin gjorde ett mycket bra jobb med att sälja min lägenhet, hon var alltid snabb på att svara och tog många bra initiativ. Rekommenderar varmt.
Åsa was a PRO, she replied and clarified all my concerns. She was very kind and friendly. Thanks for the smooth experience :)
Malin har varit mycket professionell, tillgänglig och hjälpsam under processens gång. Jag kan varmt rekommendera henne!
Har varit otroligt lättsamt att arbeta med Åsa. Fick mycket bra kontakt med henne som min mäklare från start. Allt gick smärtfritt tack vare henne. Vill tacka för gott samarbete efter lyckad försäljning.
Jag förväntade mig tydlig information och bra vägledning genom hela köpprocessen, vilket mäklaren verkligen levde upp till. Han var tillgänglig för frågor, gav bra råd och såg till att alla detaljer gick smidigt. Sammanfattningsvis var min upplevelse av mäklaren mycket positiv och jag kände mig väl omhändertagen.
Han vAr mycket artig och trevlig, gjorde ett gediget intryck.
Trevlig och kunnig. Tog både hänsyn till säljaren och köparen.
Mycket flexibel och duktig mäklare
Så där… känns inte helt förtroende givande mot bägge partner
Robin som mäklare var väldigt trevlig och professionell genom hela försäljningsprocessen. Han gjorde ett bra jobb när han sålde vår lägenhet och såg till att allt gick smidigt från start till slut. Vi är väldigt nöjda med hans insats!
Vi köpte vårt hus med hjälp av Christopher och han var en trevlig och sympatisk mäklare! Han var hjälpsam, svarade bra på våra frågor och tog reda på all information vi efterfrågade.
Väldigt trevligt bemött, kunnig och professionell med kommande svar. Snabb affär och enkel att kommunicera med.
Bemöttes välkomnande vid visning av lägenheten. Var uppmärksam och visade direkt intresse att tillgodose potentiell köpares informationskrav. Istället för ”jag får kolla upp det och återkomma” valde Robin att direkt söka upp informationen, mycket bra. God och tydlig kontakt i återkopplingsskedet samt bra råd för köparen. Tydlig och respektfull åt både säljer som köpare, uppvisar vilja att tillgodose båda parters intressen.
Superbra och seriöst mottagande. Tog sig tiden när vi hade frågor och ville kika på lägenheten på förhand!
Glad och trevlig! Gav bra råd och höll sig positiv under en längre försäljning!
Hittills har vi inga anmärkningar på Philip Djurlings.
Trevligt bemötande och mycket effektiv i processen.
Är mycket nöjd med James som var tydlig, enkel och trevlig att arbeta med!
Malin hjälpte mig att sälja min lägenhet och jag är jättenöjd. Hon har en bra kommunikation och proaktiv.
Robin var genom hela försäljningsprocessen professionell i sitt bemötande och tydlig i sin kommunikation. Alltid positiv och tillgänglig.
James is very professional and efficient.
Superbra bemött. Hade koll på marknaden.
Vår erfarenhet med att sälja med Åsa Danielsson var jättebra.
James var väldigt tillmötesgående och trevlig vid vårt köp! Han kändes kunnig och tydlig i hela processen.
James var professionell, hjälpsam, och trevlig genom hela processen.
Åsa är fantastisk! Från första mötet till avslut var Åsa både professionell och lyhörd, och gav oss kontinuerlig uppdatering genom hela processen. Alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss trygghet i alla beslut. Försäljningen gick snabbt och smidigt till ett pris över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Åsa till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare. Samt om man vill ha en riktigt rolig resa med ett fantastiskt resultat! //Sandra & Philip
Robin är en professionell, kunnig och lyhörd person med ett stort engagemang. Dessutom är han väldigt trevlig! Jag kan varmt rekommendera Robin!