Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Alexander Syvertsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Alexander Syvertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Syvertsson har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

66 omdömen om Alexander Syvertsson

Sedan starten hos Reco 2022
Per-Arne P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbybacken

Bra bemötande, lyhörd och kunnig

Sally Victoria Elisabeth W
Danderyd Klingsta

Alexander har hjälpt mig med mitt första köp av bostad och varit närvarande från start till slut. Han är tydlig och ordningsam i alla steg av processen och jag är supernöjd med hans service! Vet vem jag ska gå till när jag behöver en mäklare själv nästa gång, kan varmt rekommendera Alexander alla dagar i veckan! 😊

Sten Anders I
Danderyd Nora

Toppen kille engagerad och seriös.

Carina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Nora

Trevlig, inlyssnande , proffsig i dialoger och kontakter med intressenter och säljare. Förtroendeingivande

Christoffer E
Kevinge

Har bara positivt att säga. Vi var väldigt trygga med Alexander under vår försäljning. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade, var väldigt lyhörd både inför och under försäljningen. Alexander jobbade stenhårt hela vägen, vilket vi såklart uppskattar något enormt. Jag kan skriva rad efter rad med positiv feedback men gör en kort summering nedan: Lyhörd, effektiv, hungrig, ger inte upp, förtroendeingivande, förbaskat trevlig och är väldigt påläst. Vi både rekommenderar Alex till er kommande försäljning, vi kommer...

Anders F
Kevinge

Vi köpte en lägenhet i Danderyd som Alexander förmedlade. Han hade en hög tillgänglighet samt professionellt samt trevligt bemötande.

Maria B
Kevinge

Alexander gav oss ett professionellt trevligt bemötande genom hela processen. Fick snabb återkoppling på frågor och även ny snabb möjlighet att se lägenheten igen. Vi är så nöjda med Alexanders engagemang.

Carl Henrik Folke O
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Jag upplevde hela transaktion som smidigt och enkel. Allt var välplanerat och transparent. Det blev en utdragen, lite jobbig men ändå rolig process där priset inte riktigt landade på vad vi hade trott.

Caroline Elisabeth L
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Trevlig och tillmötesgående! Han har återkopplat bra under hela processen och stöttat och följt upp snabbt vid eventuella frågor som uppstått.

Edward V
Djursholm

Alexander har varit väldigt serviceminded och effektiv