Petter Lindahl

Petter Lindahl

Petter Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Petter Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Petter Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Petter Lindahl har haft 46 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

66 omdömen om Petter Lindahl

Sedan starten hos Reco 2023
David W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petter Lindahl en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Kevinge

Vi behövde bli av med bostaden snabbt och det fixade Petter galant, han rodde hem uppdraget och alla parter var nöjda.

Cecilia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petter Lindahl en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbylund

Proffsig, pålitlig och saklig. Återkommer snabbt med svar på ev frågor.

Gerardus Jacobus Z
Mörbylund

Petter, Is open, honest and realistic regarding the house market. We are very satisfied with his service and he kept us informed about the process and which steps to take. He is a professional and we therefore trusted in his expertise. We experienced a very smooth handling of the sell of our apartment, with a price which laid within our expectations. Our apartment was sold within 3 weeks from the time the photographer had taken the pictures.

Axel L

Trevlig mäklare som gjorde processen enkel för mig som köpare.

Jannike F

Petter har varit mycket serviceminded och hjälpsam från första mötet till signering av kontraktet. Han har varit tillgänglig/lätt att nå under hela processen och har regelbundet uppdaterat mig om läget. Jag har fått många bra råd och har kunnat bolla olika frågeställningar med honom. Jag kan varmt rekommendera Petter!

Håkan D
Mörbylund

Petter visade på en bra strategi att lyckas med försäljningen till efterfrågat pris.

Annika Liljebo D
Mörbylund

Väldigt trevligt och inspirerande bemötande. Vi hade höga förväntningar och de uppfylldes mycket väl. Mäklare Petter Lindahl har genom hela försäljningsprocessen varit fokuserad på uppgiften att ge såväl säljare som köpare kontinuerlig och uppdaterad relevant information. Trygghetsskapande bemötande genom att ge rätt information vid rätt tillfälle. God timing och kunskap har givit förtroende. Varmt tack från Annika & Håkan

Marcus D

Tycker allt var helt suveränt!

Ulla E
Mörbybacken

Mötet med säljaren skulle ske kl 9 den 4 sept men Petter meddelade via sms att han var sen pga bilkö. Ingen fanns på kontoret att släppa in oss utan vi fick vänta utanför i svagt duggregn i tio minuter. När vi väl kommit på plats fanns inte handlingarna på bordet. Petter skulle först då börja printa. Han fick problem med skrivaren och gick till sist till ett annat kontor för att låna skrivare. På det sättet blev mötet försenat 30 minuter (på bästa arbetstid). I detta läge borde säljare och köpare kompenseras på något sätt.Jag anser att Petter skulle ha varit bättre förberedd.

Svar från Petter Lindahl

Hej Ulla, Stort tack för din input och jag förstår att känner som du gör. Tråkigt nog så fick vi problem med vår skrivare som jag inte kunnat förutse då den alltid funkat som den ska. Hoppas dock att du känner att jag gjorde det bästa utifrån situationen. Jag strävar alltid efter att göra mitt absolut bästa utifrån de förutsättningarna jag har. Stort grattis till en superfin bostad och ser fram emot att vinna tillbaka glädjen vid tillträdet! Stort tack för feedback ❤

Lucian Alexandru M
Sätra Äng

Jag rekommenderar starkt Petter som fastighetsmäklare. Han säkrade en bra affär för vår fastighetsförsäljning på nolltid.