Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Shervin Hashemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Shervin Hashemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.9. Shervin Hashemi har haft 81 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

288 omdömen om Shervin Hashemi

Sedan starten hos Reco 2022
Elham K
Danderyd Nora

Shervin has been very helpful and answering all the question during the whole process of buying.

Ulrika L
Enebyberg

Shervin var trevlig, påläst och tydlig. Hjälpsam och flexibel för omvisning och kontraktsskrivning. Svarade och återkopplade snabbt.

Gustav S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbybacken

Shervin är en riktigt proffsig mäklare och har en grym kommunikation. Trotts en tuff marknad levererade han enligt önskemål. Hade även kontakt med flera mäklare på fastighetsbyrån Danderyd och samtliga är super härliga. Rekommenderar starkt Fastighetsbyrån Danderyd och Shervin ifall man ska sälja sin bostad.

Ellinore R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbybacken

Superbra! Trevlig och påläst. Bra och snabb kommunikation genom hela processen :) rekommenderar!

Olof Sigvard Daniel Che L
Sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Mycket trevligt bemötande och intresse för affären. Anlitar Shervin gärna igen.

Sarwarul R
Danderyd Nora

Han var mycket organiserad och hjälpsam.

Alexandra J
Mörbybacken

Shervin va otroligt hjälpsam och kunnig om både området och lägenheten vi köpt. En riktig stjärna!

Nancy B
Sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Vi är mycket nöjda med den service vi fått genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet med Shervin var bemötandet professionellt och engagerat, vilket har gjort att vi känt oss trygga från start till finish. Shervins kunskaper om marknaden och rådgivning har verkligen gjort skillnad, och vi har uppskattat de tydliga strategierna som togs fram för att få bästa möjliga resultat. Dessutom är Shervins kommunikation exemplarisk – vi har fått snabb återkoppling oavsett dag el tid på dygnet, och alltid känt oss uppdaterade...

Johan H
Mörbyskogen

Vänligt och personligt bemötande. Upplevde att han kunde området väl och att han ser helheten av affären, vilket hjälpte oss känna oss trygga i vår försäljning. Bra bollplank i våra funderingar och alltid snabb på att återkoppla

Daniel Ö
Sätra Äng

Shervin är mycket professionell och kunnig. Snabb återkoppling och otroligt tillgänglig.