Shervin är engagerad, kunnig, trevlig och professionell mäklare Samarbetet har varit toppen. Rekommenderar starkt!
Shervin Hashemi
Shervin Hashemi är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd
.Shervin Hashemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Shervin Hashemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.9. Shervin Hashemi har haft 81 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
242 omdömen om Shervin Hashemi
Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick vid försäljningen av vår lägenhet. Vi behövde göra försäljningen med kort tidsspann och Shervin gjorde det hela möjligt och med ett gott slutresultat. Vi kan varmt rekommendera Shervin till er bostadsförsäljning.
Trevlig och smidig, allt har fungerat bra för oss som köpare.
Jag vill ge ett stort tack till mäklaren Shervin, som hjälpte mig att köpa en fin lägenhet. Shervin är en duktig mäklare som var professionell, kunnig och lyhörd genom hela processen. Även Roberto och Alexander var mycket hjälpsamma och bidrog till en smidig och trygg upplevelse.
Tydlig och trevlig. Kompetent och kan området och marknaden bra.
Han är diplomatisk, vältalig och arbetar både snabbt och hårt.
Vi har haft en jättefin och bra upplevelse med Shervin! Han har bra koll på sitt område och får en att känna sig trygg och hörd. Otroligt professionell, duktig med människor och snäll. Rekommenderar starkt!
Genuint kunnig, professionell och erfaren med lugn och mycket sympatisk framtoning. Rak, tydlig och koncis utan krusiduller. En mäklare som vinner sina kunders förtroende och förvaltar det mycket väl! Högsta betyg. Rekommenderar varmt!
Mycket trevligt bemötande från början till slut. Shervin är en ytterst kompetent och engagerad mäklare som kommunicerar tydligt och med värme och humor. Han har hela tiden varit tillgänglig för frågor och svarat snabbt. Med honom som mäklare vid ett bostadsköp känner man sig trygg. Jag kan varmt rekommendera honom.
Ett nöje från start till slut. Jag kunde inte ha bett om en smidigare process eller ett bättre resultat. Jag blev handhållen genom hela processen och kunde flyta med utan större ansträngning eller stress. All kommunikation var snabb, tydlig och med stor lyhördhet för mina önskemål. Proffsig, kunnig och med hjärtat på rätt plats. Bästa!