Christoffer är en person som bryr sig om sin arbete . Trevlig av bemöta , rekommenderar varm. MVH Marlene V.
Christoffer Thuresson
Christoffer Thuresson är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv
.Christoffer Thuresson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Christoffer Thuresson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Thuresson har haft 29 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
195 omdömen om Christoffer Thuresson
Christoffer har under hela processen varit lyhörd, snabb och flexibel i sitt sätt att arbeta. Vi har vid ett par tillfällen fått göra tvära kast då förutsättningarna på den avvaktande marknaden snabbt ändrats Återkopplingen har varit bra och bemötandet har varit trevligt. Jag rekommenderar gärna Christoffer till dig som söker mäklare till din bostadsförsäljning.
Christoffer var mycket hjälpsam och flexibel i sitt bemötande. Han välkomnade alla mina frågor och besvarade dem med tålamod och tydlighet. Han hjälpte mig att förstå alla detaljer kring bostadsköpet och var alltid redo att förklara det som var oklart. Jag förväntade mig att få stöd genom denna viktiga process, och Christoffer överträffade verkligen mina förväntningar med sin professionalitet och vänlighet. Dessutom känns det tryggt att han fortfarande är redo att svara på eventuella frågor som kan uppstå i framtiden. Min...
Måste vara den bästa mäklaren i Eslöv. Bryr sig och har bra koll och väldigt hjälpsam.
Professionell. Personligt och ärligt bemötande. Trevlig. Tydlig med vad som gäller.
Trevligt och positivt bemötande. Väldigt kunnig och förklarar bra så att alla berörda förstår vad som förväntas. Vi är mycket nöjda.
Mycket bra. Finns inget att klaga på.
Han är ärlig och positiv och jobbar ordentligt tack för din hjälp Christoffer
Han gav bra feedback om vad som hände och lite hur han tänkte i olika situationer . Alltid öppen för att svara på olika frågor svarade snabbt på frågor och trevligt bemötande
Allt är bra, finns inget negativt. Tydlig, trevlig, återkopplar snabbt. Väldigt nöjd med honom!