Fastighetsbyrån Eslöv

Fastighetsbyrån Eslöv

• BadgeTenYears
4.8
Ring 0413-600 30 Dela

I Eslöv finner du vackra omgivningar som underlättar motion, avkoppling och lek och med sina bra förbindelser tar du dig lätt runt i hela Skåne. Vi på Fastighetsbyrån förmedlar alla typer av fastigheter i området. Självklart villor, lägenheter och fritidshus, men också avstyckade gårdar och lantbruk. Med våra många års erfarenhet...

730 omdömen om Fastighetsbyrån Eslöv

Sedan starten hos Reco 2013

Caroline B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Centralt

Proffesionellt bemötande. Fick svar på frågor och stöd och råd som hjälpte mina i mina beslut.

Ludvig R
Köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Flyinge

Christoffer har på professionellt sätt lett oss genom köpprocessen. Han har varit lätt att få kontakt med och gett bra svar på de frågor som uppstått. Upplevelsen har varit väldigt bra och stabil!

Jovie Llarena L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Eslöv Norr

He was great and very helpful throughout the process of buying the apartment!

Slobodan T
Eslöv Norr

Kenneth var en enastående mäklare som gjorde köpet av vår lägenhet till en smidig och stressfri upplevelse. Med sin expertis och omsorg vägledde han oss professionellt genom varje steg, från sökandet till ett lyckat avslut. Kenneths professionalism och engagemang gjorde verkligen skillnad. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och hängiven mäklare!

Leila S
Centralt

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Hon bemötte oss alltid mycket trevligt och professionellt, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Försäljningen blev en fantastisk upplevelse från början till slut, tack vare hennes tydlighet, kompetens och engagemang. Hon är verkligen skicklig på det hon gör, och vi kan varmt rekommendera henne!

Dajana D
Centralt

En mycket trygg och professionell mäklare som guidar dig genom hela försäljningsprocessen på ett säkert och smidigt sätt. Från första mötet till avslutad affär var hon engagerad, kunnig och alltid tillgänglig för frågor. Jag kan varmt rekommendera Olivia till alla som går i säljtankar!

Svar från Olivia Winberg

Tack för det fina omdömet. Det var ett nöje att få hjälpa dig med din bostadsaffär. Önskar dig nu all lycka till i framtiden!

Christer I
Centralt

Väldigt professionell och kunnig rekommenderas starkt att ni väljer henne till ert bostad!

Svar från Olivia Winberg

Tack Christer för omdömet och för förtroendet med försäljningen av din lägenhet. Önskar all lycka framöver!

Ida B
Centralt

Jag är väldigt nöjd med Olivia som mäklare och kan varmt rekommendera henne! Under hela processen har jag fått ett bra bemötande och kontinuerliga uppdateringar. Hon har varit engagerad och tog sig tid att förklara alla steg på vägen, vilket gjorde att jag kände mig säker och bekväm genom hela affären.

Svar från Olivia Winberg

Tack Ida för det fina omdömet. Vad roligt att se att du är nöjd med din bostadsförsäljning. Tack återigen för förtroendet och lycka till med nästa steg i livet nu!

Malin D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Centralt

Bra med att ge information och återkoppla

Camilla Anna-Kristina N
Sålde sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv

Kanon bra mäklare finns bara gott att säga om honom, hade svar på alla våra frågor :) Fick Kenneth rekommenderad från vän, tog dit ytterligare några mäklare för att jämföra, men valet föll på Kenneth fick en super bra känsla direkt.

Caroline Agneta Monica N
Sålde sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv

Efter att ha mött med ett flertal mäklare landade valet på Kenneth efter att även en vän varmt rekommenderat honom. Kenneth var mycket kunnig och svarade tålmodigt på alla frågor

Inga Gunilla M
Centralt

Vi tycker han har varit tydlig , hjälpsam och lättillgänglig

Anette H
Gårdstånga

Trevligt bemötande. Alltid positiv.

Valeriy K
Centralt

HI. Christoffer was fast in replies and communication. Replied to all questions in professional manner. I will recommend him to my friends in case they need help in this market.

Mattias H
Centralt

Christoffer har hög affärsmannaskap och driv som mäklare. Efter denna försäljningen förstår jag till fullo varför han är den mäklaren med högst betyg på Reco i Eslöv. Med hans fleråriga expertis i branschen kunde han rådgiva på bästa sätt för att få bästa möjliga slutpris. Kan varmt rekommendera Christoffer!

Marlene V
Eslöv Norr

Christoffer är en person som bryr sig om sin arbete . Trevlig av bemöta , rekommenderar varm. MVH Marlene V.

Bo R
Eslöv Norr

Christoffer har under hela processen varit lyhörd, snabb och flexibel i sitt sätt att arbeta. Vi har vid ett par tillfällen fått göra tvära kast då förutsättningarna på den avvaktande marknaden snabbt ändrats Återkopplingen har varit bra och bemötandet har varit trevligt. Jag rekommenderar gärna Christoffer till dig som söker mäklare till din bostadsförsäljning.

Manal O
Eslöv Norr

Christoffer var mycket hjälpsam och flexibel i sitt bemötande. Han välkomnade alla mina frågor och besvarade dem med tålamod och tydlighet. Han hjälpte mig att förstå alla detaljer kring bostadsköpet och var alltid redo att förklara det som var oklart. Jag förväntade mig att få stöd genom denna viktiga process, och Christoffer överträffade verkligen mina förväntningar med sin professionalitet och vänlighet. Dessutom känns det tryggt att han fortfarande är redo att svara på eventuella frågor som kan uppstå i framtiden. Min...

Ibrahim A
Norr

Måste vara den bästa mäklaren i Eslöv. Bryr sig och har bra koll och väldigt hjälpsam.

Laila H
Centralt

Professionell. Personligt och ärligt bemötande. Trevlig. Tydlig med vad som gäller.

Ulla O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Eslöv Tätort

Korrekt och uppdaterad information under hela säljprocessen och försäljningen.

Susanne S
Eslöv Solkullen

Trevligt och positivt bemötande. Väldigt kunnig och förklarar bra så att alla berörda förstår vad som förväntas. Vi är mycket nöjda.

Cherie J
Fridasro

Vi är så nöjda med Olivia som skötte försäljningen av både huset vi köpte och vårt hus vi sålde! För vår del var personkemin med mäklaren väldigt viktig och Olivia fick oss att känna oss trygga. Hon är kunnig inom sitt område och alltid positiv och glad, väldigt duktig på att hålla kontakt med en genom hela processen. Vi rekommenderar Olivia varmt!

Dennis T
Eslöv Tätort

Är exceptionellt nöjd med Kenneth Pedersen på Fastighetsbyrån.

Anders L
Eslöv Tätort

Kenneth är trevlig och serviceminded mäklare, Bra kontakt och uppdateringar hela tiden. Fick en extra visning av lgh några dagar senare 😃 Allting går smidigt och jag är nöjd med Kenneths jobb‼️

Ove Niklas Torgny R
Hurva

Trevlig och hörde vad man sa och bra återkoppling

Ingegärd Marit Petra R
Hurva

Olivia har lyssnat på oss och varit väldigt tillmötesgående på hur vi vill ha det. Hon har varit noga med att delge oss om allt som händer under försäljningen. Under hela tiden har hon varit väldigt trevlig och lätt att prata med.

Jozsef S
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Eslöv Norr

Mycket bra. Finns inget att klaga på.

Egzon T
Centralt

Han är ärlig och positiv och jobbar ordentligt tack för din hjälp Christoffer

Anna-Karin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olivia Winberg en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Bäckdala/västerdala*

Ett bra bemötande men tyvärr lite dålig uppdatering och feedback om hur bostadsköpet gick. Alltid bra och viktigt med en bra feedback för alla parter.

Anna-Karin F
Bäckdala/västerdala

Han gav bra feedback om vad som hände och lite hur han tänkte i olika situationer . Alltid öppen för att svara på olika frågor svarade snabbt på frågor och trevligt bemötande

Jozsef S
Eslöv Norr

Allt är bra, finns inget negativt. Tydlig, trevlig, återkopplar snabbt. Väldigt nöjd med honom!

Sandra L
Eslöv Norr

Trevlig och professionell. Allt gick smidigt till. Är super nöjd.

Anna F
Eslöv Tätort

Blev lite besviken över att inte mäklaren kom på visningen utan skicka en assistent som inte kunde berätta så mycket för oss. I övrigt gick affären snabbt o lätt.

Pontus B
Flyinge

Allt var kanon bra med info under hela köpet av nytt hus!

Dorina M
Eslöv Öster

Mycket trevligt .Väldigt bra bemötande och kommunikation .lyssnar aktiv och förklarar tydligt .

Lillie-Anne S
Marieholm

Jag fick ett mycket gott bemötande av Olivia Winberg. Olivia gav mig bra råd och jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av henne vid försäljningen av huset. Jag kan verkligen rekommendera Olivia.

Jimmy Fredrik H
Löberöd

Trevlig ung kvinna som snabbt knöt ihop försäljningen utan problem. Vi är mycket nöjda.

Ali Abbood T
Köpte sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Marieholm

"Upplevelsen var fantastisk och trevlig, eftersom visnings- och köpprocessen var mycket enkel. Kenneth var ärlig mot oss och svarade på alla frågor

Bozena J
Eslöv Norr

Jag köpte lägenheten han var tillmötesgående

Irja Tuulikki K
Marieholm

Trevlig och kunnig mäklare! Kände oss trygga genom hela affären. Rekommenderar starkt! 5 av 5 möjliga stjärnor till Kenneth!

Alexandra N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Olivia Winberg en del av Fastighetsbyrån Eslöv

Väldigt hjälpsam & förstående

Leif Peder Joachim S
Marieholm

Mycket bra och trevlig! Vid frågor så svarade hon och var kontaktbar vid mejl och telefon.

Maria C
Centralt

En mycket trevlig och engagerad mäklare.

Bengt Göran Mathias N
Väster

Olivia var väldigt enkel att ha kontakt med. Vi var lite stressade i stunden då vi ska flytta långt och inte hade alla bitar på plats. Då kändes det skönt med en lugn mäklare.

Irina I
Eslöv Norr

Punktlig, tydlig, ärlig. Är snabb på att fånga upp frågor och återkoppla. När vi var på visningen så blev Kenneths insats helt rätt: han besvarade alla frågor, lät oss att titta omkring utan att "hänga efter" och kändes mycket trygg och trevlig under hela affären. Jag kan varmt rekommendera Kenneth och kommer troligen anlita honom när det är dags att sälja lägenheten.

Patrik I
Eslöv Norr

Han är väldigt trevlig, lugn och kunnig.

Rasmus A
Eslöv Norr

Extremt smidigt att jobba med Honom, en extremt trevlig person som gör ett exceptionellt jobb

Thea L
Eslöv Norr

Jag fick ett vänligt bemötande både av Olivia och Kenneth. Kunniga och proffsiga båda två kan gärna rekommendera dem

Jonas P
Eslöv Tätort

Bara positivt. Trevlig, proffsig och korrekt. Ger ett förtroendeingivande intryck.