Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv

Kenneth Pedersen har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Kenneth Pedersen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.8. Kenneth Pedersen har haft 18 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

145 omdömen om Kenneth Pedersen

Sedan starten hos Reco 2016
Ulla O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Eslöv Tätort

Korrekt och uppdaterad information under hela säljprocessen och försäljningen.

Dennis T
Eslöv Tätort

Är exceptionellt nöjd med Kenneth Pedersen på Fastighetsbyrån.

Anders L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Eslöv Tätort

Kenneth är trevlig och serviceminded mäklare, Bra kontakt och uppdateringar hela tiden. Fick en extra visning av lgh några dagar senare 😃 Allting går smidigt och jag är nöjd med Kenneths jobb‼️

Anna F
Eslöv Tätort

Blev lite besviken över att inte mäklaren kom på visningen utan skicka en assistent som inte kunde berätta så mycket för oss. I övrigt gick affären snabbt o lätt.

Ali Abbood T
Köpte sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Marieholm

"Upplevelsen var fantastisk och trevlig, eftersom visnings- och köpprocessen var mycket enkel. Kenneth var ärlig mot oss och svarade på alla frågor

Irja Tuulikki K
Sålde sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Marieholm

Trevlig och kunnig mäklare! Kände oss trygga genom hela affären. Rekommenderar starkt! 5 av 5 möjliga stjärnor till Kenneth!

Irina I
Eslöv Norr

Punktlig, tydlig, ärlig. Är snabb på att fånga upp frågor och återkoppla. När vi var på visningen så blev Kenneths insats helt rätt: han besvarade alla frågor, lät oss att titta omkring utan att "hänga efter" och kändes mycket trygg och trevlig under hela affären. Jag kan varmt rekommendera Kenneth och kommer troligen anlita honom när det är dags att sälja lägenheten.

Patrik I
Eslöv Norr

Han är väldigt trevlig, lugn och kunnig.

Rasmus A
Eslöv Norr

Extremt smidigt att jobba med Honom, en extremt trevlig person som gör ett exceptionellt jobb

Håkan J
Köpte sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Harlösa

Alert och trevlig och alltid på sitt jobb Kenneth gör det enkelt att vara kund