Vi är så nöjda med Olivia som skötte försäljningen av både huset vi köpte och vårt hus vi sålde! För vår del var personkemin med mäklaren väldigt viktig och Olivia fick oss att känna oss trygga. Hon är kunnig inom sitt område och alltid positiv och glad, väldigt duktig på att hålla kontakt med en genom hela processen. Vi rekommenderar Olivia varmt!
Olivia Winberg
Olivia Winberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv
.Olivia Winberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Olivia Winberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Winberg har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
37 omdömen om Olivia Winberg
Trevlig och hörde vad man sa och bra återkoppling
Olivia har lyssnat på oss och varit väldigt tillmötesgående på hur vi vill ha det. Hon har varit noga med att delge oss om allt som händer under försäljningen. Under hela tiden har hon varit väldigt trevlig och lätt att prata med.
Ett bra bemötande men tyvärr lite dålig uppdatering och feedback om hur bostadsköpet gick. Alltid bra och viktigt med en bra feedback för alla parter.
Jag fick ett mycket gott bemötande av Olivia Winberg. Olivia gav mig bra råd och jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av henne vid försäljningen av huset. Jag kan verkligen rekommendera Olivia.
Trevlig ung kvinna som snabbt knöt ihop försäljningen utan problem. Vi är mycket nöjda.
Väldigt hjälpsam & förstående
Mycket bra och trevlig! Vid frågor så svarade hon och var kontaktbar vid mejl och telefon.
En mycket trevlig och engagerad mäklare.
Olivia var väldigt enkel att ha kontakt med. Vi var lite stressade i stunden då vi ska flytta långt och inte hade alla bitar på plats. Då kändes det skönt med en lugn mäklare.