Positiv, drivande. Kände mig väl bemött och hörd från första kontakt tills signatur var skriven.
Jonathan Haug
Jonathan Haug är mäklare på Fastighetsbyrån Forshaga
.Jonathan Haug har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Jonathan Haug har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Haug har haft 41 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
40 omdömen om Jonathan Haug
Trevlig och positiv utan att vara för säljande , återkopplade över både telefon och Mail efter överenskommelse så hela affären från att vi var intresserade till att vi gjorde affären flöt på smidigt
Mycket trevlig och tillmötesgående
Trevlig, positiv och mycket hjälpsam mäklare. Han gjorde försäljningen på ett sådant sätt att jag kände lugn och trygghet.
Jättebra! Jonathan är proffs på det han gör. Vänlig lugn, jag fick förtroende för honom direkt. Han såg till att vi kunde hänga med i försäljningen. Han är en jättetrevlig och kunnig mäklare. Mvh Irma Ellström.
Jonathan är en lättsam person som är enkel att prata med och har kunderna i fokus.
Jag upplever att mäklaren hela tiden tagit hänsyn till mina tankar och funderingar. Mäklaren har alltid varit kontaktbar och mött mina förväntningar på ett bra sätt, alltid agerat proffisionellt men inte utan en personlighet som speglat trygghet. Jag har haft fullt förtroende för Jonathan som mäklare och vi en framtida eventuellt försäljning så skulle han vara mitt första val i att sköta den affären. Mina förväntningar var en husförsäljning och förväntningarna möttes.
Jonathan var supertrevlig och påläst vilket gjorde hela vårt köp smidigt. Vi är så nöjda!
Jonathan är verkligen ett proffs i sitt yrke. Alltid vänlig och vaken i sitt uppdrag. Sköter vår försäljning på bästa sätt. Rekommenderas!
Bra bemötande. Förstod vår situation och anpassade sitt arbete därefter. Mycket bra återkoppling på händelser under budgivning. Överlag gavs ett professionellt intryck.