Jonathan Haug

Jonathan Haug

Jonathan Haug är mäklare på Fastighetsbyrån Forshaga

Jonathan Haug har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Jonathan Haug har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Haug har haft 52 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

65 omdömen om Jonathan Haug

Sedan starten hos Reco 2024
Marcin P
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Jag blev bemött på ett väldigt professionellt sätt. Jonathan var hjälpsam och trevlig. Jonathan levde upp till mina förväntningar och även lite till. Upplevelsen kändes väldigt trygg och är jätte tacksam över vad Jonathan hjälp mig med. Även mer än vad jag förvänta mig.

Gunilla K
Östra Lersätter

I vår försäljning av vårt hus var Jonathat en supermäklare och överträffade våra förväntningar, hade haft huset ute till försäljning ca 1,5 år innan jonathan tog över som mäklare. När han väl tog över gick det på bara några månader så var huset sålt 😁

Linus E
Östra Lersätter

Lättillgänglig och bra dialog

Emelie B
Runnevål

Jonathan har varit väldigt tillmötesgående, trevlig och lätt att få tag på. Vi har känt oss trygga genom hela processen och haft en god kommunikation med honom. Vi tycker Jonathan känns genuin, pålitlig och enkel att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda med vår första köpupplevelse genom honom.

Peter S
Runnevål

Jonathan är väldigt kunnig inom sitt område. Hela processen från första kontakten till att huset blev sålt har hela tiden varit mycket bra. Snabb återkoppling från Jonathan på alla våra frågor.

Mathilda Ö
Kil - Fagerås

Superhärlig mäklare , rak och proffesionell men ändå mjukt och varmt bemötande ! Det var vårat första husköp för både mig och min sambo och Jonathan hade stenkoll på allt vi inte hade nån aning om vad gällande husköp. Vi är jättenöjda med vårat nya hem och Jonathans fina bemötande !

Mikael K
Trångstad

Alltid positiv och trevlig. Bra återkoppling och uppdatering genom säljprocessen.

Marie G
Forshaga - Centralt

Trevlig, lättsam , engagerad och duktig. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med.

David S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga
Centralt

Var väldigt driven, hittade en väldigt bra lösning. Förstående för våran situation och genuint vill vad som var bäst för oss.

David S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga
Forshaga-Lundagård

Väldigt trevlig och hjälpsam. Förstående i våran situation, genuint intresserad av oss och vill hjälpa oss hitta en bra lösning.