Trevlig, lättsam , engagerad och duktig. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med.
Fastighetsbyrån Forshaga
Nära till grönskande natur och med Klarälven strömmande genom kommunen, Forshaga har ett utmärkt geografiskt läge här ungefär 20 km norr om Karlstad. Här finner du många barnvänliga tätorter och det finns även goda boendemöjligheter på landsbygden i området. Fastighetsbyrån sitter i centrala Forshaga och hit är du alltid välkommen...
408 omdömen om Fastighetsbyrån Forshaga
Sedan starten hos Reco 2013
Vi har fått ett mycket gott bemötande genom att Ebba haft en bra dialog med oss säljare genom hela förloppet. Vi har känt oss sedda, hörda och fått bra stöd av Ebba genom alla steg. Vi kommer varmt rekommendera vänner och bekanta att vända sig till Ebba vid bostadsförsäljning/bostdsköp.
Var väldigt driven, hittade en väldigt bra lösning. Förstående för våran situation och genuint vill vad som var bäst för oss.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Förstående i våran situation, genuint intresserad av oss och vill hjälpa oss hitta en bra lösning.
Vi kan verkligen rekommendera Jonathan på Fastighetsbyrån i Forshaga som är en seriös och påläst mäklare som är engagerad i sina kunder och bra på att snabbt återkoppla.
Bra bemötande, lätt att få tag på och kunnig.
Bra service och trevligt bemötande. Upplevde att vi hade bra kontakt och kommunikation under hela processen.
Väldigt professionell! Besvarade alla våra frågor så gott som det gick, och återkopplade med svar på de tuffare frågorna väldigt snabbt. Tog vår osäkerhet och oro väldigt bra, då detta var vårt första husköp. Vi är mycket nöjda!
Kunnig och gav inga falska förhoppningar om pris eller tidsåtgång för försäljning. Svarar snabbt på mail och sms. Rekommenderas!
Jonathan är en väldigt trevlig och seriös mäklare! Man känner sig väldigt trygg med att ha med han att göra!
Bra kontakt under hela bostadsköpet, är helnöjd!
Johnathan gjorde ett bra jobb!
Snäll och jordnära person, lyhörd och lyssnar. Lugn i kundkontakt
Trevlig och engagerad mäklare!
Duktig mäklare som hade bra kommunikation med oss under hela husköpet.
Snäll och trevlig. Engagerad och tydlig i sitt arbete.
Bästa mäklaren enligt mig. Snabb och effektiv samt tydlig med allt som gör man känner sig trygg i att sälja huset. Rekommenderar honom starkt Hans Törnberg
Toppklass! Enkelt och rolig försäljning! Uppskattar Jonathan ms engagemang!
Vi är super nöjda med valet!!! Jonathan har kommit med massa bra tips och idéer, alltid svarat på telefonen vilket uppskattades väldigt mycket. Det resulterade att vi fick sålt vårat hus vid första försöket utan någon krångel. Vi kan varmt rekommendera Jonathan till alla! Bästa betyg från oss!
Positiv, drivande. Kände mig väl bemött och hörd från första kontakt tills signatur var skriven.
Trevlig och positiv utan att vara för säljande , återkopplade över både telefon och Mail efter överenskommelse så hela affären från att vi var intresserade till att vi gjorde affären flöt på smidigt
Mycket trevlig och tillmötesgående
Lätt att få tag på, hjälpsam och kunnig.
Väldigt lyhörd för våra önskemål. Jobbat aktivt föreslagit olika lösningar. Värderade huset bra. Hjälpt till med olika kontakter.
Trevlig, positiv och mycket hjälpsam mäklare. Han gjorde försäljningen på ett sådant sätt att jag kände lugn och trygghet.
Jättebra! Jonathan är proffs på det han gör. Vänlig lugn, jag fick förtroende för honom direkt. Han såg till att vi kunde hänga med i försäljningen. Han är en jättetrevlig och kunnig mäklare. Mvh Irma Ellström.
Jonathan är en lättsam person som är enkel att prata med och har kunderna i fokus.
Jag upplever att mäklaren hela tiden tagit hänsyn till mina tankar och funderingar. Mäklaren har alltid varit kontaktbar och mött mina förväntningar på ett bra sätt, alltid agerat proffisionellt men inte utan en personlighet som speglat trygghet. Jag har haft fullt förtroende för Jonathan som mäklare och vi en framtida eventuellt försäljning så skulle han vara mitt första val i att sköta den affären. Mina förväntningar var en husförsäljning och förväntningarna möttes.
Jonathan var supertrevlig och påläst vilket gjorde hela vårt köp smidigt. Vi är så nöjda!
Engagerad och kompetent mäklare som fick oss säljare att känna en trygghet i processen.
Jonathan är verkligen ett proffs i sitt yrke. Alltid vänlig och vaken i sitt uppdrag. Sköter vår försäljning på bästa sätt. Rekommenderas!
Bra bemötande. Förstod vår situation och anpassade sitt arbete därefter. Mycket bra återkoppling på händelser under budgivning. Överlag gavs ett professionellt intryck.
Hej! Vi är så tacksamma för att vi valde Jonathan Haug som vår mäklare. Jonathan är lyhörd ,trevlig , proffsig och alltid vänlig. En trygg person som guidat oss förnämligt i vårt beslut att sälja vårt hus. Han sammanförde oss med de nya husägarna på ett föredömligt sätt! Vi rekommenderar Jonathan på det varmaste!! Vänligen Gunnar och Rakel Lindgren
Etthundra procent nöjd från början till slut!
Han gjorde ett grymt bra jobb!!
Vi är supernöjda med Jonathan, mötte oss på våra villkor, smidig kontakt och lätt att få svar när vi hade frågor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Enkel att ha med att göra. Uppfyllde mina förväntningar.
En trevlig och bra mäklare med bra bemötande
Jag blev bemött och omhändertagen på ett alldeles utmärkt sätt. Jag har ingenting att klaga på.
Hej Jag tycker att Jonathan är professionell i sitt jobb. När jag mötte honom första gången trodde jag att han skulle vara stel eller osäker, men det var helt tvärtom. Det kändes som att man redan kände honom, och han behärskar de sociala koder som behövs i samhället. Tips att han ska vila nära han är ledig 😀
Mycket behaglig som person, lyhörd och uppmärksam.
Jonathan är proffsig och mycket trevlig, kan varmt rekommendera.
Trevligt bemötande, lätt att ha kontakt med, gav bra tips och råd under hela sälj processen
Jonathan är mycket trevlig, och ingav ett stort förtroende från första stund. Han har hjälpt oss igenom hela processen, och trots att vi måste ha haft 1000 frågor har alltid varit där som ett stöd för oss.
Trevlig och hjälpsam. Fixade extra visning snabbt, då jag inte kunde vara med på första. Ringde extra till säljarna för att få svar på våra frågor.
Jonathan har varit en väldigt trevlig, hjälpsam och driven mäklare! Vi är väldigt nöjda och tacksamma med hela processen!
Väldigt lättsam och seriös att ha att göra med
Veldig kjekk og imøtekommende ung mann. Kan anbefales.
Mycket bra, proffesionell, kunnig, erfaren, positiv!
Allt va kanon hjälpsam MVH Niklas