Gustav Fällström

Gustav Fällström

Gustav Fällström är mäklare på Fastighetsbyrån Götene

Gustav Fällström har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Gustav Fällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Fällström har haft 45 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har god lokal- och kundkännedom, är noggrann i mitt jobb och kan framhäva en bostad på ett mycket bra sätt. Dessutom är jag lugn, metodisk och social och gillar att träffa människor.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag sjunger i kör och har intresse för sport.

Hur ser din drömbostad ut?
Det är mitt föräldrahem. En gård från 1800-talet.

Vad vet vi inte om dig?
Utöver att ha läst till fastighetsmäklare så är jag utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och historia. Bra erfarenhet att ha med sig i fastighetsmäklaryrket!

2024-04 - 2025-03

292 omdömen om Gustav Fällström

Sedan starten hos Reco 2016
Ahmed A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Götene Tätort

Duktig mäklare, rekommenderas, förklarar planen val.

Iman A
Götene Tätort

Vi träffade Gustav flera gånger på visningar, han har jättebra bemötande och jobbar på professionellt sätt där förklarar han detaljer som vi kanske inte tänker på i början, och kan svara på alla frågor som säljare eller köpare kan fråga.

Mimmi A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Götene Tätort

Väldigt trevligt, engagerad och tillmötesgående.

Erik Z
Lundsbrunn

Jag känner Gustav sedan tidigare.Jag är mycket nöjd med honom

Mariana S
Lundsbrunn

Gustav är kunnig och insatt i sitt arbete. Han är oxå lättsam och trevlig.

Therese Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Hällekis

Han var lätt att ha att göra med, inga konstigheter.

Maria O
Lundsbrunn

Mycket professionell och kunnig! Och Mycket bra personligt bemötande mot alla han har kontakt med!

Jesper A
Lundsbrunn

Har är väldigt proffsig när det kommer av bemötande mot både mig som köpare och mot säljaren. Duktig på att förklara och diskutera hur det kommer gå till väga vid köp/sälj av bostaden.

Simon E
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Götene Tätort

Trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt och väldigt tydligt och bra.

Kent M
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Fällström en del av Fastighetsbyrån Götene
Götene Tätort

Helt suverän. Kunnig och tydligt. Hade en sk.röd tråd som han följde. Bra information på vad som gäller vid husförsälning. Som sagt riktig djälka bra, till skillnad mot det stolpskott till mäklaren som jag hade när jag köpte huset 1989. Med andra ord , man kan nog inte få en bättre mäklare.

Svar från Gustav Fällström

TACK Kent! Vi har varit ihärdiga men till slut nådde vi en affär med rätte köparen. Det känns riktigt bra! /Gustav Fällström