Calle Lövgren

Calle Lövgren

Calle Lövgren är mäklare på Fastighetsbyrån Skara

Calle Lövgren har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Calle Lövgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.7. Calle Lövgren har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

104 omdömen om Calle Lövgren

Sedan starten hos Reco 2019
Nasersha A
Skara Öst - Landsbygd

Calle är trevlig, smart och klok mäklare. Jag skulle gärna rekommendera honom till mina vänner.

Adam L
Köpte sitt hus med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skara Öst - Landsbygd

Väl bemötande och professionellt jobbat vid försäljningen

Anita W
Skara Tätort

Rätt man på rätt plats. Noggrann och tillmötesgående, ser till kundes bästa. Känns erfaren i sitt arbete som mäklare. Kommer rekommenderas i framtiden!!

Christer P
Köpte sitt hus med hjälp av Calle Lövgren en del av Fastighetsbyrån Skara
Skaraberg

Har inget att klaga på trevligt mottagande mm

Ulrika Maria S
Skara Tätort

Trevligt bemötande Han gjorde väldigt mycket och informerade mig och var väldigt bra med kommunikationen

Mattias A
Skara Väst - Landsbygd

Calle har hanterat min försäljning på ett mycket proffisionellt och förtroendeingivande sätt. Han har jobbat på ett effektivt sätt och hållit mig uppdaterad om försäljningen. Jag är mycket nöjd med att ha haft Calle som min mäklare och skulle varmt rekommendera honom till andra.

Malin K
Skaraberg

Vi har blivit mycket bra bemötta av Calle och han har varit väldigt tillmötesgående. Han har hjälpt oss i våra val av försäljningen av vårt hus vilket resulterade i en mycket bra försäljning. Våra förväntningar på Calle som mäklare och hans jobb uppfyllde helt klart våra förväntningar. Vi kan helt klart rekommenderar Calle till andra som går i tankar att sälja sin bostad.

Lena J
Skara Tätort

Lämnar ett boende, inköpt 1986 Känner förtroende för Calle Lövgren Han känner till marknaden 👍 Ger goda råd 👍 Jag är mkt nöjd med vår kontakt Och slutresultatet 👍 Tack Calle ❤️

Eva E
Skara Tätort

Bemötande är mycket bra. Tyvärr har ju inte fastigheten blivit såld ännu under ett år då vi skrev kontrakt.

Pamuan S
Skara Tätort

Vi kan varmt rekommendera Calle som mäklare när du vill sälja din lägenhet. Allt gick smidigt till från första kontakten och det tog knappt 1 månad innan vi fick lägenhet sålt. Calle var tillmötesgående och professionell.