Christofer är väldigt trevlig och hjälpsam, gjorde fantastiskt jobb
Christofer Svensson
Christofer Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Christofer Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Christofer Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 331 omdömen med ett betyg på 4.8. Christofer Svensson har haft 78 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
331 omdömen om Christofer Svensson
Noggrann, proffsig och varm. Snabb och enkel att kommunicera med. Kunnig och uppriktig.
Mycket fint bemötande. Han levde upp till mina förväntningar. Kan rekommendera honom till andra.
Bemötandet var proffsigt och trevligt, han vet vad han pratar om. Vi hade förväntningar på en snabb försäljning vilket mäklaren förstod och levde upp till. Vi upplever Christofer som en enkel, lättsam och mycket kunnig person och kan varmt rekommendera honom till andra.
Smidig och snabb kommunikation, bra information och arbetade fint både för säljarna och för oss som köpare.
Trevligt, vänligt, personligt och professionellt bemötande. Förväntade mig att få ett tryggt stöd i en för mig okänd situation och det fick jag. Kändes mycket bra. Han förutspådde vad som skulle hända och det var också precis det som hände, Han kan sitt jobb den där Christofer :o)
Profissionell, lugn och trygg.
När vi bestämde oss för att anlita C. Svensson för vårt uppdrag, var det vår fjärde försäljning som han handlade. Och han har inte gjort oss besviken denna gång heller. För det fall att vi ska genomföra ytterligare försäljningar i området, tvekar vi inte att dels använda Svensson för uppdraget, dels rekommendera honom till andra (om vi inte tycker att vi ska ha honom för oss själva).. Jag tror att ovanstående är tillräckligt för att ge vår bild av samarbetet med Svensson. Stefan Axelsson
Tillmötesgående, lösningsfokuserad och tålmodig. Bra service och alltid tillgänglig!
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått av Christofer vid försäljningen av min bostad. Han var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att besvara mina frågor. Jag kan varmt rekommendera Christofer.