Valencia was great. Advised on buying our new place and good at selling our current place.
Valencia Can
Valencia Can är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Valencia Can har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Valencia Can har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 387 omdömen med ett betyg på 4.9. Valencia Can har haft 83 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
387 omdömen om Valencia Can
Stort tack till Valencia för ett genomgående proffsigt intryck och genuint engagemang där våra behov alltid va i fokus. Rekommenderar varmt!
Vi nämnde det för Valencia vid kontraktsskrivning att vi tyckte hon var en grym mäklare. Lugn, saklig och supertrevlig. Vi är väldigt trygga i processen med henne då hon kommunicerar på tydligt sätt. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne till alla som ska sälja eller köpa bostad 💯💯💯
Valencia var mycket bra på att läsa av våra behov, med snabb återkoppling och tydlig information.
Valencia var superbra! Jag kände mig lugn och trygg som förstagångsköpare. Hon hjälpte och stöttade mig genom hela processen. Definitivt den bästa mäklaren jag har träffat.
Hon va inte bara en mäklare utan coachade med hela sälj- och köpprocessen. Sålde min lägenhet på rekordtid och över värdering.
Proffsigt och bra bemötande. Blev en väldigt smidig och snabb process.
Valencia var lyhörd, fokuserad och oerhört professionell från början till slut. Hennes engagemang och erfarenhet väger tungt i val av mäklare!
Väldigt bra mäklare. Sålde min lägenhet för önskat pris inom en vecka. Trevligt bemötande och ett stort stöd genom hela processen.
Valencia anlitades av säljaren och vi som köpare upplevde ett mycket trevligt bemötande. bemötande