Hade inte kunnat vara nöjdare med Valentina som mäklare. Känt mig trygg hela vägen 🌟
Valentina Nikolic
Valentina Nikolic är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Valentina Nikolic har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Valentina Nikolic har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Valentina Nikolic har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
16 omdömen om Valentina Nikolic
Bra bemötande, kunnig och possitiv
Valentina var trevlig, snabb och tydligt säljfokuserad från första sekund vi kom i kontakt. Hon har alltid varit enkel att nå per sms och telefon vid behov och ett fantastiskt bollplank för alla frågor jag haft. Känt mig så trygg med Valentina genom hela säljprocessen, vill verkligen rekommendera henne varmt till alla som ska sälja sin bostad!
Valentina var bra på alla sätt. Mycket nöjd med hennes bemötande.
Engagerad, varm och vänlig! Extra plus för att hon kom förbi vid fotografering av lägenheten och hjälpte till.
Väldigt trevlig mäklare med stor kompetens inom yrket. Snabb försäljning i denna period som inte var förväntat ett så snabbt avslut!
Mycket trevligt mäklare därav mitt höga betyg. Effektiv med stor erfarenhet inom branschen.
Professionell, tydlig och hör av sig kontinuerligt med uppdateringar om försäljningen. Högsta rekommendationen!
Jag fick bra information och hjälp och trevligt bemötande,
En mycket trevlig och kunnig mäklare.