Professionellt och trevlig bemötande, rekommenderar starkt !
Enkidu Afram
Enkidu Afram är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Enkidu Afram har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Enkidu Afram har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.6. Enkidu Afram har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
144 omdömen om Enkidu Afram
Bemöttes väl av Enkidu. Levde upp till mina förväntningar. Jag är nöjd.
Bra bemötande . Levde upp till våra förväntningar. Ringer snabbt tillbaka vid behov .
Enkidu var trevlig och enkel att arbeta med
Bemötandet har varit trevligt och tillmötesgående på alla sätt. Enkidu har lyssnat in och förklarat väl. Tillgängligheten har varit hög via mail, sms och telefonkontakt, dagar/kvällar och helger. Vid några tillfällen har vi uppfattat att arbetsbelastning har varit hög, stressig vilket har märkts av i dialoger och efter visning har lampor lämnats påslagna och att balkongdörren inte var låst efter en visning.
God kommunikation, mycket energi och positiv! Hade koll på läget och kunde svara på alla frågor gällande lägenheten och bostadsköpet.
Är verkligen nöjd med Enkidu😊 Han var lyhörd för mina önskemål och vaskade fram en lägenhet som kommer passa mig perfekt och även för min son!
Realistisk iom försäljning, pris mm men ändå positiv viilket kändes tryggt för mig som säljare. Inga fagra löften som sedan inte kunde infrias och är nöjd med min försäljning
Lätt att ha att göra med, svarar snabbt på frågor, trevlig MVH marie
Mycket proffsig, tillmötesgående och driven