Trevligt och proffsigt bemötande. Mäklaren var lyhörd och informerade under hela försäljningen. Vi är tacksamma för en smidig och snabb försäljning.
Andreas Ludvigsson
Andreas Ludvigsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Andreas Ludvigsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Andreas Ludvigsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Ludvigsson har haft 11 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag träffar många människor i jobbet, och det är denna sociala bit som är intressant i sig. Sedan dyker det givetvis upp situationer som både kan vara glädjande och sorgsna. I vilket fall som är det möjligheten att få hjälpa mina kunder i just deras livssituation något som tillfredsställer mig i min yrkesroll.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag arbetar med kundfokus. Det hela handlar om att möta varje kunds särskilda behov oh önskemål. Lägg därtill 100% vilja och envishet så har du ett vinnande koncept. Jag jobbar tills du blir nöjd!
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag att aktivera mig på alla möjliga sätt. Det behöver inte nödvändigtvis röra sig om att träna, utan kan bara vara en tur på stan, en fika med goda vänner eller en match Padel. Fast det sistnämnda är förvisso en träningsform. Jag tycker kort och gott om när det händer grejer.
2023-11 - 2024-10
197 omdömen om Andreas Ludvigsson
Tack för ett fint omdöme och en bra affär :)
Hej! Vi har precis inhandlat en villa i Halmstad via Fastighetsbyrån, Halmstad och underbara mäklaren Andreas Ludvigsson! Vi har haft många mäklare genom åren både bra och mindre bra men Andreas var den allra bästa hitintills. Han är engagerad, påläst, otroligt vänlig, tillgänglig och ser till att både säljaren och köparen är nöjda! Vi skulle med nöje anlita honom om och om igen!!! Rekommenderas varmt av oss! Nada och Per
Hej Nada och Per, Stort tack för de superfina raderna, det värmer! Jag är helt övertygad om att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya fina hus :)
Vi kan varmt rekommendera Andreas till alla som är ute efter en pålitlig, engagerad och kunnig mäklare.
Kul att höra, Albert - Tack för att du tog dig tid att lämna en Reco :)
Andreas har bemött våra funderingar och farhågor på allra bästa sätt. Han är ödmjuk i sin framtoning vilket var den främsta anledningen till att vi valde honom! Helt enkelt en toppenmäklare!
Tack snälla för de fina orden, det uppskattas!
Lättsam och snabb på återkoppling. Tryggt och engagerat bemötande och ett bra stöd vid alla funderingar och frågor.
Kul att höra, Kristin. Tack för ett fint samarbete!
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam.
Tack för ett fint omdöme Joel!
Andreas är mycket engagerad, positiv och lätt att samarbeta med. Han är snabb på respons då jag kontaktar honom och mycket flexibel i våra önskemål. En väldigt trevlig person som har gjort ett strålande jobb med försäljning av vårt älskade hus från 1840-talet och hjälpt oss att hitta precis rätt köpare. Cecilia Malmström
Stort tack för dina ord, det värmer. Tack själv för ett fint samarbete!
Andreas är engagerad och ville verkligen hitta de rätta köparna. Han är kunnig och professionell samtidigt som han är trevlig och personlig. En förbättringsåtgärd jag ser är att han behövde haft hjälp med formuleringarna i försäljningsannonsen.
Tack för ett fint omdöme, Dagmar!
Strålande, trevlig och tillmötesgående!
Tack så mycket för de vänliga orden :)
Professionell mäklare med glimten i ögat.
Kul att höra, tack snälla Elin!