Jag vill varmt rekommendera Patrik som mäklare. Som köpare kände jag mig väldigt trygg genom hela processen tack vare hans goda bemötande och tydliga kommunikation. Patrik var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och guidade mig noggrant genom varje steg, vilket gjorde köpet både smidigt och bekvämt. Hans kunskap och lyhördhet gjorde att jag kände mig säker på att jag fattade rätt beslut. Jag är otroligt nöjd och tacksam för Patriks stöd under hela köpprocessen.
MOHV Halmstad
Här i Halmstad erbjuder vi på MOHV en mäklartjänst med ett vinnande koncept - du är med och bestämmer allt med din mäklare. Vi på MOHV har ett varumärke som bygger på framåtanda, nytänkande och kreativitet. Det genomsyrar hela företaget att vilja ditt bästa som kund och hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vårt kontor i...
992 omdömen om MOHV Halmstad
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt bemötande och snabb kontakt på sms och telefon. Kan rekommenderas! Marknaden gjorde att försäljningen tog väldigt lång tid och Claudia gjorde vad hon kunde utifrån läget med höga räntor och hög inflation. Till slut lyckades vi få till en försäljning och den löste hon perfekt!
Positiv och professionell. Rekommenderas varmt.
Belv bemött på ett respektfullt och vänligt sätt, ödmjuk och trevlig. Anton levde upp till våra förväntningar. På kontraktsdagen tog sig tid för att förklara allt.
Anton har motsvarat alla förväntningar och gjorde ett lugnt och proffsigt intryck från början. Guidade min husförsäljning från start till mål på ett tryggt, noggrannt och entusiasmerande sätt. Kan varmt rekommendera både Anton och MOHV.
Vi köpte vår bostadsrätt av Marcus efter en lång tid av visningar med olika i mäklare. Redan då var vi rörande överens om att Marcus bemötande som närvarande, påläst och behaglig är precis så man vill bli bemöt under en visning. Därför var valet självklart vid senare försäljning. Försäljningen var proffsigt hanterad mot oss som säljare och även mot köparen. Vi fick vår bostad såld i rekordfart till ett bra pris. Kan bara varmt rekommendera Marcus!
Trevligt bemötande från första stund, både i sms, telefon och träff! Lätt och snabb återkoppling, positiv energi.
Throughout my search for an apartment to buy, I met Marcus on two ocassions to view different apartments. Marcus was calm and levelheaded throughout the house view and buying process. He did not try to hurry me into buying any of the apartments. Instead he listen to my expectations. He explained in detail how the buying process unfolds. I also believe that he is trustworthy by carefully explaining my rights and obligations as a buyer. He was fair and helpful.
Marcus är seriös och är väldigt tillgänglig för alla frågor. Allt fungerade smidigt från start till försäljning. Kan verkligen rekommendera Marcus!
Halmstads bästa mäklare 👍 Ett stort engagemang hela vägen från värderingen till försäljningen, rekommenderar varmt!
Marcus har varit väldigt duktig, trevlig och till stor hjälp under hela processen. Som förstagångsköpare av en bostadsrätt hade jag många frågor, och Marcus var alltid tillgänglig för att förklara och guida mig genom alla steg på ett tydligt och tryggt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och trygg med hans professionella bemötande.
Väldigt trevligt bemötande, bra på sitt jobb
Vi kände oss väldigt väl bemötta från start till mål. Marcus gjorde oss uppmärksamma på saker som kunde göra så lägenheten såg mer tilltalande ut och han rådgjorde även i ekonomiska frågor. Uppskattar också att han kontaktade möjliga kunder som han visste hade varit på visning av liknande lägenheter tidigare. Vår förhoppnings var att få sålt lägenheten till utgångspris, hade dock ganska realistiska förhoppningar men Marcus lyckades!!
Mycket seriös! Ute huset till salu i ett år med en annan mäklare så jag hade inga förväntningar, men Patrik sålde det redan efter 2 visningar. Han tog sig an försäljningen med en stor ansvarskänsla som t.ex. vara med under hela besiktningen och väldigt pedagogiskt förklarat alla delar av försäljningen till mig som okunnig säljare
Marcus är vänlig, noggrann och tydlig. Det har känts tryggt att ha Marcus med sig genom hela försäljningsprocessen.
Väldigt lättsam och enkel att ha göra med. Väldigt engagerad genuin och hjälper en hela vägen med försäljningen och även leta efter nytt boende.
Trevligt bemötande och tydlig kommunikation.
Toppenmäklare! Inger stort förtroende , handlingskraftig, peppande och förstående i att det är jobbigt för kunden att sälja sitt hus. Vi rekommenderar honom varmt
Snabbt och smidigt Bekymmersfritt och förtroendeingivande
Mycket kompetent och stort kontaktnät. Löste försäljningen av vår lägenhet väldigt smidigt.
Mycket kompetent mäklare som vet vad han gör. Inget är omöjligt och står alltid till tjänst. Lördag kväll som söndag kväll. Är väldigt nöjd med hela upplägget och allt som blev sagt va möjligt. Kommer absolut att använda denna mäklaren igen. Rekommenderar dom varmt. Mvh SJ
Från första kontakt till köp har Marcus gett ett proffsigt intryck och varit tillgänglig för att svara på alla frågor och funderingar jag haft kring bostaden. Då det var mitt första köp visste jag inte vad jag hade att vänta men Marcus gjorde ett bra jobb med att förklara processen. Skulle absolut rekommendera Marcus och Mohv.
Smidig, kunnig och upprätthöll en bra kommunikation. Lotsade oss igenom hela försäljningen tryggt och enkelt.
Otroligt trevlig o tillmötesgående. Kunnig på fastigheten o bra kommunikation med styrelse. Jag/vi är kononnöjda.
Marcus är duktig på att informera och förklara. Jag känner mig trygg med honom. Han berättade om bostadsmarknaden i Halmstad vilket var bra eftersom jag inte har någon anknytning till staden.
Kort och gott så har Patrik varit en tydlig, positiv och trygg mäklare! Vi är jättenöjda över allt från visning till kontraktskrivning!
Patrik är den bästa mäklaren vi haft att göra med. Han jobbar hårt och finns alltid där om man har frågor. Närsom. Han är kunnig och effektiv!
Super bra bemötande av en trevligt mäklare 👍
Marcus var mäklaren som sålde lägenheten då jag köpte den för nästan 7 år sedan. Jag valde Marcus som mäklare eftersom jag vet att han har stor kunskap om området och bostadsrätter i området. Marcus är tydlig med sina rekommendationer och har ett gott omdöme gällande timing. Marcus är alltid glad och trevlig, och han bjuder på sig själv. Mötena är välplanerade och effektiva. Informationen han ger är rak och tydlig. Jag kan rekommendera Marcus som mäklare vid bostadsrättsaffärer.
Varmt mottagande, professionell, mycket kunnig och engagerad.
Anton Lind hade ett mycket trevligt sätt att bemöta oss och tog väl hand om oss under visningen samt gick igenom kontraktet på ett lätt förståeligt sätt när vi skulle skriva på det.
Professionell, trevlig, lugn och tydlig. Marcus jobbade med andan i topp hela vägen i mål trots en otacksam marknad från en säljares perspektiv Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Marcus till andra som ska sälja bostad eller köpa för den delen
En mkt kunnig mäklare som hjälpte oss genom köpet av lägenheten.
Mycket bra Trevligt bemötande bra upplysning om hur husförsäljning skulle gå till. Bra upplysning under tiden budgivningen pågick
Mycket bra bemötande, trevlig, och kunnig såväl vid visningar som vid mötet för att skriva kontrakt
Professionell, engagerad och kunnig. Höll en informerad genom hela processen och hade ett jättebra driv, supernöjd med allt från start till mål! :) Bra jobbat Marcus!
Mycket kompetent, även fantastiskt trevlig i sitt bemötande. Marcus gjorde affären trygg för mig som köpare, då han snabbt återkopplade med bra svar till en.
Lugn, saklig och proffsig. Väldigt informativ vilket har känts tryggt i affären.
Bra bemötande (2 visningar) engagerat och proffsig mäklare.
Emil är en väldigt lättsam och trevlig mäklare. Dem frågor vi hade som han inte hade information om tog han reda på. Uppskattar att han tog sig tid att svara på alla våra frågor och även gav oss möjlighet att titta på huset mer än en gång. Emil fick oss att känna oss trygga i vårt beslut och det kändes bra hela tiden.
Engagerad, lättillgänglig och kunnig.
Fint bemötande, det han inte visste tog han snabbt reda på till oss. Såg sina kunder. Trevlig
Professionell, noggran och fantastiskt trevlig
Marcus är en mycket bra mäklare, han är vänlig och mycket professionell och hjälpsam om det behövs, han kommer alltid i tid. Jag har bara positiva upplevelser med honom och jag hoppas att han får en fin framtid hos er.
Jag kan varmt rekommendera honom. Trevligt bemötande och allt fungerade utmärkt.
Tack Alice för det fina omdömet och för rekommendationen. Tror dock att du råkat vända på siffrorna..;) Hoppas flytten till nya boendet går bra, så ses vi när det är dags för tillträde. Njut av sommaren! =) Mvh Emil på MOHV
Super nöjd med allt och kan rekommendera Emil på MOHV starkt.
Ett gott bemötande, lätt att få kontakt och ha att göra med.
Anton Lind har varit en stor hjälp i vår försäljning av husen. Han har uppvisat yrkeskunnighet, integritet, ödmjukhet och ett proffsigt handhavande. Han har tydligt beskrivit vad vi kan förvänta oss och vad som förväntas av oss. Anton får högsta betyg som mäklare av mig och jag kan med övertygelse rekomendera honom till andra, Med vänlig hälsning, Petra
Tillmötesgående och trevlig. Tillgänglig med kort varsel över tid
Kompetent Serviceinriktad Förtroendeingivande